Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μια καλή (νομίζω!) ιδέα, είναι αντικατάσταση με ΡΧ80 με μικρή επιβάρυνση.

Μισο θα το πω μισο θα το μαντεψεις............

Μη φας εχουμε
glaros4.gif
:flipout::flipout:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ΟΚ! ρε παιδιά!
αλλά αν δεν έχουν πάνελ ή αρχίζουν να αργούν κανένα μήνα την επισκευή, ποιος θα ξαναπροτείνει Panasonic plasma (ή θα αγοράσει) αβασάνιστα;

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτος που δεν εχει να δωσει τα διπλασια για LCD και τα τριπλασια για KURO .
Αλλωστε τοσους τριπλαρε και τοσα γκολ εβαλε το μοντελο αυτο , να μην βαλει και κανενα αυτογκολ ?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτος που δεν εχει να δωσει τα διπλασια για LCD και τα τριπλασια για KURO .
Αλλωστε τοσους τριπλαρε και τοσα γκολ εβαλε το μοντελο αυτο , να μην βαλει και κανενα αυτογκολ ?
Πιθανόν να έχεις δίκιο, αν και ο ανταγωνισμός υπάρχει.
Όσο για το αυτογκόλ, έχω την αίσθηση (σικ) ότι είναι της τάξης του 10% +. Μιλάμε για πολλά αυτογκόλ!

Aν μιλαμε για 10% ειναι μεγαλο το νουμερο , ενας στους δεκα ?
Δεν ειναι και λιγο .
Μη σου πω οτι θα προτιμουσα να παρω το
4ef90cb0.jpg
κι μου και να παω σε αλλη
L_paralia.jpg

το 10% είναι εκτίμηση, από όσα έχουν γραφτεί σ' αυτό το thread και πρέπει να είναι κοντά στην αλήθεια. Γι αυτό και δεν την ξαναπροτείνω σε φίλους (εκτός αν είναι σαν ...εμάς και μπορούν να αντιμετωπίσουν το ψυχολογικό της περιπέτειας), μέχρι να δείξει καλή διαγωγή η ΡΧ80! αλλά βέβαια τότε θα προτείνω την 80!

o ενας φιλος την πηρε πισω σημερα.3 εβδομαδες εκαναν συνολικα για να του την φτιαξουν...

Τελικά σήμερα μου παραδόθηκε η καινούργια συσκευή. Τα παιδιά της astra ήταν ευγενικότατα, με βοήθησαν να τη στήσουμε, να δούμε ότι λειτουργεί, και η συσκευή είναι όντως ολοκαίνουργια.

Επειδή τα καλά πρέπει να (ξανα)λέγονται, ευχαριστώ τον συμφορουμίτη psixakia, που με εξυπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να γνωριζόμαστε.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι η αντιπροσωπεία και το εξουσιοδοτημένο της service θα πρέπει να δουλέψουν πολύ στον τομέα του customer support.

Να ξέρεις πως η εγγύηση του πάνελ ανανεώνεται τώρα που σου το αντικατέστησαν!

Να ξέρεις πως η εγγύηση του πάνελ ανανεώνεται τώρα που σου το αντικατέστησαν!

Δεν μου αντικατέστησαν το πάνελ. Μου έδωσαν καινούργια συσκευή.

Μπραβο αγαπητέ tazz,μπραβο και στον psixakia που βοήθησε την κατάσταση.
Η δικιά μου pany συμπλήρωσε μήνα,και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την επιλογή της.
Οσο για την εγγύηση σε αλλαγή panel μέσω τ/φ με intertech,μου ανέφεραν οτι δίνουν επιπλέον 6 μήνες εφόσον ειναι η tv μέσα στην εγγύηση.
Εχει αναφερθεί και παραπάνω αλλά θα ήθελα και εγώ να γίνει μια λίστα με τους κατόχους της συγκεκριμένης tv μιας και νομίζω οτι την έχουμε αποκτήσει πολλοί απο εδω μέσα.-bye-

Last edited:

Παρεμπιπτόντως, η συσκευή που μου παραδόθηκε είναι η 70EA, και όχι η 70Ε που είχα αρχικά. Αν γνωρίζει κανείς τις διαφορές, ας με διαφωτίσει...

δεν φοβασαι μηπως στο ξαναπαρουσιασει?Ισως τα (ανταλλακτικα) πανελ που βαζουν μετα την βλαβη να ειναι πιο νεα στην κατασκευη και απροβληματιστα.
Τι ημερομηνια κατασκευης εχει η νεα σου τηλεοραση?Εχει 100hz?

δεν φοβασαι μηπως στο ξαναπαρουσιασει?Ισως τα (ανταλλακτικα) πανελ που βαζουν μετα την βλαβη να ειναι πιο νεα στην κατασκευη και απροβληματιστα.
Τι ημερομηνια κατασκευης εχει η νεα σου τηλεοραση?Εχει 100hz?

Φυσικά και το φοβάμαι, αλλά το ίδιο θα φοβόμουν και με ανταλλακτικό πάνελ. Την ημερομηνία κατασκευής δεν ξέρω από πού μπορώ να τη δω, πάντως 100hz σαφώς και έχει.

Επιτέλους αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την ΡΧ70 μου για έναν ακόμα απο τους λόγους επιλογής και αγοράς της....
F1!!

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παρεμπιπτόντως, η συσκευή που μου παραδόθηκε είναι η 70EA, και όχι η 70Ε που είχα αρχικά. Αν γνωρίζει κανείς τις διαφορές, ας με διαφωτίσει...

Και η δικιά μου που ήταν απο τις τελευταίες διαθέσιμες είναι PX-70EA.
Αν όντως ξέρει κάποιος τις διαφορές ας μας διαφωτίσει.

Επειδή δημιουργήθηκε ένα θέμα σε συζήτηση, όσοι έχετε συνδέσει PC, σε τι χρονικά διαστήματα το δουλεύετε και πόσο ευανάγνωστα είναι τα γράμματα σε 1024Χ768 και σε 1360Χ768;

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Επειδή δημιουργήθηκε ένα θέμα σε συζήτηση, όσοι έχετε συνδέσει PC, σε τι χρονικά διαστήματα το δουλεύετε και πόσο ευανάγνωστα είναι τα γράμματα σε 1024Χ768 και σε 1360Χ768;

Στέλνω ανάλυση 720p από το pc με hdmi καλώδιο, και αφήνω την τηλεόραση να κάνει τη μετατροπή σε 1024 Χ 768. Δούλεψα και powerstrip για κάποιο διάστημα, δίνοντας 1024Χ768 από τον υπολογιστή, αλλά η διαφορά στην εικόνα μού φάνηκε ανάξια λόγου για να μπλέκω με 1:1 mapping. Δεν έχω δοκιμάσει να τη δουλέψω για πολλή ώρα σαν μόνιτορ, αλλά το ντέσκτοπ το βλέπω πεντακάθαρα όπως και τα γράμματα. Στις δε HD ταινίες, πραγματικά πέφτει το σαγόνι...

Και πάνω που θεωρούσα τυχερό τον εαυτό μου που δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, μια φράση της κόρης μου με τάραξε συθέμελα...
"Μπαμπά, τι είναι αυτή η μαύρη γραμμή στην τηλεόραση;" :bigcry::bigcry:
Δυστυχώς η γραμμή είναι η γνωστή πράσινη, που εμφανίστηκε ξαφνικά εν μια νυκτί...
Αύριο έχει τηλέφωνο στο Πλαίσιο απ´ όπου αγοράστηκε και ξεκινά ο γολγοθάς της αναμονής.....