Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Νομιζω το F ειναι για Γαλλια μερια και ειναι η ιδια ακριβως TV με την E.
Τωρα πως την φερνει το MM δεν ξερω.

Ειπαμε ειναι το ιδιο μοντελο, αρα εχει 100Ηz -bye-

Οι απιστοι Θωμαδες μπορουν να τα μετρησουν ενα-ενα :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ειπαμε ειναι το ιδιο μοντελο, αρα εχει 100Ηz -bye-

Οι απιστοι Θωμαδες μπορουν να τα μετρησουν ενα-ενα :flipout::flipout:

αρκει να ξερουν μεχρι το 100 να μετρουν:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

αρκει να ξερουν μεχρι το 100 να μετρουν:fahne90:

Και μεχρι το 60 να ξερουν ειναι αρκετο :flipout:
(αρα ειναι παραπανω απο 50Ηz)

Και μεχρι το 60 να ξερουν ειναι αρκετο :flipout:
(αρα ειναι παραπανω απο 50Ηz)

ΚΑΛΟ!!!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ Μ' ΕΧΕΤΕ ΜΙΣΟΨΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑ, :BDGBGDB55:
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΨΗΘΩ ΚΑΙ ΠΑΘΩ ..BURN IN!! :flipout::flipout::flipout:

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ασε γιατι τωρα παιζει με XBOX 360 το GEARS OF WAR και λεω να μην μου μεινει κανενα οπλο σουβενιρ στο πανελ:flipout:

τοτε να δεις γελια αλλα προς το παρον για κανενα διωρο που επαιξα δεν ειδα τιποτα.

την px την βρηκα στο κωρτσοβολο μαλλον μου την αφησε 1180 σε 48 ατοκες αλλα το κομματι που πηρα ειχε καμμενο LCD απο οσο μου ειπαν ηπαρχει ακομα ενα εκθεσιακο κομματι κ με την intertech που μιλησα μου ειπαν τελοσ δεν ερχεται παλι οποτε οσοι εισαστε αποφασισμενοι καντε αγορα αμεσα γιατι μετα θα ανεβειτε σε τιμες οπως την επαθα εγω...

την px την βρηκα στο κωρτσοβολο μαλλον μου την αφησε 1180 σε 48 ατοκες αλλα το κομματι που πηρα ειχε καμμενο LCD απο οσο μου ειπαν ηπαρχει ακομα ενα εκθεσιακο κομματι κ με την intertech που μιλησα μου ειπαν τελοσ δεν ερχεται παλι οποτε οσοι εισαστε αποφασισμενοι καντε αγορα αμεσα γιατι μετα θα ανεβειτε σε τιμες οπως την επαθα εγω...

Kαμμενο LCD? Μηπως εννοεις καμμενο Pixel?

Πέρνα και απο το Πλαίσιο να δείς τι παίζει ... έτσι για το γαμώτο!

Την παρέλαβα κι εγώ, με δωρεάν εγκατάσταση από το πλαίσιο 1149 ευρώ.

Μου άρεσε πάρα πολύ. Χθές το βράδυ είδα λίγο mega και μπορώ να πω ότι τέτοια εικόνα δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Τώρα περιμένω να τελειώσουν οι 200 ώρες για να την ευχαριστηθώ. Το DVD παίζει συνέχεια...

Και μία ερώτηση: Η ισοροπία χρώματος πρέπει να είναι στο θερμό; ή δεν παίζει ρόλο;

Οσον αφορά το Πλαίσιο έβγαλε σε προσφορά την 42px7 στα 999 ευρώ με δώρο μια καρέκλα Soundz, που περιλαμβάνει ηχεία δεξιά και αριστερά και απ'ότι μίλησα με ένα παληκάρι από το πλαίσιο μου είπε ότι νιώθεις και την δόνηση από το μπάσο που υπάρχει κάτω.

Καλή περίπτωση, αλλά προτίμησα να πάρω την px70 για το ελληνικό teletext, τα 10000:1 contrast και τα 2 hdmi (για το μέλλον)

:ernaehrung004:

Last edited:

2 hdmi (για το μέλλον)

:ernaehrung004:

τα δυο ειναι λιγα ηδη,φαντασου το ενα

καλες θεασεις.

υ.γμηπως ειναι ωρα για καταμετρηση?
α ρε vezouvios τι εκανες

Καμιά ιδεά για την κατανάλωση ρεύματος?

Από ότι έχω ακούσει οι plasma έχουν 2πλασια (και βάλε) από τις lcd.

Για μένα είναι σοβαρή παράμετρος μιας και το θεωρώ χαζό να έχω αλλάξει όλες τις λάμπες σπίτι μου με αυτές εξοικονόμισης ενέργειας, να έχω πάρει συσκευές ενεργειακής κλασης Α, να έχω ηλιακό και να πάρω τηλεόραση με....500 watt κατανάλωση.

Το λέω από λόγους αρχής και όχι κατά ανάγκη τσιγκουνιάς.:music-smiley-005:

Γενικά νομίζω ότι αγοράζοντας προιόντα με προσεγμένες καταναλώσεις, ωθούμε τις εταιρίες για καλύτερα ως προσ το περιβάλλον προιόντα.

Όσοι την έχουν αγοράσει έχουν κάποια ιδεά για το τί "καίει"? :devil-smiley-029:

καλες θεασεις.

Σ' ευχαριστώ πολυ!!!

-bye-

Στο εγχειρίδιο αναφέρει μέσο όρο κατανάλωσης 270W

Η ρύθμιση χρώματος δεν παίζει ρόλο στο στρώσιμο, απλά η ρύθμιση "θερμό" φέρνει τα χρώματα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Όσον αφορά την κατανάλωση, μόνο η σειρά PZ70/700 της Panasonic έχει μεγάλη διαφορά από τις αντίστοιχες LCD. Επίσης σε όλες τις τηλεοράσεις η πραγματική κατανάλωση είναι μικρότερη από την αναγραφόμενη αν έχουν γίνει οι σωστές ρυθμίσεις. Δεν έχω δει κάποια μέτρηση αλλά πιστεύω πως μια σωστά ρυθμισμένη 42PX70 θα καταναλώνει κάτω από 200W.