Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

μπορεις να κοιταξεις πισω απο τις "γριλλιες" και να δεις ποτε εχει κατασκευαστει? εμενα ειναι τον απριλιο του 2007 και ισως στα νεωτερα μοντελα δεν ισχυει αυτο.

φιλε takisds μηπως εριξες καμια ματια?

φιλε takisds μηπως εριξες καμια ματια?
Συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης (εων) αλλά έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι. Θα προσπαθήσω να ρίξω μια ματιά αλλά θα μου είναι κάπως δύσκολο διότι είναι κρεμασμένη στον τοίχο και χρειάζονται δύο άτομα για το κατέβασμα της (μη κάνουμε και καμιά ζημιά).

Εγω για την 50PV70 πηγα αλλα μου ειπαν οτι Σεμπτεβρη θα την εχουν, και δεν ειχαν ιδεα ακομα για τιμη, αλλα οταν εχουν την 50PV60 στα 2920 δεν θελω να μαθω ποσα θα ειναι η 50PV70:silly:
Εδώ μου πρόσφεραν την 50PV600 και όχι 60 στα 26.. και κάτι πολύ καλή προσφορά. εάν σε ενδιαφέρει πες μου να σου δώσω στοιχεία του καταστήματος και ονόματα.

Συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης (εων) αλλά έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι. Θα προσπαθήσω να ρίξω μια ματιά αλλά θα μου είναι κάπως δύσκολο διότι είναι κρεμασμένη στον τοίχο και χρειάζονται δύο άτομα για το κατέβασμα της (μη κάνουμε και καμιά ζημιά).

εαν ειναι ετσι αστο καλυτερα.-bye-

υ.γ η περιεργεια σκοτωσε την γατα

εαν ειναι ετσι αστο καλυτερα.-bye-

υ.γ η περιεργεια σκοτωσε την γατα
Θα προσπαθήσω φίλε μου είμαι και εγώ περίεργος να μάθω. Πάντως πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε άλλο firmware, θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα από το Avforums.

το αυτοκολητο ειναι οπως κοιταζεις απο πισω πανω αριστερα και σε μενα γραφει:

Απριλιος 2007

MD-42GH10EIN 42PX70E

Ve 165.1 v Vsus 192.5V

γραμμενα με μπλε στυλο και με το χερι μου φαινεται!!!

Σήμερα την παρηγγειλα και εγώ. Λογικά θα την παραλάβω μέσα στην εβδομάδα. Η τιμή της απολύτως τοις μετρητής στα 1030 Ευρώ.

Ευχαριστώ!

Μια απορία. Διάβασα πιο πάνω στο thread ότι κατά το στρώσιμο έχουμε για τις πρώτες 100-200 ώρες το contrast και το brightness κάτω από το 50%, και έχουμε και ενεργοποιημένο το zoom. Αυτό το τελευταίο για πιο λόγο γίνεται; Μήπως για να εξαφανίσουμε τα λογότυπα των καναλιών;

Και κάτι άλλο. Εγώ που είμαι λάτρης του 4:3, θα κάνω κακό στην TV μου αν επιλέξω να απεικονήσω το 4:3 κανονικά αφήνοντας μαύρες στήλες δεξιά και αριστερά;

Οπότε έχω αναγκαστικά λάθος κάδρο στο 95% της επίγειας τηλεόρασης, και στο 40% των dvd μου. Ωραία. Ευτυχώς που έχω και CRT δηλαδή...

Ευχαριστώ!

Μια απορία. Διάβασα πιο πάνω στο thread ότι κατά το στρώσιμο έχουμε για τις πρώτες 100-200 ώρες το contrast και το brightness κάτω από το 50%, και έχουμε και ενεργοποιημένο το zoom. Αυτό το τελευταίο για πιο λόγο γίνεται; Μήπως για να εξαφανίσουμε τα λογότυπα των καναλιών;

Και κάτι άλλο. Εγώ που είμαι λάτρης του 4:3, θα κάνω κακό στην TV μου αν επιλέξω να απεικονήσω το 4:3 κανονικά αφήνοντας μαύρες στήλες δεξιά και αριστερά;

κανε το πρωτο και οχι το 4:3:grandpa:

Οπότε έχω αναγκαστικά λάθος κάδρο στο 95% της επίγειας τηλεόρασης, και στο 40% των dvd μου. Ωραία. Ευτυχώς που έχω και CRT δηλαδή...

