Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αν μιλάμε μόνο για το στρώσιμο κανένα πρόβλημα. Φοβάμαι όμως ότι αναφέροταν γενικά ο Νάσος όταν έκανε τις συστάσεις για το burn in.

Το παραξενο με τις πλασμα που εχουν αναλυση 1024x768 εινaι οτι η αναλυση αυτη αντιστοιχει κανονικα σε καδρο 4:3 αλλα επειδη τα πιξελ ειναι μακροστενα τελικα εχουμε αναλογιες οθονης 16:9.

Kαποιες πλασμα παντως εχουν επιλογη για γκρι μπαρες δεξια/αριστερα η πανω/κατω αντι για μαυρες και αυτο ειδικα για τηλεοπτικα καναλια η DVD.

Παντως ακομη και μετα το στρωσιμο η θεαση προγραματων με μπαρες σιγουρα θα σου δημιουργησει προβλημα αργα η γρηγορα. Οι στατικες εικονες αποτελουν μια αδυναμια της τεχνολογιας πλασμα.

Last edited:
Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση. Αν από τη διαχείρηση είναι ΟΚ το γράφω αλλιώς PM.

Καλημέρα σε όλους!!!-bye-

τα όρια μεταξύ διαφήμισης και πληροφόρησης είναι-πολλές φορές-δυσδιάκριτα..

εγώ στο θέμα που άνοιξα για το dvd recorder Pioneer LX60D-που αγόρασα- προτίμησα να μην δημοσιοποιήσω το κατάστημα και όσοι ενδιαφέρονταν μου έστειλαν ΠΜ (και ήταν αρκετοί...)

είναι και "λεπτή" η θέση μου ,λόγω της διαχειριστικής ιδιότητας μου...

Φώτη..η γνώμη μου είναι ότι-αν θέλεις φυσικά-μπορείς να δημοσιοποιήσεις το κατάστημα...

όπως και οι άλλοι φίλοι μας αν βρούνε καλύτερη τιμή...

Αν μιλάμε μόνο για το στρώσιμο κανένα πρόβλημα. Φοβάμαι όμως ότι αναφέροταν γενικά ο Νάσος όταν έκανε τις συστάσεις για το burn in.

εγώ ΔΕΝ θα το ρίσκαρα..και αναφερόμουν γενικά και όχι μόνο για την περίοδο στρωσίματος..

πάντως ένας φίλος βλέπει κανονικά ταινίες 2.35:1 με μαύρες μπάρες πάνω-κάτω και ΔΕΝ έχει κανένα πρόβλημα...έχει την 42PV60 εδώ και 9 μήνες..

ουτε εγω εχω προβλημα με την px70 αλλα ισως παρουσιαζεται αργοτερα...... την εχω μολις 2 μηνες περιπου

Μετά και την τοποθέτηση του Νάσου, να αναφέρω ότι τα 1030 Euros ήταν τιμή λιανικής σε γνωστό κατάστημα που βρίσκεται στη στοά Φέξη. Πολύ εξυπηρετικοί και φιλικοί, πέρα από τις καλές τιμές.

Last edited by a moderator:

Μετά και την τοποθέτηση του Νάσου, να αναφέρω ότι τα 1030 Euros ήταν τιμή λιανικής σε γνωστό κατάστημα που βρίσκεται στη στοά Φέξη. Πολύ εξυπηρετικοί και φιλικοί, πέρα από τις καλές τιμές.

και στελνει επαρχια:music-smiley-005::award::drummer:

ωραια!!!!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

πήρες τηλέφωνο???

Στέλνει αντικαταβολή ???

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επιτέλους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Κυριακή, προ 15θημέρου μετακόμιση στο καινούργιο σπίτι. Μία μέρα πριν, άφιξη της νέας αγαπημένης.
Δευτέρα απόγευμα και μετά από ένα απαραίτητο πρώτο συμμάζεμα, λέω να ανοίξω το "τεράστιο" -κατά τη σύζυγο- κουτί που κοσμεί μία γωνιά του σαλονιού, μιας και με τρώγανε τα δάχτυλά μου από την άφιξή της το Σάββατο. Τοποθέτηση στη παρεχόμενη βάση, καλώδια, συνδέσεις, ρεύμα και voila! Συντονισμός ψηφιακών και αναλογικών καναλιών, ρυθμίσεις εικόνας στο min και καθημερινό "στρώσιμο" του panel με το γνωστό DVDάκι.

