Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

να προσθεσω οτι την πηρα απο μικρο μαγαζι(καποιος ξερει εδω μεσα) στα 1400 (αυτο ηταν καρφι, οπως και καποια αλλα ηλεκρικα ειδη τα οποια ειναι σε χαμηλοτερη τιμη και καλυτερη εξυπηρετηση) και ο κωστοβολος π.χ την εχει 1590 .

Αν τη πήρες από εκεί που υποψιάζομαι τότε αυτό το μαγαζί το ξέρουν πολλοί εδώ μέσα. Και το έχουν και σε εκτίμηση.

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αν τη πήρες από εκεί που υποψιάζομαι τότε αυτό το μαγαζί το ξέρουν πολλοί εδώ μέσα. Και το έχουν και σε εκτίμηση.

και δεν του φαινεται.(ουκ εν τω πολω το ευ)
μπραβο του αν ειναι ετσι.

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Να κάνω μια ερώτηση?

Έχει έρθει η ώρα για αγορά επίπεδης TV και σκέφτομαι σοβαρά το εν λόγω μοντέλο.
Επειδή όμως δε βιάζομαι να αγοράσω τώρα, αλλά μέχρι τον Οκτώβρη που θα μετακομίσω, σκέφτομαι τι να κάνω....

Η τιμή της σήμερα πού βρίσκεται (γνωστού μικρού μαγαζιού συμπεριλαμβανομένου)?

Περιμένουμε αντικατάσταση του μοντέλου?

Περιμένουμε πτώση της τιμής?

Ανυπομονώ για τις προτάσεις σας επί του θέματος...

(Τελικά οι ερωτήσεις είναι τρείς...χα,χα!)

Last edited:

παιδες εχω κατεβασει την καποια ταινια με το γνωστο τροπο την εκαψα σε ενα δισκακι dvd+r την εβαλα να παιξει σε ενα samsung player φθηνο με scart αλλα μου βγαζει καποιες παραλληλες διαφανες γραμες οχι συνεχομενα αλλα αρκετα συχνα και σε πλανα συνηθως με γρηγορη κινηση οποιος το εχει δει καταλαβαινει τι λεω.
τι μπορουμε να κανουμε για αυτο?

οσο αναφορα τον φιλο sentral νομιζω οτι ,οταν αποφασισεις την αγορα,

τοτε να δεις και τι παιζει εκεινη την στιγμη.

και βεβαια παντα υπαρχουν αντικαταστατες των μοντελων.

ξεχασα να πω οτι το ιδιο προβλημα υπαρχει οταν παιζει και στο monitor του pc
η μετατροπη εγινε με το convertX.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ LCD ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PLASMA ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ PANASONIC 42PX70.
ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΗΣ 32'' CRT ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΞ.
ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ.
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΗΣ TV, ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

:SFGSFGSF: ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Γεια χαρα

Για τις πρωτες 100-200 ωρες μειωσε contrast, brightness κατω απο το μισο. Επισης μπορεις να γραψεις ενα DVD με εναλλασομενες εικονες και να το βαλεις να παιζει για να την στρωσεις.

Δες εδω:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1153&page=5

Γεια χαρα

Για τις πρωτες 100-200 ωρες μειωσε contrast, brightness κατω απο το μισο. Επισης μπορεις να γραψεις ενα DVD με εναλλασομενες εικονες και να το βαλεις να παιζει για να την στρωσεις.

RIVERS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΗΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ CD. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100-200 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ?

εγω ειχα καποιο προβλημα με το player (ζεσταθηκε πολυ) .

τηλεοραση μπορεις να βλεπεις μια χαρα.

εβαλα NET π.χ , μειωσα contrast, brightness κατω απο το μισο, και εκανα zoom
στην εικονα μερικες φορες, και μερικα βραδια εβαζα και το dvd να παιζει.

και καλες θεασεις.

Last edited:

Α, κι όσον αφορά το στρώσιμο δεν έκανα τίποτα. Φρόντησα μόνο να παίζει πάντα σε γεμάτη οθόνη. Σημάδι δεν έκανε. Μετά τον πρώτο μήνα ανέβασα ένα κλικ το κόντραστ.

Σημείωση: Οι ρυθμίσεις για φίλτρα θορύβου κλπ είναι πολύ χρήσιμες αν έχετε κακή λήψη.

Απορία: Σε εμένα το STAR γυρναει πάντα σε 14:9 ό,τι ρύθμιση και να έχω κάνει στην τηλεόραση. Πρέπει να το ξαναγυρνάω στο 16:9 μετά χειροκίνητα. Τα άλλα κανάλια δείχνουν κανονικά. Το παθαίνετε και εσείς;

Α, κι όσον αφορά το στρώσιμο δεν έκανα τίποτα. Φρόντησα μόνο να παίζει πάντα σε γεμάτη οθόνη. Σημάδι δεν έκανε. Μετά τον πρώτο μήνα ανέβασα ένα κλικ το κόντραστ.

Σημείωση: Οι ρυθμίσεις για φίλτρα θορύβου κλπ είναι πολύ χρήσιμες αν έχετε κακή λήψη.

Απορία: Σε εμένα το STAR γυρναει πάντα σε 14:9 ό,τι ρύθμιση και να έχω κάνει στην τηλεόραση. Πρέπει να το ξαναγυρνάω στο 16:9 μετά χειροκίνητα. Τα άλλα κανάλια δείχνουν κανονικά. Το παθαίνετε και εσείς;

οχι,και την εχω ρυθμισει σε πληρη καλυψη οθονης.

τωρα που το θυμηθηκα.

νομιζω οτι εαν εχεις βαλει την ρυθμιση στο αυτοματο,το κανει αυτο που λες:fahne90:

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση
όταν σας ήρθε η tv είχε ελληνικό manual?