Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Νομιζω οτι διαβασα καπου οτι θα κυκλοφορησει βελτιωμενο μοντελο που θα υποστηριζει (εκτος των αλλων) και 24p.

Hδη αν δεν κανω λαθος η PX700 αντικατασταθηκε απο την PX730.

ναι και συμφωνα παντα με την panasonic θα εχουν μειωμενες τιμες κατα 30% εως το τελος του 2007.

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Και μένα μ' αρέσει να κάνω ποδήλατο το πρωί αλλά ...δεν τριπλάρει ούτε σκοράρει! :slapface:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εμένα είχε απ' όλα εκτός ελληνικό! :grinning-smiley-043 στη γλώσσα μας!

ΥΓ Διαβάζω-διαβάζω αλλά έχω ακόμη απορίες και αν μου επιτρέπετε να ρωτάω...

Εννοείς το manual?

Αν θες στο στέλνω σε pdf.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ναι και συμφωνα παντα με την panasonic θα εχουν μειωμενες τιμες κατα 30% εως το τελος του 2007.

30% μειωμενες τιμες για ποια μοντελα?

Ξερετε αν τα PX700 ή 730 τα φερνει καποιος στην Ελλαδα?

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

δεν μπορω να πω αλλα εαν ειναι αληθεια καλυτερα να κοιταξουν αλλο μαγαζι.

Και εγω οταν πηγα να την παρω απο εκει μου ειχαν πει 1250.Οταν ομως τους ειπα οτι και καλα ειχα περασει την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειχαν δωσει αλλη τιμη ,καταφερα να την παρω χαμηλοτερα.Θελει και λιγο παζαρι.

Και εγω οταν πηγα να την παρω απο εκει μου ειχαν πει 1250.Οταν ομως τους ειπα οτι και καλα ειχα περασει την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειχαν δωσει αλλη τιμη ,καταφερα να την παρω χαμηλοτερα.Θελει και λιγο παζαρι.

Δηλαδη ποσο χαμηλοτερα?

1150.Αλλα τωρα απο οτι βλεπω το 1200αρι δεν το γλιτωνεις.Και προχθες ο λημναιος μου εδωσε 1300ε τιμη αγορας.Ισως σταματησε καποια προσφορα της αντιπροσωπειας ,δεν ξερω.Κατω απο 1150-1200 δυσκολο το κοβω και φανταζομαι μονο απο Κοσμα και απο τον "αλλον" που ειχα προτεινει πριν λιγο καιρο (δεν ξαναναφερω το ονομα του ουτε θα ξαναπαντησω σε πμ).
Ακομα και ετσι ομως σε αυτα τα λεφτα πολυ αμφιβαλλω αν μπορει καποιος να βρει καλυτερη τηλεοραση (ουτε με 1500ε δεν βρισκεις τετοια εικονα σε αλλη τηλεοραση οποτε...)
Το θεμα ειναι να μην τσιγγουνευτει καποιος τα "εξτρα" 50ε που υποτιθεται οτι θα γλιτωνε αν την επαιρνε 1150 η 1100 η 1170.

1150.Αλλα τωρα απο οτι βλεπω το 1200αρι δεν το γλιτωνεις.Και προχθες ο λημναιος μου εδωσε 1300ε τιμη αγορας.Ισως σταματησε καποια προσφορα της αντιπροσωπειας ,δεν ξερω.Κατω απο 1150-1200 δυσκολο το κοβω και φανταζομαι μονο απο Κοσμα και απο τον "αλλον" που ειχα προτεινει πριν λιγο καιρο (δεν ξαναναφερω το ονομα του ουτε θα ξαναπαντησω σε πμ).
Ακομα και ετσι ομως σε αυτα τα λεφτα πολυ αμφιβαλλω αν μπορει καποιος να βρει καλυτερη τηλεοραση (ουτε με 1500ε δεν βρισκεις τετοια εικονα σε αλλη τηλεοραση οποτε...)
Το θεμα ειναι να μην τσιγγουνευτει καποιος τα "εξτρα" 50ε που υποτιθεται οτι θα γλιτωνε αν την επαιρνε 1150 η 1100 η 1170.

1150 ευρω μετρητοις αλλα να αναφερετε οτι ειστε μελη του AVCLUB . Ειναι προβλημα η τιμη απο το τηλεφωνο και υπαρχει μεγαλος πολεμος απο τα πολυκαταστηματα Πλαισιο , Fnac , Media Markt απεναντι στα μικρα μαγαζια που "χτυπαμε" τιμες .

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Προτείνω κι εγώ την στοά, που μου έδωσαν τηλεφωνικά τιμή 1200, ανέφερα το club και κατέβηκαν στα 1180 ευρώπουλα...

Εγώ, επειδή προφανώς από δικό μου λάθος ή εκτίμηση νόμιζα ότι αγόραζα από αντιπροσωπεία, την πήρα από άλλο κατάστημα 1250 (τα 50 ήταν μεταφορικά) +50 επειδή δεν μου την έφερναν σπίτι και αναγκάστηκα να καταφύγω σε αυτ/το ΔΧ για να την μεταφέρω σπίτι μου, με λίγα λόγια 1300... ε δεν ήταν και ότι καλύτερο, όταν διάβαζα ότι φίλοι χρήστες την αγόρασαν προ μηνών 1030-1100...

Πάντως, η τηλεόραση αξίζει, χαλάλιν της!