10 απογεύματα και 190 ώρες λειτουργίας μετά (...το ομολογώ, δεν άντεξα για τις 200 :slapface:), αλλαγή DVD με το "Home Theater Setup", γνωστού & μη εξαιρετέου περιοδικού του χώρου, για ρυθμίσεις εικόνας (αναμένω από φίλο το "Digital Video Essentials").

Απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η !!! :worshippy::worshippy::worshippy:

Last edited:

Έχει εγγύηση INTERTECH?
Άμα είναι να περάσω καμια βόλτα από εκεί!

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επιτέλους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Κυριακή, προ 15θημέρου μετακόμιση στο καινούργιο σπίτι. Μία μέρα πριν, άφιξη της νέας αγαπημένης.
Δευτέρα απόγευμα και μετά από ένα απαραίτητο πρώτο συμμάζεμα, λέω να ανοίξω το "τεράστιο" -κατά τη σύζυγο- κουτί που κοσμεί μία γωνιά του σαλονιού, μιας και με τρώγανε τα δάχτυλά μου από την άφιξή της το Σάββατο. Τοποθέτηση στη παρεχόμενη βάση, καλώδια, συνδέσεις, ρεύμα και voila! Συντονισμός ψηφιακών και αναλογικών καναλιών, ρυθμίσεις εικόνας στο min και καθημερινό "στρώσιμο" του panel με το γνωστό DVDάκι.

10 απογεύματα και 190 ώρες λειτουργίας μετά (...το ομολογώ, δεν άντεξα για τις 200 :slapface:), αλλαγή DVD με το "Home Theater Setup", γνωστού & μη εξαιρετέου περιοδικού του χώρου, για ρυθμίσεις εικόνας (αναμένω από φίλο το "Digital Video Essentials").

Απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η !!! :worshippy::worshippy::worshippy:

:fahne90::fahne90::fahne90:

χωρις σχολια

E είναι τσάμπα βρε παιδιά!
999 είχε πριν κανα 2μηνο η PV45 που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την PX70

teddy φιλε,μηπως μπορεις εσυ να μπεις στο service menu?

υ.γ:εισαι ο γνωστος teddy απο αλλο forum?

teddy φιλε,μηπως μπορεις εσυ να μπεις στο service menu?

SERVICE MENU:
- Πας μπροστά στη TV και ανοίγεις καπάκι.
- Πρώτο αριστερά κουμπί είναι το "F" & ακριβώς δίπλα του το "TV-".
- Τα πατάς ταυτόχρονα και κρατώντας τα πατημένα, πατάς 3 μηδενικά (000) στο χειριστήριο. Μετά απο μία μικρή καθυστέρηση 2-3 δευτερολέπτων εμφανίζεται το Service Menu.
- Πλοήγηση κάνεις με τα πλήκτρα 1 & 2 του χειριστηρίου & επανέρχεσαι με το πλήκτρο "Exit".

υ.γ:εισαι ο γνωστος teddy απο αλλο forum?

Μάλλον όχι. Ελπίζω να βοήθησα.

ακριβως διπλα στο F υπαρχει το -/V αυτο εννοεις?

τι σκ@τ@,αλλη τηλεοραση πηρα εγω?

:eek::eek::eek: Εδω στην Κυπρο ειναι μονο 650 Ευρο ακριβοτερη:violent-smiley-030::mad::bang:

Είστε σίγουροι ότι για την 42PX70 μιλάμε?

Last edited:

ενταξει ενα μαγαζι την εχει τοσο:p

οι υπολοιποι την εχουν πολυ ακριβοτερα αν αυτο σε παρηγορει.

τωρα μπαινοντας στο service menu και πατωντας τρεις φορες το 1 κανει εναλλαγες χρωματων οπως κανει το γνωστο DVDακι κατα το στρωσιμο.(τα 3 βασικα)

μηπως ειναι αχρειαστο?

το εχει δοκιμασει κανεις?

Last edited: