Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ρυθμίσεις εικόνας και εισαγωγή στο secret menu έχουμε;

Οσο αφορα την ρυθμιση
CINEMA
contrast 3 κλικ δεξια + ,
φωτεινοτητα καμια αλλαγη
κτλ καμια αλλαγη εννοω sharpness και color
ολα τα αλλα off!

secret menu ακομα δεν βρηκα τον τροπο!
Απο την pv 60 παντως δεν ισχυει!

dp88,,,Aδερφε δεν εχω κατσει να συγκρινω την 60 με την 70 γιατι πολυ απλα δεν της εχω δει ποτε διπλα διπλα !
Κατα τα αλλα αν προσεξες καλα το μυνημα ,δεν υπηρχε ειρωνια,απλα αστειευομουνα!

Οσο αφορα την ρυθμιση
CINEMA
contrast 3 κλικ δεξια + ,
φωτεινοτητα καμια αλλαγη
κτλ καμια αλλαγη εννοω sharpness και color
ολα τα αλλα off!

secret menu ακομα δεν βρηκα τον τροπο!
Απο την pv 60 παντως δεν ισχυει!

dp88,,,Aδερφε δεν εχω κατσει να συγκρινω την 60 με την 70 γιατι πολυ απλα δεν της εχω δει ποτε διπλα διπλα !
Κατα τα αλλα αν προσεξες καλα το μυνημα ,δεν υπηρχε ειρωνια,απλα αστειευομουνα!

κανενα προβλημα....ειπαμε-κουβεντα να γινεται.....-bye- -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τελικα τι διαστασεις εχει αυτη η τηλεοραση.
Στο site της panasonic λενε οτι εχει περιπου 20 ποντους μεγαλυτερο πλατος με την βαση....:guitarist: καλα σε τελαρο την βαζουν???

Καποιος που την εχει μπορει να την μετρηση με τη βαση να μου πει??

Thanks-bye-

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Mεχρι το βραδακυ που θα παω σπιτι θα την μετρησω να σου πω!!παντως εχει πολυ νορμαλ διαστασεις για 42!!!

πλατος 102cm
υψος 73cm
βαθος με την βαση 33cm!!

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλησπέρα σε όλους και καλορίζικη στους τυχερούς. :SFGSFGSF:
Βρίσκομαι σε σκέψη για την αγορά της στο άμεσα προσεχές μέλλον και παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τη συζήτηση εδώ και καιρό.
Δύο ερωτησούλες για να μή σας κουράζω:
- Απο θέμα αντανακλάσεων τι "παίζει"?
- Απο θέμα βάσης, την αγοράζεις υποχρεωτικά με βάση ή μπορείς να τη πάρεις φτηνότερα χωρίς (όπως διαβάζω σε κάποια site του εξωτερικού) και να αγοράσεις κάποια δικιά σου? Ρωτάω γιατί είναι αποφασισμένο τελεσίδικα να μπεί στο τοίχο οπότε η δικιά της βάση θα μου είναι ουσιαστικά άχρηστη.

Ελπίζω να μή σας κούρασα και καλό ΠΣΚ :FSGSFGS4:

Βρίσκομαι σε σκέψη για την αγορά της στο άμεσα προσεχές μέλλον και παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τη συζήτηση εδώ και καιρό.
- Απο θέμα βάσης, την αγοράζεις υποχρεωτικά με βάση ή μπορείς να τη πάρεις φτηνότερα χωρίς (όπως διαβάζω σε κάποια site του εξωτερικού) και να αγοράσεις κάποια δικιά σου? Ρωτάω γιατί είναι αποφασισμένο τελεσίδικα να μπεί στο τοίχο οπότε η δικιά της βάση θα μου είναι ουσιαστικά άχρηστη.

Aντανακλαση ειναι ορατο οταν ειναι κλειστη!!τουλαχιστον σε εμενα,
Στο κουτι της ειναι μαζι με την βαση!
Στα μαγαζια λιανικης δεν θα στην πουλησουν χωρις αυτην για να επωφεληθεις απο εκπτωση.
Εαν επικοινωνησεις με την intertech ισως εκει να δεκτουν να στην πουλησουν με την βαση τοιχου και χωρις την βαση τραπεζιου!

