Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Να μπω κι εγώ στο παιγνίδι με τον προβολέα φιλμ 35mm που προβάλει σε πανί με διαγώνιο 7 μέτρα?

Να μπω κι εγώ στο παιγνίδι με τον προβολέα φιλμ 35mm που προβάλει σε πανί με διαγώνιο 7 μέτρα?

να μπεις στο παιχνιδι αλλα σε αλλο post.....σε παρακαλω.....λυπησου μας.

:flipout:

Πρέπει να έχεις δίκιο...

Κρίμα θα ήταν πολύ καλή και πολύ φτηνή επιλογή στις 37 ίντσες...

Δεν νομίζω
Για να μην την φέρνουν λογικά δεν συμφαίρει οικονομικά μιας και θα είχε ίδια τιμή πάνω κάτω με την 42 ;)

Παιδια τελικα η px70 τι κανει απο τα ακολουθα 3?

1)Εμφανιζει και αυτη φιδια οπως η pv60
2)Εμφανιζει σε πολυ μικροτερο βαθμο φιδια η αλλα artifacts
3)Δεν εμφανιζει τιποτα και ειναι turbo!

εχω δυο γατες μεσα στο σπιτι για καλο και για κακο:flipout:

δεν εχουν αναφερθει προβληματα μεχρι στιγμης αρα turbo!

αδικα πηραμε το ...βραβειο?

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παιδια τελικα η px70 τι κανει απο τα ακολουθα 3?

1)Εμφανιζει και αυτη φιδια οπως η pv60
2)Εμφανιζει σε πολυ μικροτερο βαθμο φιδια η αλλα artifacts
3)Δεν εμφανιζει τιποτα και ειναι turbo!

Η 20ήμερη περίπου συμβίωση με τη καλή μου, δεν έχει να δείξει τίποτα το μεμπτό. Μετά το "στρώσιμο" και τις βασικές ρυθμίσεις με ένα "Setup DVD", σε τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ καλή, σε ψηφιακό DVB είναι πάρα πολύ καλή και σε DVD άριστη. Ειδικά σε κάτι ταινίες cartoon στυλ Shrek είναι πραγματικά απολαυστική. Είναι στιγμές που νομίζεις ότι οι χαρακτήρες θα βγουν από την οθόνη και θα τους κυνηγάς στο σαλόνι σου! Σε HD δεν την έχω δοκιμάσει λόγω έλλειψης κατάλληλης πηγής αλλά υποψιάζομαι ότι απογειώνεται!

Παρεμπιπτόντως, οφείλω να ομολογήσω ότι βλέποντάς τη πρώτη φορά live προ 2μήνου σε γνωστή μεγάλη αλυσίδα μαζί με πολλές άλλες, δε μου έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση η εικόνα της. Υποψιάστηκα ότι είναι λόγω ρυθμίσεων και περιβάλλοντος χώρου. Πήρα επί τόπου το χειριστήριο και "έπαιξα" λίγο αλλά δε μπόρεσα να βγάλω άκρη. Εμπιστεύτηκα λοιπόν τα παιδιά του forum και δικαιώθηκα.

Να είστε όλοι καλά -bye-

Tην εκλεισα και παω να την παρω μαζι με ενα dv-400.
Info το βραδακι!

ΥΓ. Η πλακα ειναι οτι μου την εκαναν δωρο δικα μου προσωπα!

Δεν υπαρχουν εντυπωσεις, μονο δακρυα συγκινησης. :BDGBGDB55:
Δεν θα σας πω ποσο φανταστικο ειναι το iq της panny ,αλλα θα μπω στο ψητο και θα σας κανω καποιες ερωτησεις που με απασχολουν.
Ολα τα φανταστικα που ειδαν τα ματακια μου ειχαν πηγη το pioneer dv-600 με σημα 1080p. :grinning-smiley-043

1)Αναφερει πουθενα στο εγχειριδιο οτι πρεπει να την "στρωσω" 100 περιπου ωρες?Μονο για τις στατικες οθονες αναφερει.
2)Βαριεμαι να τρεχω το svcd για 100 ωρες.Εχω ομως καθε καλη διαθεση τις πρωτες 100 ωρες να μην εχω την παραμικρη μπαρα η ακινητο σημα σε αυτα που βλεπω ,εχοντας την οθονη στο cinema mode και εχοντας χαμηλομενα τα contrast k brightness αρκετα κατω απο το μισο.Μετραει η προσπαθεια μου ή θελει το πανελ να βλεπει συγκεκριμενες εικονες/ροη εικονων για το σωστο στρωσιμο? (ουφ!)
3)Πειραζει αν που και που στο στρωσιμο βλεπω 2.35:1 με τις μπαρες πανω και κατω?
4)Μετα το στρωσιμο θα υπαρχει προβλημα αν βλεπω τηλεοπτικο σημα ζουμαρισμενο σε 16/9? (θα φαινονται δηλαδη τα σηματα των καναλιων)
5)Αν (παλι μετα τις 100-150 ωρες) παιξω κανα pro evo για κανα 2ωρακι την κατσαμε?Ποση ωρα πρεπει να ειναι ακινητο ενα σημα για να "χαραχτει" στο πανελ?
6)ΑΝ χαραχτει κατι και το παρω πρεφα αμεσως, αν βαλω το γνωστο svcd θα φυγει?Αν οχι με αυτο, πως φευγουν τυχον ειδωλλα που εχουν μεινει?
7)Μηπως επρεπε πρωτα να ρωτησω και μετα να παρω plasma? (Μπα... -bye- )

Last edited:

το τρια καιει παρα πολυ:grandpa:προσοχη!!!

:ernaehrung004:

να κανεις zoom να φευγουν .........burn in το λενε και να πετας με zoom επισης το λογοτυπα των καναλιων εξω.

ποσο πηγε το μαλι μαζι μετο 600?

το 4 οχι για αλλα δεν ξερω

Last edited:

σε ξενα φορουμ που διαβαζω δεν εχουν αναφερθει προβληματα με αυτο το μοντελο.

enjoy!!!

οσο για το εφτα την παροιμια την ξερεις.......την κατσαμε την βαρκα:flipout:

Last edited:

Με το που ανοιγει η τηλεοραση ,περιμενω βασανιστικα να βρει τα καναλια, και χωρις καν να δω πως δειχνει εστω ενα απο αυτα, επιλεγω cinema mode και βλεπω ολα τα καλα σημεια απο το star wars 3 ,Hulk και LOTR 1.
Απλα εμεινα...
Ειδικα στο hulk στο σημειο της μαχης με τα σκυλια, ειδα σκηνες που δεν μπορουσα πριν.(τις σκοτεινες σκηνες τις εχει για πλακα η panny)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ !!!

Αναλογα με την πηγη (dvd η tv) επιλεγω zoom1 η zoom2.
H just αν δεν κανω λαθος σε 2.35:1 παλι εμφανιζει μπαρες πανω κατω.

Αναλογα με την πηγη (dvd η tv) επιλεγω zoom1 η zoom2.
H just αν δεν κανω λαθος σε 2.35:1 παλι εμφανιζει μπαρες πανω κατω.

εννοω για τις πρωτες 150-200 ωρες με το σιντακι απο τις ρυθμισεις οθονης.

Last edited: