Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ρε παιδια ειναι τα παιδικα προβληματα αυτα με την καθετη γραμμη,εχω και απο τα πρωτα μοντελα που κυκλοφορησαν (μην πω το 1ο),ελπιζω με την αλλαγη πανελ που εγινε να μην ξαναπαρουσιαστει,,,γιατι θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα με την panasonic!
Παντως δεν νομιζω οτι ειναι λογω του ρευματος,,ποιο πιθανο το κοβω για αστοχια υλικου καποιου εξαρτηματος η κακης ποιοτητας υλικων!!
Ενα αλλο που μου περναει απο το μυαλο ειναι οτι η τηλεοραση ισως να μην ψυχετε καλα!!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παντως δεν νομιζω οτι ειναι λογω του ρευματος,!

μια σκεψη εκανα,δεν ηταν τιποτα το επισημο, αλλα με σιγουρια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.

Παίδες, καλώς σας βρήκα. Είμαι άλλος ένας κάτοχος της εξαιρετικής (σε απόδοση, αλλά όχι και αξιοπιστία) PX70. Η τηλεόραση αγοράστηκε από το Πλαίσιο τον Οκτώβριο, στρώθηκε ευλαβικά για 200 ώρες με το γνωστό dvd, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του στρωσίματος έπαιζε τηλεοπτικό σήμα σε zoom για την αποφυγή των λογοτύπων, και με πολύ συντηρητικές ρυθμίσεις σε αντίθεση/φωτεινότητα. Η τηλεόραση είχε φανταστική απόδοση, μέχρι προχτές, όταν και (έκπλήξη!) εμφάνισε τη γνωστή κάθετη γραμμή!

Από την astra service μου είπαν τα εξής:
α) ο τεχνικός θέλει 4-5 μέρες για να αποφανθεί για τη βλάβη,
β) αφού γίνει η διάγνωση, απαιτούνται άλλες 4-5 μέρες για την επισκευή. Κοινώς, το έχω πάρει απόφαση ότι για το επόμενο εικοσαήμερο θα μείνω χωρίς τηλεόραση.

Σχετικά με τα παραπάνω, ήδη ετοιμάζω επιστολή προς τα κεντρικά της ευρωπαϊκής Panasonic, καθώς αφενός θεωρώ απαράδεκτη τη στάση της astra, αφετέρου βλέπω ότι σχεδόν όλες οι συσκευές έχουν παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα, και πολύ φοβάμαι ότι και μετά την αλλαγή panel θα μας παρουσιάσει τα ίδια μετά από κάποιο καιρό...

Παίδες, καλώς σας βρήκα. Είμαι άλλος ένας κάτοχος της εξαιρετικής (σε απόδοση, αλλά όχι και αξιοπιστία) PX70. Η τηλεόραση αγοράστηκε από το Πλαίσιο τον Οκτώβριο, στρώθηκε ευλαβικά για 200 ώρες με το γνωστό dvd, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του στρωσίματος έπαιζε τηλεοπτικό σήμα σε zoom για την αποφυγή των λογοτύπων, και με πολύ συντηρητικές ρυθμίσεις σε αντίθεση/φωτεινότητα. Η τηλεόραση είχε φανταστική απόδοση, μέχρι προχτές, όταν και (έκπλήξη!) εμφάνισε τη γνωστή κάθετη γραμμή!

Από την astra service μου είπαν τα εξής:
α) ο τεχνικός θέλει 4-5 μέρες για να αποφανθεί για τη βλάβη,
β) αφού γίνει η διάγνωση, απαιτούνται άλλες 4-5 μέρες για την επισκευή. Κοινώς, το έχω πάρει απόφαση ότι για το επόμενο εικοσαήμερο θα μείνω χωρίς τηλεόραση.

Σχετικά με τα παραπάνω, ήδη ετοιμάζω επιστολή προς τα κεντρικά της ευρωπαϊκής Panasonic, καθώς αφενός θεωρώ απαράδεκτη τη στάση της astra, αφετέρου βλέπω ότι σχεδόν όλες οι συσκευές έχουν παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα, και πολύ φοβάμαι ότι και μετά την αλλαγή panel θα μας παρουσιάσει τα ίδια μετά από κάποιο καιρό...

να περιμενες τηλ απο την panasonic την ιδια στην αθηνα..μου τηλεφωνησαν αφου παρελαβα την tv απο την astra service για να με ρωτησουν εαν ειμαι ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση!!
Το εαν το ξαναπαρουσιασει το πανελ αργοτερα,και εγω το φοβαμαι!!!Νομικα ομως ισχυει οτι εφοσων εχεις καινουργιο πανελ καλυπτετε εξτρα απο την εγγυηση οπως και καθε γνησιο ανταλακτικο για 2 χρονια..Αν θελεις ρωτα το αυτο να το επιβεβαιωσουμε!

Σας ευχαριστώ παιδιά,και η δικια μου ευχή είναι καλές και απροβλημάτιστες θεάσεις.
Η δικιά μου στρώνεται με τις γνωστές μεθόδους,και απο την πρώτη στιγμή εχει συνδεθεί με σταθεροποιητή τάσης.
Και βλέπουμε...........

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

αντε να δουμε,θα απαντησουν?

Το εαν το ξαναπαρουσιασει το πανελ αργοτερα,και εγω το φοβαμαι!!!Νομικα ομως ισχυει οτι εφοσων εχεις καινουργιο πανελ καλυπτετε εξτρα απο την εγγυηση οπως και καθε γνησιο ανταλακτικο για 2 χρονια..Αν θελεις ρωτα το αυτο να το επιβεβαιωσουμε!

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το αν το καινούργιο πάνελ καλύπτεται από την εγγύηση (που σίγουρα καλύπτεται -όπως συμβαίνει στα αυτοκίνητα- αλλά θα το διασταυρώσω), αλλά αν είναι κάθε έξι μήνες να αλλάζουμε πάνελ και να μένουμε χωρίς τηλεόραση για 10-20 ημέρες, έχουμε θέμα... Για να μην αναφέρω το ότι ξανά-μανά θα χρειαστεί στρώσιμο...

Θα κάνω μια προσπάθεια να ανεβάσω μια φωτογραφία της γραμμής αργότερα.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Πάντως ρε παιδιά, αν και είμαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση μου, δυσκολεύομαι πλέον να την προτείνω σε φίλους (αν υποθέσουμε ότι την βρίσκουν) και μαζί και την ΡΧ7 (από τώρα που το καλοσκέφτομαι!).

ρε παιδια ειναι τα παιδικα προβληματα αυτα με την καθετη γραμμη,εχω και απο τα πρωτα μοντελα που κυκλοφορησαν (μην πω το 1ο),ελπιζω με την αλλαγη πανελ που εγινε να μην ξαναπαρουσιαστει,,,γιατι θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα με την panasonic!
Παντως δεν νομιζω οτι ειναι λογω του ρευματος,,ποιο πιθανο το κοβω για αστοχια υλικου καποιου εξαρτηματος η κακης ποιοτητας υλικων!!
Ενα αλλο που μου περναει απο το μυαλο ειναι οτι η τηλεοραση ισως να μην ψυχετε καλα!!

Πιθανα και λογικα αλλα ειχες προστασια ρευματος?

Απο πειρα στο λεω πως οι βλαβες στο PC και οχι μονο , σταματησαν απο τοτε
που εβαλα στην γραμμη ενα σταθεροποιητη και πανω του συνεδεσα ενα UPS( της APC και τα δυο),5-6 χρονια τωρα 0 βλαβες .
Ολα τα ηλεκτρονικα μας νομιζω θα επρεπε να εχουν προστασια ομως αυτο δεν σημαινει πως φταιει το ρευμα για ολα , παιζει πολυ δυνατα και αυτο που λες (κακη ποιοτητα) με την διαφορα οτι κανει την προστασια ακομα πιο επιτακτικη κατα τη γνωμη μου παντα.

Ειχες Σταθεροποιητη η UPS ?
Μπορει να ειναι σημαντικη πληροφορια αν δουμε πως οσοι ειχαν το προβλημα δεν ειχαν προστασια.
Κατι αλλο που να περναει απο το χερι μας δεν μπορω να φανταστω.

Ειχες Σταθεροποιητη η UPS ?
Μπορει να ειναι σημαντικη πληροφορια αν δουμε πως οσοι ειχαν το προβλημα δεν ειχαν προστασια.
Κατι αλλο που να περναει απο το χερι μας δεν μπορω να φανταστω.

Όχι, δεν είχα. Αλλά ακόμα και αν φταίει η απουσία σταθεροποιητή, δεν είναι λίγο περίεργο οι "βυθίσεις" της ΔΕΗ να χτυπάνε μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο, και όχι τις Samsung π.χ.;

Ρίξτε μια ματιά και στο avforums, τα ίδια συμβαίνουν και στα αγγλικά μοντέλα, τόσο στην PX όσο και στην PZ.

Ιδού και η περίφημη γραμμή, σε πρόχειρη φωτό από κινητό...

Attachments

• DSC00072.jpg
    DSC00072.jpg
    44 KB · Views: 86

δεν λεει πουθενα για το συγκεγκριμενη γραμμη που παρουσιαζεται στην δικια μας περιπτωση

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

δεν λεει πουθενα για το συγκεγκριμενη γραμμη που παρουσιαζεται στην δικια μας περιπτωση

Εκανα search στο avforum και τελικα βρηκα κατι.Δεν συνεχισα να διαβαζω λογω χρονου αλλα , (αναρωτιεται ο παθων αλλα δεν νομιζω) , ειχε την TV σε Dynamic mode για 2 μερες.Ισως βρεθουν κι'αλλα περιστατικα στην συνεχεια.http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=501971&highlight=TH-42PX70+vertical+lines&page=92

Last edited:

Definitely avoid dynamic, it's only purpose seems to be shop use to make it look more like an LCD.
wink.gif

In either of the other modes ensure you take the contrast well down from 100%.

Other than that, you should be Ok. The green lines are unrelated probably, looks like it's a rare but not unknown problem. __________________

Και μια απαντηση που μπορει να λεει κατι

......"yes i had the same problem before xmas ...1line then 2lines....after 2weeks had about 12 vertical pixel lines top to bottom......had tv for 7 months so took it to local panasonic agents, who replaced the plasma screen(because it was a chip fault which are connected to the plasma screen) repaired under warranty no charge (thank god)...bill came to £.561....."

Χμμμμ!....