Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παιδιά τη βοηθειά σας!Μόλις πήρα την PX και πάνω που έβλεπα sd και πραγματικά είχα ενθουσιαστεί είπα να βάλω και ένα DVD (scart) και... τα είδα όλα πράσινα!!!Εννοώ ότι όπου έπρεπε να υπάρχει μαύρο η tv δείχνει απλά πράσινο.Ευελπιστώ να οφειλέται στο καλώδιο ή το φτηνιάρικο dvd player ή τις ρυθμίσεις ή οτιδήποτε άλλο τάλος πάντων πλην της πολυαναμενόμενης!Ιδέες?

το πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι να κοιταξουμε τις συνδεσεις.

βγαλτο και ξανα-βαλτο και φροντισε να κουμπωσει καλα με κλειστα και τα δυο μηχανηματα

Αυτό υποπτεύομαι αλλά δεν υπάρχει τίποτε στο σπίτι.Θα το δοκιμάσω αύριο με ηρεμία.Σημειωτέον πως από κάθε άλλη πηγή παίζει κανονικό (ψηφιακά-αναλογικά-κάμερα).Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

Αυτό υποπτεύομαι αλλά δεν υπάρχει τίποτε στο σπίτι.Θα το δοκιμάσω αύριο με ηρεμία.Σημειωτέον πως από κάθε άλλη πηγή παίζει κανονικό (ψηφιακά-αναλογικά-κάμερα).Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

δοκιμασε και τις δυο εισοδους αλλα αν θυμαμαι πρεπει να ειναι στην av1

η av2 ειναι και για s-video

Last edited:

Το manual γράφει AV2 πάντως το δοκίμασα και στις δύο με τα ίδια αποτελέσματα.

Ευχομε να βρεις τη λυση συντομα και να μην ειναι κατι ανυσηχητικο , η εστω να τα παιξε το DVD .......... αλλα τουλαχιστον για σημερα μπορεις να νοικιασεις και να δεις το Hulk , κι αυτος πρασινος ειναι οποτε δεν θα καταλαβεις τη διαφορα:flipout:

ΥΣ
καλα πλακα κανω , γιατι εγω θα ειχα γινει ο ιδιος Hulk

Α καλό!Γενικά διατηρώ την ψυχραιμία μου...
ΑΛΛΑ ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!!!

Α καλό!Γενικά διατηρώ την ψυχραιμία μου...
ΑΛΛΑ ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!!!

Καλα , για να παρεις τα πανω σου να πω οτι αυτο μαλλον μοιαζει με προβλημα καλωδιου η προβλημα στην εξοδο του DVD η καποια αβλεψια δικια σου στις ρυθμισεις του μενου με τις εισοδους εξοδους . Δεν εχεις αλλη τιβι να βαλεις εκει το DVD ?

Εδώ είναι η ζημιά.Στην crt παίζει μια χαρά.

Εδώ είναι η ζημιά.Στην crt παίζει μια χαρά.
Αρα δεν φταιει το καλωδιο ουτε το DVD .
Νομιζω και ο mac 81 κατι με τις εισοδους της τιβι ειχε προβλημα αλλα δεν θυμαμε τι ακριβως .

Παίδες μια σημαντική ερώτηση, η οποία νομίζω έχει ξαναδιατυπωθεί αλλά δεν θυμάμαι να υπήρξε σαφές συμπέρασμα.

Υπάρχουν δύο Panasonic Plasma PX70? Δηλαδή υπάρχει η PX70 και η PX70E? Κυριότερα υπάρχει PX70 που υποστηρίζει τεχνολογία 100Hz και υπάρχει άλλη που δεν υποστηρίζει? Ετοιμάζομαι να τριπλάρω και να σκοράρω, αλλά θέλω να αποσαφηνιστεί αυτό αν ξέρετε (έιχα διαβάσει στο hdreviews οτι ειναι αναλογα τη χωρα προελευσης), αλλα πως μπορω εγω να ξερω οτι εχω παρει την σωστη (φυσικα με τα 100hz) τηλεοραση? Ψαχνω για px70E στην κουτα?

Μάλλον τελικά δεν έχει 100Hz τεχνολογία η PX70E, η PV70-71 έχει...

Μάλλον τελικά δεν έχει 100Hz τεχνολογία η PX70E, η PV70-71 έχει...

Αν δεν κάνω λάθος όλες οι PX70 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα έχουν 100Hz. Το αναφέρουν όλοι οι κάτοχοι.

Πάντως σε γενικές γραμμές στις plasma είναι λιγότερο αναγκαίο σαν χαρακτηριστικό.

Παίδες μια σημαντική ερώτηση, η οποία νομίζω έχει ξαναδιατυπωθεί αλλά δεν θυμάμαι να υπήρξε σαφές συμπέρασμα.

Υπάρχουν δύο Panasonic Plasma PX70? Δηλαδή υπάρχει η PX70 και η PX70E? Κυριότερα υπάρχει PX70 που υποστηρίζει τεχνολογία 100Hz και υπάρχει άλλη που δεν υποστηρίζει? Ετοιμάζομαι να τριπλάρω και να σκοράρω, αλλά θέλω να αποσαφηνιστεί αυτό αν ξέρετε (έιχα διαβάσει στο hdreviews οτι ειναι αναλογα τη χωρα προελευσης), αλλα πως μπορω εγω να ξερω οτι εχω παρει την σωστη (φυσικα με τα 100hz) τηλεοραση? Ψαχνω για px70E στην κουτα?

42px70E:rifle:

βρε ουστ απο εδω....ακους εκει χωρις ειδωλα,μας δουλευεις?

υ.γ κατσε να δω το,ξερεις πιο, με 99 ,και στην κανω εγω........