σωστα αλλα δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα,εγω πιστευω οτι δεν θα ξαναδεις 4:3.
εγω ξεχασα οτι υπαρχει κιολας,καλα που μου το θυμισες!!!!

περι ορεξεως βεβαια.....

Last edited:

Σήμερα την παρηγγειλα και εγώ. Λογικά θα την παραλάβω μέσα στην εβδομάδα. Η τιμή της απολύτως τοις μετρητής στα 1030 Ευρώ.

Δεν μας είπες από που όμως (αν δεν υπάρχει πρόβλημα).
1030 είναι φοβερή τιμή ακόμα και για μετρητά.

Δεν μας είπες από που όμως (αν δεν υπάρχει πρόβλημα).
1030 είναι φοβερή τιμή ακόμα και για μετρητά.

μηπως ειναι χωρις φπα?

απο το εξωτερικο ισως?

αντε μας εσκασες:argue:

Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση. Αν από τη διαχείρηση είναι ΟΚ το γράφω αλλιώς PM.

σωστα αλλα δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα,εγω πιστευω οτι δεν θα ξαναδεις 4:3.
εγω ξεχασα οτι υπαρχει κιολας,καλα που μου το θυμισες!!!!

περι ορεξεως βεβαια.....

Αυτό το περί όρέξεως είναι το πρόβλημα. Ξέρεις πόσες ταινίες πραγματικά μεγάλες αφήνεις έξω αν κόψεις το 4:3 και το 1:66; Το 95% των φιλμ νουάρ για παράδειγμα ξέχασέ το. Μπόγκαρντ γιοκ. Οτιδήποτε έχει γυριστεί σε ακαδημαϊκό 35άρι πάει περίπατο. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μου επιβάλει εμένα ο κατασκευαστής τηλεοράσεων το τι πρέπει να βλέπω και τι όχι. Και το θεωρώ λάθος και όσο καιρό το 4:3 ήταν στάνταρντ στην TV. Και για ταινίες που δεν βγαίνουν στο σινεμά, η οικιακή προβολή ήταν η μόνη λύση. Ε εκεί, και όταν έχω πληρώσει 1000 ευρώ μια TV απαιτώ να με σεβαστεί σαν καταναλωτή και να μου δίνει το δικαίωμα της επιλογής. Όχι να μου αποκλείει το 50% των δυνατοτήτων.

Αυτό το περί όρέξεως είναι το πρόβλημα. Ξέρεις πόσες ταινίες πραγματικά μεγάλες αφήνεις έξω αν κόψεις το 4:3 και το 1:66; Το 95% των φιλμ νουάρ για παράδειγμα ξέχασέ το. Μπόγκαρντ γιοκ. Οτιδήποτε έχει γυριστεί σε ακαδημαϊκό 35άρι πάει περίπατο. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μου επιβάλει εμένα ο κατασκευαστής τηλεοράσεων το τι πρέπει να βλέπω και τι όχι. Και το θεωρώ λάθος και όσο καιρό το 4:3 ήταν στάνταρντ στην TV. Και για ταινίες που δεν βγαίνουν στο σινεμά, η οικιακή προβολή ήταν η μόνη λύση. Ε εκεί, και όταν έχω πληρώσει 1000 ευρώ μια TV απαιτώ να με σεβαστεί σαν καταναλωτή και να μου δίνει το δικαίωμα της επιλογής. Όχι να μου αποκλείει το 50% των δυνατοτήτων.

νομιζω οτι μιλαμε για το στρωσιμο και οχι και μετα.

ας απαντησουν οι εμπειροτεροι απο μενα.