Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν αναφερει καποιο περιστατικο με εγγυηση.Ενας ρωτησε αλλα οι αλλοι τον εγραψαν.Εγω απλα μπαινω στο μενου για να δω ποσες ωρες εχει γραψει.Τα υπολοιπα ειμαι πολυ χεστης για να τα πειραξω.

Ασχετο...
Εχω τρελλαθει στο "στρωσιμο" γιατι με αυτα που μου λετε και διαβαζω, ψιλοφοβαμαι να παιξω επι 2-2.5 ωρες μια 2.35/1 ταινια με μπαρες.Οποτε μεχρι τωρα ψαχνω σαν τρελλος να βρω ταινιες σε 1.85/1 ετσι ωστε να γεμιζουν ολη την τηλεοραση.
Εχετε να προτεινετε καμμια "hollywood eye candy" ταινια σε format 1.85/1 για τις πρωτες δυσκολες μερες?

ΥΓ. Η px70 κλειδωνει κανονικα με σημα 1080p/24 ?

Last edited:

1,το λεω εγω που ρωτησα το μαγαζι που την πηρα.

2,το κανουμε για τον κινδυνο του burn-in, ειναι προληπτικο μετρο.

3.οχι

Δεν μου λέτε αυτό το "στρωσιμο" δεν μπορούσε να γίνετε εργοστασιακά από τις εταιρίες. Δηλαδή να την παίρνεις έτοιμη "στρωμένη"?

Δεν μου λέτε αυτό το "στρωσιμο" δεν μπορούσε να γίνετε εργοστασιακά από τις εταιρίες. Δηλαδή να την παίρνεις έτοιμη "στρωμένη"?

η απαντηση ειναι απλη.

εσυ θα επαρνες καινουριο αυτοκινητο που το κοντερ γραφει 2000 χιλιομετρα.

η απαντηση ειναι απλη.

εσυ θα επαρνες καινουριο αυτοκινητο που το κοντερ γραφει 2000 χιλιομετρα.

Μα αν δεν κάνω λάθος τα αυτοκίνητα τώρα έρχονται "στρωμένα" και δεν χρειάζονται "στρώσιμο".
ΠΩ ΠΩ πολύ "στρώμα" έπεσε εδώ!

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

akren , οι porsche κάνουν τουλάχιστον 20.000 χλμ πριν παραδοθούν ... Οπότε δεν στέκει το παράδειγμα ...

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

akren , οι porsche κάνουν τουλάχιστον 20.000 χλμ πριν παραδοθούν ... Οπότε δεν στέκει το παράδειγμα ...

παραδειγμα αναφερα παιδες,και δευτερον δεν ειναι porsche.

δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο εκτος και εχει οικονομικο κοστος.

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν ισχυει αυτο φιλε Jos. To πολυ πολυ να κανουν 2-3 χιλιομετρα μεσα σε ειδικα διαμορφωνενη πιστα για δοκιμη (οπως κανουν και αλλοι κατασκευαστες πχ. Βentley) αλλιως οταν θα αγοραζες Porsche θα ειχε ηδη 20,000 χιλιομετρα στο κοντερ.

o Jos3ph εννοει οτι οι κινητηρες ειναι στρωμενοι αλλα το χιλιομετρα δεν φαινονται στο κοντερ γιατι αν φαινοντουσαν αντε να εξηγησεις....

Μα αν δεν κάνω λάθος τα αυτοκίνητα τώρα έρχονται "στρωμένα" και δεν χρειάζονται "στρώσιμο".
ΠΩ ΠΩ πολύ "στρώμα" έπεσε εδώ!

τα καινουρια ναι και εγω ετσι νομιζω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν ισχυει αυτο φιλε Jos. To πολυ πολυ να κανουν 2-3 χιλιομετρα μεσα σε ειδικα διαμορφωνενη πιστα για δοκιμη (οπως κανουν και αλλοι κατασκευαστες πχ. Βentley) αλλιως οταν θα αγοραζες Porsche θα ειχε ηδη 20,000 χιλιομετρα στο κοντερ.

Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για την Porsche Cayenne και το εργοστάσιο στη Γερμανία και έδειχνε πως και γιατί , και κάπου έκει είπε για τα χλμ , τώρα ήταν 12.000 ή 20.000 δεν μπορώ να θυμηθώ , αλλά σίγουρα ήταν πολλά χλμ !

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

:offtopic: Επειδή το off-topic δεν θα είναι πρωτοτυπία σε αυτό το thread θα πω και εγώ την γνώμη μου. :flipout:

Δεν το αποκλείω αλλά μου φαίνεται πρακτικά αδύνατο να παίρνουν κάθε αμάξι που παράγεται και να του γράφουν 10-20 χιλιάδες χιλιόμετρα. Αν υπάρχει αυτό που λέμε "στρώσιμο" θα γίνεται στον κινητήρα μόνο και όχι σε όλο το όχημα.

Για τις plasma ξέρουμε πως δεν έρχονται στρωμένες :)

ναι καπως ετσι το κανουμε :violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008: αυτο βεβαια ειναι ξαπλωμα αλλα το ιδιο ειναι.

Last edited:

1. Στα αμάξια "στρώνουν" τον κινητήρα, αλλά αν δεν απατώμαι στατικά. Δηλαδή τον γυρίζουν απ' έξω για να τριφτούν οι ανοχές. Δηλαδή δεν καίει βενζίνη και δεν δουλεύει κανονικά.

2. Εγώ δεν έκανα τίποτα στην PX70 μου, εκτός από το να κατεβάσω την αντίθεση. Μην σκάτε τόσο πολύ, αν δεν έχετε κάτι να καίνει συνέχεια στην οθόνη δεν θα πάθετε τίποτα.

3. Αλήθεια, δεδομένου ότι οι τηλεοράσεις κάνουν upscale και έχουν θόρυβο, όποτε βάζουμε ένα κανάλι που δεν πιάνετε καλά δεν κάνουμε ουσιαστικά καθάρισμα του panel;

Οι κινητηρες μολις βγουν απο την γραμμη παραγωγης δοκιμαζονται για λιγη ωρα , και παλι ομως τα νεα αμαξια θελουν "στρωσιμο" (οχι πανω απο 3000 στροφες , οχι φουλ φορτιο κτλ. για τα πρωτα 5-10 χιλιαδες χιλιομετρα.

Αποκλειεται να υπαρχει εταιρεια που να στρωνει τα αμαξια (η και τις τηλεορασεις) καθως αυτο θα ειχε αυξημενο κοστος που θα επρεπε να πληρωσει επιπλεον ο αγοραστης (πραγμα που θα μειωνε την ανταγωνιστικοτητα του προιοντος).

Οι κινητηρες μολις βγουν απο την γραμμη παραγωγης δοκιμαζονται για λιγη ωρα , και παλι ομως τα νεα αμαξια θελουν "στρωσιμο" (οχι πανω απο 3000 στροφες , οχι φουλ φορτιο κτλ. για τα πρωτα 5-10 χιλιαδες χιλιομετρα.

Αποκλειεται να υπαρχει εταιρεια που να στρωνει τα αμαξια (η και τις τηλεορασεις) καθως αυτο θα ειχε αυξημενο κοστος που θα επρεπε να πληρωσει επιπλεον ο αγοραστης (πραγμα που θα μειωνε την ανταγωνιστικοτητα του προιοντος).

Στα καινούργια αυτοκίνητα νομίζω έχουν αλλάξει λίγο τα δεδομένα. Σύμφωνα με κολλητό αυτοκινητόφιλο και μελλοντικό κουμπάρο μου και με την αντιπροσωπεία της OPEL απ' όπου αγόρασα αυτοκίνητο προ 2 μηνών δεν θέλει απλά να το ζορίσεις το αμάξι. Πιο συγκεκριμένα μου είπαν μέχρι 3500-4000 στροφές max (για 5η σε ταξίδι μιλάμε πάντα όχι με πρώτη!!!) για τα πρώτα 2000Km. Μετά μέχρι 4500 στροφές για τα επόμενα 2000Km (τώρα αν ξεπεράσεις στιγμιαία και το πας 5000 στροφές δεν έγινε τίποτα). Από 4000-6000Κm μέχρι 5000 στροφές αλλά όχι συνέχεια. Από κει και πέρα είναι στρωμένο το αμάξι. Εγώ το έστρωσα με αυτό τον τρόπο και νομίζω ότι έχει γίνει σωστή δουλειά γιατί ήδη η κατανάλωση έχει πέσει στις τιμές που μου είπανε και γενικά δείχνει και να τραβάει σωστά το αυτοκίνητο. Αυτό με τα 3000 στροφές ίσχυε πάντως παλιά.

Εγώ το έστρωσα με αυτό τον τρόπο και νομίζω ότι έχει γίνει σωστή δουλειά γιατί ήδη η κατανάλωση έχει πέσει στις τιμές που μου είπανε και γενικά δείχνει και να τραβάει σωστά το αυτοκίνητο. Αυτό με τα 3000 στροφές ίσχυε πάντως παλιά.

Για καποιον κατασκευαστη μπορει να ειναι 3 χιλιαδες για καποιον αλλο 3,500 εξαρταται και απο τον κινητηρα (αν ειναι τουρμπο , ατμοσφαιρικος , boxer κτλ).

Γενικα ο καινουργιος κινητηρας δεν θελει ζορισμα γιατι θα βγαλει προβληματα αργοτερα.

Εγώ πάντα πάω το αμάξι πιο χαλαρά μέχρι τα 10.000χλμ.Πάντα έτσι κάνω και δεν βγήκα ζημιωμένος!!!(ανυπομονώ να στρώσει η 159 για να την απολαύσω!!)