Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν, σαν καλός γκρινιάρης επανέρχομαι στο θέμα του τηλεοπτικού προγράμματος με τις παρακάτω παρατηρήσεις:

ειδες τι επαθες με την 9416?
οντως πολλη καλη(εχω προσωπικη γνωμη...αλλα πολλυ ακριβη για την εποχη της) αλλα για ενεργοποιησε το PAT και πες μου.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Για την ποιότητα της εικόνας σε DVD, στα αντεγραμμένα DVD η ποιότητα είναι αναμενόμενο να είναι κατώτερη σε σχέση με τα αυθεντικά, λόγω συμπίεσης, έτσι δεν είναι;

Πάντως, με βλέπω να φωνάζω τον Μανώλη για calibration, γιατί από ό,τι άκουσα η εικόνα στα DVD απογειώνεται...

Οταν δεν εχεις κανει συμπιεση η τα εχεις χωρισει σε δυο δισκακια, η ποιοτητα τους ειναι πανομοιότυπη !

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

+1

το καλυτερο ειναι τα δυο δισκακια

οσο αφορα τις ρυθμισεις σε τηλεοπτικο σημα.....τιποτα το ιδιαιτερο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ειδες τι επαθες με την 9416?
οντως πολλη καλη(εχω προσωπικη γνωμη...αλλα πολλυ ακριβη για την εποχη της) αλλα για ενεργοποιησε το PAT και πες μου.

Τι εννοείς PAT;

απλα παιζει πολυ καλυτερα οταν ειναι σε μικρο μεγεθος.
τελικα μηπως ανεβαινοντας σε μεγεθος φαινονται περισοτερο οι ατελειες του τηλεοπτικου σηματος οποτε μια συγκριση των 2 tv ειναι αδικη?

παραδεχομαι παντως οτι οι καλες crt αν υπηρχαν στις 42" θα ηταν καλυτερες σε τηλεοπτικο σημα(ετσι τουλαχιστον νομιζω) για τους γνωστους λογους.

Σε μικροτερο μεγεθος παιζουν τα παντα καλυτερα. Γυριστε την 70 (οχι μονο, ολες τις τηλεορασεις) σε 4/3 και δειτε διαφορες .....

Ακουω πολλους να κανουν συγκριση CRT με πλασμα η LCD αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε εκτος των αλλων οτι τοσα χρονια που τις ειχαμε σπιτι μας εχει συνηθισει το ματι μας σε συτη την εικονα με το τζαμι απο μπροστα , το screendoor effect , τα υπερκορεσμενα χρωματα κτλ.

Επειδη ομως εχουμε συνηθισει σε μια εικονα δεν παει να πει οτι ειναι και ιδανικη οπως νομιζουμε.

Εχω την εντυπωση παντως οτι καποιοι προτιμουν την εικονα των plasma γιατι τους θυμιζει περισσοτερο τις CRT (με οτι θετικο και αρνητικο συνεπαγεται αυτο).

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εχω την εντυπωση παντως οτι καποιοι προτιμουν την εικονα των plasma γιατι τους θυμιζει περισσοτερο τις CRT (με οτι θετικο και αρνητικο συνεπαγεται αυτο).

Γιάννη με ζήτησες;
icon10.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Του χρονου που θα πουλησεις την 428 να με εχεις στα υποψην.:jester:

Του χρονου θα'χεις προβολεα και θα τα εχεις ξεχασει αυτα :flipout:

Επειδη ομως εχουμε συνηθισει σε μια εικονα δεν παει να πει οτι ειναι και ιδανικη οπως νομιζουμε.

ε....οχι ομως και να αγορασουμε κατι που δεν μας αρεσει .

δεν εχει ακουστει τιποτα
εκτος και θεωρουν την pz70 σαν το μοντελο που την αντικαταστησε

Σήμερα ρώτησα σε κατάστημα και μου είπαν ότι τέρμα η 42px70. Μου πρότειναν την 42px7. Όμως και εμφανισιακά (στις φωτογραφίες, δεν την είδα ζωντανή...) φαίνεται πιο "φτηνή" (και πράγματι είναι), και της λείπει ένα HDMI....

Καλησπέρα και απο ένα καινούριο μέλος ....

Με ενδιαφέρει πολύ η PX70 και τώρα ξαφνικά μαθαίνω ότι καταργείται????

Πιο κατάστημα στο μετέφερε αυτό? Η Στοά δηλαδή ΔΕΝ ? ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ? MEDIA ΔΕΝ?

Θα έχουμε καμία ιστορία όπως είχαμε με την 40D3000?

Στουρνάρη (Πλαίσιο) σήμερα 1149 ευρά ... μόλις πήρα τηλέφωνο κ έχουν