Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!
Δεν υπαρχουν εντυπωσεις, μονο δακρυα συγκινησης. :BDGBGDB55:
Δεν θα σας πω ποσο φανταστικο ειναι το iq της panny ,αλλα θα μπω στο ψητο και θα σας κανω καποιες ερωτησεις που με απασχολουν.
Ολα τα φανταστικα που ειδαν τα ματακια μου ειχαν πηγη το pioneer dv-600 με σημα 1080p.
1)Αναφερει πουθενα στο εγχειριδιο οτι πρεπει να την "στρωσω" 100 περιπου ωρες?Μονο για τις στατικες οθονες αναφερει.
2)Βαριεμαι να τρεχω το svcd για 100 ωρες.Εχω ομως καθε καλη διαθεση τις πρωτες 100 ωρες να μην εχω την παραμικρη μπαρα η ακινητο σημα σε αυτα που βλεπω ,εχοντας την οθονη στο cinema mode και εχοντας χαμηλομενα τα contrast k brightness αρκετα κατω απο το μισο.Μετραει η προσπαθεια μου ή θελει το πανελ να βλεπει συγκεκριμενες εικονες/ροη εικονων για το σωστο στρωσιμο? (ουφ!)
3)Πειραζει αν που και που στο στρωσιμο βλεπω 2.35:1 με τις μπαρες πανω και κατω?
4)Μετα το στρωσιμο θα υπαρχει προβλημα αν βλεπω τηλεοπτικο σημα ζουμαρισμενο σε 16/9? (θα φαινονται δηλαδη τα σηματα των καναλιων)
5)Αν (παλι μετα τις 100-150 ωρες) παιξω κανα pro evo για κανα 2ωρακι την κατσαμε?Ποση ωρα πρεπει να ειναι ακινητο ενα σημα για να "χαραχτει" στο πανελ?
6)ΑΝ χαραχτει κατι και το παρω πρεφα αμεσως, αν βαλω το γνωστο svcd θα φυγει?Αν οχι με αυτο, πως φευγουν τυχον ειδωλλα που εχουν μεινει?
7)Μηπως επρεπε πρωτα να ρωτησω και μετα να παρω plasma? (Μπα...

)