Aντανακλαση ειναι ορατη οταν ειναι κλειστη!!τουλαχιστον σε εμενα,
Στο κουτι της ειναι μαζι με την βαση!
Στα μαγαζια λιανικης δεν θα στην πουλησουν χωρις αυτην για να επωφεληθεις απο εκπτωση.
Εαν επικοινωνησεις με την intertech ισως εκει να δεκτουν να στην πουλησουν με την βαση τοιχου και χωρις την βαση τραπεζιου!

σε εμενα η αντανακλαση ειναι ορατη με ανοιχτο το φως σε σκοτεινες σκηνες!!αλλα παρολα αυτα χτυπα την αλυπητα!!!οσοι την εχουν δει σπιτι μου εχουν πει τα καλυτερα!!!οσον αφορα την βαση ειναι οπως τα λεει ο vezouviow ακριβως!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το "χτύπημα" θα γίνει το πιθανότερο μέσα στον Ιούλιο με τη προγραμματισμένη μετακόμιση στο καινούργιο σπίτι και τη τοποθέτηση πάνω απο το τζάκι. Τώρα το πώς περιμένουν μέχρι τότε......είναι άλλο ζήτημα! Παρηγοριέμαι οτι πιθανότατα θα έχει πέσει η τιμή της περισσότερο και θα έχει "ξε-ψυριστεί" ενδελεχώς απο εσάς.

Να είστε καλά & καλές θεάσεις.

Νέα τιμή!!!1400Ε!!!Από fan-electric!!!

Κάποιος να δοκιμάσει το παρακάτω για το service menu.

To enter service menu press and hold F(TV-) on the tv and press 000 on the remote.
Navigate with 1 and 2 and exit with exit

Κάποιος να δοκιμάσει το παρακάτω για το service menu.

To enter service menu press and hold F(TV-) on the tv and press 000 on the remote.
Navigate with 1 and 2 and exit with exit
Φιλαρακι bravo!!!
Οντως μπαινει στο service menu,
Kαιρος ητανε!!
Ετσι για την ιστορια 300 ωρες εχω!!

Απο μερικα πραγματα που moy εκαναν εντυπωση ειναι οτι αναφερει και την θερμοκρασια του panel!
Επισης εχει και την χρωματικη παλετα,την οποια την επιλεγεις και κανει οτι και το γνωστο dvd!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φιλαρακι bravo!!!
Οντως μπαινει στο service menu,
Kαιρος ητανε!!
Ετσι για την ιστορια 300 ωρες εχω!!

Απο μερικα πραγματα που moy εκαναν εντυπωση ειναι οτι αναφερει και την θερμοκρασια του panel!
Επισης εχει και την χρωματικη παλετα,την οποια την επιλεγεις και κανει οτι και το γνωστο dvd!!!

Ναι δουλεύει. Το δοκίμασα και εγώ.

ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ :SFGSFGSF:

Ναι επιτέλους αποφάσισα να ψωνίσω και εγώ.

Έβλεπα χθες το βράδυ το cars από dvd player των 30 ευρώ με σύνδεση scart
και έπαθα πλάκα από τη λεπτομέρεια, χρώματα, κίνηση της τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Στην Αγγλια βγηκε νεο update που απο οτι λενε οι περισσοτεροι βελτιωνει και την εικονα:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=530665

Στην Ελλαδα πως μπορει να γινει update? Ισως να μπορει να μας πει η αντιπροσωπια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Στην Αγγλια βγηκε νεο update που απο οτι λενε οι περισσοτεροι βελτιωνει και την εικονα:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=530665

Στην Ελλαδα πως μπορει να γινει update? Ισως να μπορει να μας πει η αντιπροσωπια.

Στην Αγγλία γίνεται ΟΤΑ - Over the air - η αναβάθμιση σε ειδικό κανάλι που υπάρχει μέσω DVB-T . Στην Ελλάδα είναι επίσης OTA - Out there available...

T.

Νέα τιμή!!!1400Ε!!!Από fan-electric!!!

Παιδιά εδώ και ένα μήνα έχω αναφέρει πως το Media του Περιστερίου πουλάει 1399....