Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

δυστυχως φιλε μου η pioneer διαλεξε τον δυσκολο δρομο της κορυφης!!

Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου στειλει με pm το ονομα του μαγαζιου στην Φεξη που εχει την px70 1030ε?
Ευχαριστω!

Ξεχασα να κανω update!
Ναι μου εστειλαν (3 κιολας τους οποιους ευχαριστω ξανα θερμα) και πηρα σημερα το πρωι τηλ το εν λογω μαγαζι.
Μου ειπαν οτι η τιμη ειναι 1150ε και μου ειπε κιολας οτι ειναι προσφορα.Αν αποφασισω την αγορα θα παω και απο εκει μπας και καταφερω κατι καλυτερο σε συνδοιασμο με την αγορα και ενος philips 5980.

Προφανώς ανέβασε την τιμή
Εμένα μου την έδωσε 1030 τοις μετρητοίς, αλλά μου είπε ότι κανονικά είχε 1100. Υπολόγισε μια έκπτωση που δεν έπρεπε να κάνει, αλλά τελικά την τήρησε...

Θα παω απο εκει και θα δουμε.
Το εγραψα και αλλου και ας το γραψω και εδω που ειναι το σωστο νημα...
Η 42px70 εχει ενεργες 42 ιντσες?Μου φανηκε το πολυ σαν 40αρα διπλα σε αλλες (40αρες).Απο την αλλη μπορει να με αποπροσανατολισε το λεπτο πλαισιο περιμετρικα της...

Η 42px70 εχει ενεργες 42 ιντσες?Μου φανηκε το πολυ σαν 40αρα διπλα σε αλλες (40αρες).Απο την αλλη μπορει να με αποπροσανατολισε το λεπτο πλαισιο περιμετρικα της...

ακριβως και γιατι εχει τα ηχεια κατω και οχι στο πλαι.

Καποιος ελεγε πριν δυο τρεις ημερες οτι οι θεωρητικα 42" στις πλασμα ειναι γυρω στις 41" στην πραγματικοτητα. Αν εχει δικιο τοτε η διαφορα με μια 40αρα LCD ειναι μονο μια ιντσα.

Καποιος ελεγε πριν δυο τρεις ημερες οτι οι θεωρητικα 42" στις πλασμα ειναι γυρω στις 41" στην πραγματικοτητα. Αν εχει δικιο τοτε η διαφορα με μια 40αρα LCD ειναι μονο μια ιντσα.
Εγω το ελεγα...
" Να αναφερω οτι οι πραγματικες ιντσες σε ολες τις τηλεορασεις (απο τα παλια τα χρονια μεχρι και σημερα) εχουν καποια αποκλιση σε σχεση με τις ονομαστικες.Παρα πολλες τηλεορασεις με ονομαστικη διαγωνιο 42ιντσες συνηθως δε ξεπερνουν τις 41(η panasonic 42pv60 για παραδειγμα ειναι 40,90). Οι 40αρες sony ειναι οριακοτατα κατω απο τις 40(39,90 μεσος ορος).
Αρα μιλαμε για διαφορες,συνηθως, τις 1ας ιντσας μεταξυ 40αρας και 42αρας.

ps.)Η μεγαλη διαφορα στις πραγματικες ιντσες ηταν τα παλιοτερα χρονια(λογο καθοδικου σωληνα) που καποιος αγοραζε 32αρα (crt) και ουσιαστικα ειχε αγορασει 29αρα η αγοραζε 29αρα και εβλεπε 27 ιντσες! "

την καλη κουβεντα να την πεις:flipout::flipout:

λοιπον προς ενημερωση:ειναι 106cm:2.54inch=41.73 ιντσες και η lcd που εχω της HP των 20" ειναι στην ουσια 20,1":p προφανως λογω γεωμετριας.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παρακαλώ να γίνει η ίδια μέτρηση και από άλλους κατόχους να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη :flipout:

Δεν συμφερει αν μπουν στο παιχνιδι και αυτοι απο τα προβολικα που την εχουν 120".:flipout:

μιλαμε τωρα εμεις οι μικροι μεχρι να μας παρουν χαμπαρι οι μεγαλοι και που θα κρυφτουμε δεν ξερω.