Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Tελικα τα βραδια θα αφηνω να παιζει το δισκακι για λιγες ωρες και μετα για αλλες 8-9 κατα την διαρκεια της ημερας που θα ειμαι στην δουλεια.Θα βλεπω και κανα dvd ενδιαμεσα αν προλαβαινω.
Πειραζει να το κανω ετσι?

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Tελικα τα βραδια θα αφηνω να παιζει το δισκακι για λιγες ωρες και μετα για αλλες 8-9 κατα την διαρκεια της ημερας που θα ειμαι στην δουλεια.Θα βλεπω και κανα dvd ενδιαμεσα αν προλαβαινω.
Πειραζει να το κανω ετσι?

Μπορείς να την αφήνεις ανοιχτή το βράδυ πέφτοντας για ύπνο και να τη πας συνέχεια και το πρωί όπως λες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ετσι θα "γράψει" περισσότερες ώρες γρηγορότερα. Φωτεινότητα & contrast αρκετά κάτω από το 50% (προσωπικά τα είχα στο 25%-30%), τηλεοπτικό σήμα με zoom1, στο DVD απέφυγε ωσάν τρελός τις μπάρες και όλα θα πάνε καλά.

Λίγη υπομονή και θα με θυμηθείς....αξίζει το κόπο. :aktion033:

ευχαριστω για τα tip.Δεν θα πειραζει που η τηλεοραση θα ειναι παρα πολλες ωρες την ημερα αναμμενη? (περι τις 15 ωρες)
Απο που μπορω να δω ποσες ωρες εχει παιξει η τηλεοραση?

ευχαριστω για τα tip.Δεν θα πειραζει που η τηλεοραση θα ειναι παρα πολλες ωρες την ημερα αναμμενη? (περι τις 15 ωρες)
Απο που μπορω να δω ποσες ωρες εχει παιξει η τηλεοραση?

Μπά, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με 15-18 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Eτσι και αλλιώς είναι προσωρινό και για λίγο.
Για τις ώρες λειτουργίας θα πρέπει να μπεις στο Service Menu, Η διαδικασία περιγράφεται σε προηγούμενα posts.

πως το ξερεις?εβαλες κανενα αυγο να βρασει?:flipout:
τηλεοραση ειναι αυτη αμα δεν βραζει ενα αυγο:grandpa:
να την χαιρεστε:p

πως το ξερεις?εβαλες κανενα αυγο να βρασει?:flipout:
τηλεοραση ειναι αυτη αμα δεν βραζει ενα αυγο:grandpa:
να την χαιρεστε:p

Καλά φτιάχνει κάτι μελάτα........ :chef:

το αυτοκολητο ειναι οπως κοιταζεις απο πισω πανω αριστερα και σε μενα γραφει:

Απριλιος 2007

MD-42GH10EIN 42PX70E

Ve 165.1 v Vsus 192.5V

γραμμενα με μπλε στυλο και με το χερι μου φαινεται!!!

Φίλε μου μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου γιαυτό το λόγο είχα "εξαφανιστεί" όλο αυτό το καιρό, δοκίμασα (μόνος) να δω μήπως και πάρω τα στοιχεία αλλά δεν ήταν δυνατό. Με την πρώτη ευκαιρία (δεύτερο χέρι βοηθείας) θα το κάνω.

Eμενα εχει μονο ενα αυτοκολλητο μικρο το οποιο γραφει το μοντελλο (42px70)
και το s/n :FS - 7241206 R

Eμενα εχει μονο ενα αυτοκολλητο μικρο το οποιο γραφει το μοντελλο (42px70)
και το s/n :FS - 7241206 R

οχι αυτο!

για να το δεις πρεπει να κοιταξεις μεσα απο τις γριλιες (αεριστηρες)και οπως κοιταζεις απο πισω πανω αριστερα.

οχι προς το παρον αλλα θα το ψαξω να δω τι παιζει και πως και εαν μπορουμε να
κανουμε αναβαθμιση filmware.

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γέμισε το forum ηδονοβλεψίες -bye-

ποτε θα παρεις και εσυ μια για ...τιποτα φιλε μου τζιφος....καταραμενο avclub :slapface:

Philips 32PF9966 αλλά δύσκολα η επόμενη μου θα είναι LCD. Ποτέ μην λες ποτέ όμως.

Είμαι λίγο κολλημένος και με την σχεδίαση και για κάποιο λόγο οι Sony εκτός σειράς Χ αποκλείονται γιατί δεν μου αρέσουν σχεδιαστικα. Η σειρά Χ από την άλλη μάλλον θα είναι απλησίαστη στις 46 ίντσες.

εδω σε κραταω ομως

Last edited:
Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είπαμε πρώτη επιλογή είναι πάντα η Pioneer. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες που αναμένω τα test τους με πολύ ενδιαφέρον όπως η Panasonic PZ750, Philips 47 PFL9732 και Samsung 46F86.

Θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον κάνα τρίμηνο για τα ούζα :flipout:

παπουτσι απο την panny και ας ειναι pioneer:grandpa::flipout:

η 508 δεν παιζεται!

I must also say, that the picture quality seems to improve over time. I dont know if its the pixels bedding in or whatever, but I definitely notice that the picture quality now is much better that when I first got the TV (less noticeable fizzing/pixelazation).

απο μελος του Avforums

οφειλω να παραδεχτω οτι μετα το στωσιμο ερχονται τα φωσφωρια στην θεση τους και προσωπικα μου φαινονται και τα χρωματα πολυ καλυτερα.

τι σοι κρασι ειναι αυτο,panny wine?

Last edited:

I must also say, that the picture quality seems to improve over time. I dont know if its the pixels bedding in or whatever, but I definitely notice that the picture quality now is much better that when I first got the TV (less noticeable fizzing/pixelazation).

απο μελος του Avforums

οφειλω να παραδεχτω οτι μετα το στωσιμο ερχονται τα φωσφωρια στην θεση τους και προσωπικα μου φαινονται και τα χρωματα πολυ καλυτερα.

τι σοι κρασι ειναι αυτο,panny wine?

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις Pioneer και λογικά για όλες τις plasma.

Σαν το καλό κρασι δηλαδη :ADFADF1:

P.S Έχεις σκεφτεί την δουλειά σαν μεταφραστής ?

Tην εκδοση του fw που εχουμε απο που την βλεπουμε?Ποια ειναι η καινουργια μπας και... ?

Ve:165 V, Vsus:193,2V

λογικα ειναι αυτο εδω αλλα δεν μπορω να βρω,καπου διαβασα,οταν εψαχνα για την αγορα της, οτι γινεται μεσω τηλεοπτικου καναλιου αλλα που τετοιο πραγμα στην Ελλαδα μας.

εξαλλου υπαρχει στις ρυθμισεις η επιλογη ενημερωση λογισμικου.

P.S Έχεις σκεφτεί την δουλειά σαν μεταφραστής ? δεν φτανουν οι γνωσεις μου μεχρι εκει,δυσκολα πραγματα.

Last edited: