Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!
Λοιπόν, σαν καλός γκρινιάρης επανέρχομαι στο θέμα του τηλεοπτικού προγράμματος με τις παρακάτω παρατηρήσεις:
Έχω ακόμα την Philips 29PT9416, που ήταν κορυφή στις 29'' εν έτει 2000. Συμφωνώ πλήρως με τα περί "μπαούλων", διότι αυτός ήταν ένα από τους λόγους που προχώρησα στην αγορά της Panny. Όπμως, σε τηλεοπτικό σήμα πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται με την 42PX70 (βέβαια με συγκεκριμένο σήμαψ στην κεραία, το οποίο στην CRT είναι καμπάνα).
Χθες το βράδυ τις είχα και τις 2 αναμένενες στο ίδιο κανάλι (σε διαφορετικά δωμάτα) και παρακολουθούσα επί τούτου διάφορα κανάλια. Σε κάποια ελληνική εκπομπή σε στούντιο ("Έχεις πακέτο" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) σε σκηνές με κόκκινο φόντο τα πράγματα στην flat ήταν σχεδόν απογοητευτικά. Ακόμα και όταν πείραξα τη φωτεινότητα και την αντίθεση, το αποτέλεσμα που έπαιρνα δεν πλησίαζε την απόδοση της CRT.
Στη συνέχεια, σε ελληνικό σήριαλ του Alpha (νομίζω το "10") τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, με την παρατήρηση όμως ότι δεν είχε έντονα χρώματα στα πλάνα και οι περισσότερες σκηνές ήταν γυρισμένες σε φυσικούς χώρους
Τώρα, σε πολιτική εκπομπή, στην CRT νομίζεις ότι είσαι στο studio. Tέλος, σε κάποια πολεμική ταινία που είχε στον ΣΚΑΪ, με τον κίνδυνο να με χαρακτηρίσετε υπερβολικό, στη CRT νόμιζα ότι βλέπω high definition, σε σχέση με την Panny.
Τώρα, μήπως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις που δίνουν καλύτερη ποοιότητα εικόνα σε SD; Θα ήθελα να μου πείτε τι έχετε βάλει και εσείς.