Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ευχάριστο και αναμενόμενο.. Το burn - in πλέον πρέπει να είσαι πολυ απρόσεκτος για να σου κάτσει στις καινούργιες Plasma...

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

εχει και 140 ωρες μονο!

Ισα ισα που ειναι στην αρχη κι επειδη ειναι αστρωτη ειναι πολυ πιο ευκολο εαν ειναι να δημιουργηθει κατι να δημιουργηθει τωρα. Εαν στρωσει χωρις προβλημα, τοτε πρεπει να εισαι πολυ... για να το καταφερεις!!!!! :BDBDG54:

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ισα ισα που ειναι στην αρχη κι επειδη ειναι αστρωτη ειναι πολυ πιο ευκολο εαν ειναι να δημιουργηθει κατι να δημιουργηθει τωρα. Εαν στρωσει χωρις προβλημα, τοτε πρεπει να εισαι πολυ... για να το καταφερεις!!!!! :BDBDG54:

σωστα,αυτο ενοουσα-bye-

Τελικά παιδιά τζίφος η 50άρα!Δύο τελευταία κομμάτια στο MEDIAMARKT και εξαφανίστηκαν.ΚΑι τις είχε και στην αποθήκη, όχι στην έκθεση για να τις βλέπουν κιόλας.Τώρα έμαθα ότι τελικά το συγκεκριμένο μοντέλο αποσύρεται και από Οκτώβριο θα έρθει ένα καινούργιο μοντέλο, πιο βελτιωμένο, και φαντάζομαι με άλλη τιμή(και μη μου προτείνετε άλλο κατάστημα, γιατί στο συγκεκριμένο έχω προσβάσεις και εξασφαλίζω μεγάλη έκπτωση).Τέλος πάντων, τουλάχιστον τώρα θα έχω το χρόνο να ασχοληθώ και με καμία άλλη μάρκα, αν και το φόρουμ δεν "αφήνει" περιθώρια για το ποια είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα.Ξέρω υπάρχει και η Pioneer, αλλά δε γνωρίζω μοντέλο, προδιαγραφές κλπ.Αν και νομίζω ότι και κάποια καινούργια Samsung, θα μπορούσε να είναι μία καλή και αξιόπιστη λύση, αναφερόμενος πάντα σε Plasma 50άρα.Αυτά και περιμένω κάθε σχόλιο που θα βοηθήσει σε αυτό το "αναγκαστικό" διάστημα αναμονής.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τι εννοεις οταν λες για την Pioneer οτι δεν γνωριζεις μοντελο? Την 508XD δεν την εχεις ακουστα ή φευγει πανω απο το budget σου?

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εχω ακούσει αλλά δεν ασχολήθηκα επισταμένα γιατί "κόλλησα" με την Panasonic.Οσο για το χρηματικό δε με απασχολεί από τη στιγμή που έχω την πρόσβαση για καλή έκπτωση, αλλά το μόνο μείον είναι ότι αυτό ισχύει για το συγκεκριμένο μαγαζί, και αυτό προς το παρόν δεν έχει τη συγκεκριμένη μάρκα.Πάντως κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη, αφού τώρα πια έχω την άνεση χρόνου, να σχοληθώ και με την 508 και με κάποια άλλη.

Τώρα έμαθα ότι τελικά το συγκεκριμένο μοντέλο αποσύρεται και από Οκτώβριο θα έρθει ένα καινούργιο μοντέλο, πιο βελτιωμένο, και φαντάζομαι με άλλη τιμή

Εννοει οτι αποσυρονται τα μοντελα ...PX70Ε ?
Και εννοει οτι ερχονται τα ...PX700E ?

Δεν εχω ακουσει οτι αποσυρονται τα PX70. Το σιγουρο ειναι οτι ερχονται τα μοντελα PZ70 & PZ700, το δευτερο το οποιο θα ειναι και FULL HD!

Και τα 2 μοντελα PZ ειναι full HD.
Οι διαφορες τους ειναι (νομιζω) στα PIP/PAP/PAT και memory card slot.

Ξερει κανεις τιμες για τις 42" και ποτε ερχονται Ellada?
Επισης και για την 42PX700?

Σωστα, και τα 2 θα ειναι 1920χ1080 -bye-

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σωστα, και τα 2 θα ειναι 1920χ1080 -bye-

αν σας πω οτι αυτο με ανησυχει λιγο σε sd υλικο?

θα το δουμε στην πραξη στην Ελλαδα μας με τα full-hd υλικο.

Να 'μαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος... αν τριπλάρω θα σκοράρω;
Η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ ποιοτική, αν κρίνω από την στιβαρή κατασκευή της... όσο για την ποιότητα στην εικόνα, χωρίς στρώσιμο δεν μπορώ να διακρίνω με αυτές τις ρυθμίσεις... έγραψα για τον προβληματισμό μου στο burn-in και αναμένω απαντήσεις... :)

Καλοριζικη!Ετοιμασου για μεγαλα σκορ!

ΥΓ. Σου απαντησα στο θεμα που ανεφερες.

Ευχαριστώ, θα ακολουθήσω πάραυτα τις συμβουλές σας... χμ... για την υπηρεσία DVB, γιατί δεν βρέθηκε; τι επιπλέον πρέπει να έχω;

βεβαιως και πολυ καλο απο την intertech.

Εμένα είχε απ' όλα εκτός ελληνικό! :grinning-smiley-043 στη γλώσσα μας!

ΥΓ Διαβάζω-διαβάζω αλλά έχω ακόμη απορίες και αν μου επιτρέπετε να ρωτάω...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εννοει οτι αποσυρονται τα μοντελα ...PX70Ε ?
Και εννοει οτι ερχονται τα ...PX700E ?

Νομιζω οτι διαβασα καπου οτι θα κυκλοφορησει βελτιωμενο μοντελο που θα υποστηριζει (εκτος των αλλων) και 24p.

Hδη αν δεν κανω λαθος η PX700 αντικατασταθηκε απο την PX730.