Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτα πρεπει να ειναι καμμενα pixel GFON. Η μαλλον για να ακριβολογουμε πρεπει να να ειναι καμμενα subpixel (1 pixel=3 subpixel = red, blue,green).

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

@gfon
Ποσο καιρο την εχεις την TV?

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

καλημερα και απο μενα!
ειμουν ετοιμος για την αγορα της πχ70ε την τεταρτη που ερχεται αλλα διαβαζοντας τα διαφορα ποστ λοξοκοιταω και στην q96 σαν ποιο εμπειροι εχετε να μου προτεινετε κατι επ αυτου? τα 100hz στις πλασμα παιζουν τελικα καποιο ρολο?

@gfon
Ποσο καιρο την εχεις την TV?

Απο τις 14/9/2007 και εχει ~250 ωρες λειτουργιας.
Οι πρωτες 150 ωρες εγιναν με ολες τις διαδικασιες στρωσιματος ολα κατω απο την μεση , και μετα τις 150 ωρες επελεξα το κανονικο με εντονα χρωματα.

Τα καμμενα απο εναν αριθμο και ανω σιγουρα θα δικαιολογουν αντικατασταση.

το δοκιμασες?

Λοιπόν το δοκίμασα επιτέλους.
Επαιξα κάποια trailer που κατέβασα από δώ

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

Η απόδοση ήταν καταπληκτική. Χρώματα, ευκρίνεια, ζωντάνια.

Επαθα όμως μεγάλη ζημιά. Μετά γύρισα να δω τηλεοπτικό πρόγραμμα και δεν μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα. Ηταν απλώς χάλια

Λοιπόν το δοκίμασα επιτέλους.
Επαιξα κάποια trailer που κατέβασα από δώ

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx

Η απόδοση ήταν καταπληκτική. Χρώματα, ευκρίνεια, ζωντάνια.

Επαθα όμως μεγάλη ζημιά. Μετά γύρισα να δω τηλεοπτικό πρόγραμμα και δεν μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα. Ηταν απλώς χάλια

μα και εσυ δεν καθεσαι ησυχα:flipout:

κατοπιν αυτου δεν θα την συνδεσω στο pc :bigcry:

αν εχει καποιος το κουτι της πχ70ε μπορει να μου πει διαστασεις γιατι θελω να δω αν χωραει σε citroen xara με κατεβασμενα καθισματα

αν μπορείς να περιμένεις, να σου πω αύριο?

αν εχει καποιος το κουτι της πχ70ε μπορει να μου πει διαστασεις γιατι θελω να δω αν χωραει σε citroen xara με κατεβασμενα καθισματα

Σε ford focus II με κατεβασμενα τα πισω καθισματα χωρεσε παντως (ψιλοοριακα)
Νομιζω οτι ευκολα η δυσκολα θα χωρεσει.Στην χειροτερη να το ανεβασεις στο κεφαλι του καθισματος του συνοδηγου (που θα φροντισεις να μην εχεις)
Στο ξεφορτωμα και στο μονταρισμα της ,σιγουρα θα χρειαστεις 2ο ατομο.

80X1.40X40:fahne90:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Όπως είπα και σε προηγούμενο post,
στο site του plaisio την έχουν 1.149 και τώρα 1.169
αλλά στο plaisio της Καλαμαριάς που πήγα
και αυτό το Σάββατο η τιμή είναι 1.099
Περίεργο αλλά έτσι είναι.

Είναι ψιλοτεράστιο. Όταν μου την έφεραν νόμιζα πως έκαναν λάθος και μου έφεραν 50άρα. :aktion033:
Προχτές κουβαλούσα μια 40m86 και ήταν μια χαρά.
Πάλι όμως κατέβασα τα καθίσματα στο κορολάκι.

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είναι ψιλοτεράστιο. Όταν μου την έφεραν νόμιζα πως έκαναν λάθος και μου έφεραν 50άρα. :aktion033:
Πάλι όμως κατέβασα τα καθίσματα στο κορολάκι.
Στην συσκευασία έχουν και την βάση με αποτέλεσμα το μέγεθος της κούτας να είναι πολύ μεγάλο. Εγώ πάντως με το Lexus RX400h δεν είχα κανένα πρόβλημα μεταφοράς, καταλαβαίνετε το λόγο...

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είναι ψιλοτεράστιο. Όταν μου την έφεραν νόμιζα

Αντωνη εχουμε ανοιξει γραφειων μεταφορων?-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είναι ψιλοτεράστιο. Όταν μου την έφεραν νόμιζα

Αντωνη εχουμε ανοιξει γραφειων μεταφορων?-bye-

Δώρο - δώρο. -bye-

Η γνωστή εταιρία εκτιμά ότι οι 1080p plasma τηλεοράσεις της θα εξυπηρετούν το θεατή μέχρι το 2049. H Panasonic προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τις εκτιμήσεις της για το πόσο θα μπορούν να διατηρηθούν οι 1080p plasma τηλεοράσεις της στο σπίτι του καταναλωτή. Η εταιρία ισχυρίζεται πως τα σύγχρονα μοντέλα της μπορούν να προσφέρουν μέχρι και 100.000 ώρες θέασης χωρίς μεγάλη αλλοίωση στην ποιότητα της εικόνας της. O παραπάνω αριθμός μεταφράζεται σε 42 χρόνια, υπολογίζοντας ότι το μέσο νοικοκυριό στην Αμερική κάθεται γύρω στις 6,5 ώρες ημερησίως μπροστά από τον τηλεοπτικό του δέκτη.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, βάσει των λεγομένων της Panasonic μία τηλεόραση νέας γενιάς που δεν θα σβήνει ποτέ, μπορεί να λειτουργεί κανονικά για 11,5 χρόνια, ενώ σε περιπτώσεις όπου οι ώρες λειτουργίας πέφτουν κοντά στις 2 ώρες σε ημερήσια βάση, η συσκευή μπορεί να διατηρηθεί γύρω στα 136 χρόνια! Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι η διάρκεια ζωής που δίνει η Panasonic αφορά στις 1080p τηλεοράσεις της, μιας και για τις 720p τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν γύρω στις 60.000 ώρες λειτουργίας

χμ.....ε.....ναι .............

.................καλα,ασε να περασουν 2-3 χρονια και βλεπουμε.

παλι μας εριξε :flipout:

και εγω θελω 49 χρονια

Last edited:
Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ενώ σε περιπτώσεις όπου οι ώρες λειτουργίας πέφτουν κοντά στις 2 ώρες σε ημερήσια βάση, η συσκευή μπορεί να διατηρηθεί γύρω στα 136 χρόνια!

Αν την καταψύξεις για να γλιτώσεις τις οξειδώσεις μπορεί να διατηρηθεί και παραπάνω :flipout: