Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δηλαδή να απαιτήσω από το Plaisio να μου την αλλάξει με μια PX80;;;;

Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επισκευή, οφείλουν να αντικαταστήσουν το ελαττωματικό προϊόν με άλλο που να έχει τα ίδια ή ανώτερα χαρακτηριστικά, αν θυμάμαι καλά την ευρωπαϊκή οδηγία. Κάποιος φίλος την είχε παραθέσει. Σε κάθε περίπτωση ο αντισυμβαλλόμενος στην αγοραπωλησία είναι το κατάστημα και όχι η αντιπροσωπεία ή το σέρβις, άσχετα τι μας λένε τα καταστήματα. Είναι γι' αυτούς η εύκολη λύση να μας παραπέμπουν στο σέρβις απευθείας.

Η δικιά μας η βλάβη είναι δυνατόν να επισκευαστεί με αλλαγή πανελ - όπως και κάνουν - άρα δεν υπάρχει αντικατάσταση με άλλη TV...

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Προχθές ΤΕ 26/03 παρέλαβα από το service την τηλεόραση με καινούριο panel. Την είχαν παραλάβει για επισκευή στις 07/03.

Είμαι ξανά στη διαδικασία στρωσίματος.

Από ό,τι μου είπαν, έχω εγγύηση για το νέο panel 2 χρόνια από την ημέρα παράδοσης της επισκευασμένης.

καλό ξαναστρώσιμο!
και όχι άλλα τέτοια!

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Προχθές ΤΕ 26/03 παρέλαβα από το service την τηλεόραση με καινούριο panel. Την είχαν παραλάβει για επισκευή στις 07/03.

Είμαι ξανά στη διαδικασία στρωσίματος.

Από ό,τι μου είπαν, έχω εγγύηση για το νέο panel 2 χρόνια από την ημέρα παράδοσης της επισκευασμένης.

19 ημέρες, καλά είναι...
Μακάρι να έρθει και η δικιά μου τόσο γρήγορα :frown:
Ξανακαλορίζικη λοιπόν και καλό στρώσιμο...και εύχομαι να μην ξαναπεράσεις τα ίδια...

Μόλις γύρισα από το Πλαίσιο στο Σύνταγμα.Στο ράφι είχε την παραπάνω πλάσμα με 3 κάθετες γραμμές στο panel της να παίζει.Μιλώντας με έναν πωλητή και ρωτώντας τον πόσο καιρό την έχετε να παίζει και χάλασε, μου είπε ότι την έχουν 2 μήνες στο κατάστημα........

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μόλις γύρισα από το Πλαίσιο στο Σύνταγμα.Στο ράφι είχε την παραπάνω πλάσμα με 3 κάθετες γραμμές στο panel της να παίζει.Μιλώντας με έναν πωλητή και ρωτώντας τον πόσο καιρό την έχετε να παίζει και χάλασε, μου είπε ότι την έχουν 2 μήνες στο κατάστημα........

Οποτε να περιμένουμε τα κακά μαντάτα και εμείς οι φρέσκοι κάτοχοι ?:HTEHETH63:

Φιλε ''γάτε'' μακάρι να τη βγάλουμε καθαρή.......

Ωραία διαφήμιση στην Panasonic κάνουν αυτοί.....

παιδια καλησπερα,

η τηλεοραση ηρθε στης 14.00 απο το ΑΣΤΡΑ σερβις.
μολις ηρθα σπιτι και εβαλα τη τηλεοραση για να αρχισω το στρωσιμο.
μπαινω στο κρυφο μενου και τι βλεπω!!!

time 00536:15
count 0000257

τι καταλαβαινετε απο τα παραπανω???

οτι μαλλον πηρες την ιδια πισω ή αλλη επισκευασμενη (και οχι με αλλαγμενο πανελ)

Δεν εχεις κρατησει το s/n?

Δεν μου αρέσουν αυτά τα νέα...:mad::mad:
Δεν ξέρω βέβαια αν με την αλλαγή πάνελ μηδενίζουν οι ώρες που έχει παίξει η τηλεόραση, αλλιώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...Εσύ rockxk δεν θυμάσαι πόσες ώρες περίπου είχες πριν τη δώσεις για service;
Dpoly, εσένα πόσες ώρες λέει οτι έχει παίξει η δικιά σου που ήρθε και αυτή από το service;

καλησπερα,

δυστυχως δεν εχω κρατησει το serial number
πρεπει η οχι με την αλλαγη πανελ να γραφει 0 ωρες?
να περιμενω να γραψει και ο ''Dpoly'' ή να τηλεφωνησω κατευθειαν ειτε στην αντιπροσωπεια ειτε στην αστρα σερβις για αμμεση αντικατασταση?

Νομίζω πως στην απόδειξη που σου έδωσαν όταν παρέλαβαν την τηλεόραση πρέπει να γράφει το serial number. Για κοίτα εκεί...

στην αποδειξη παραλαβης που κοιταξα ειναι οκ
απλα σημερα τ οαπογευμα που θα παω σπιτι θα κοιταξω και στη κουτα τι γραφει διοτι το serial number ειναι σε αυτοκολητο χαρτι στην τηλεοραση!!!!!
θα το ξαναδω και σημερω μηπως δεν εχω δει καλα....
δε μου απαντησε κανεις αν γνωριζει αν μηδενιζει με την αλλαγη του πανελ για να τους τηλεφωνησω και να.......τα πω μια και καλη.

Είδα στο site της astra service πως η τηλεόρασή μου είναι έτοιμη και την περιμένω ή αύριο ή τη Δευτέρα:smile:
Το εντυπωσιακό όμως είναι πως - όπως γράφει - το ανταλλακτικό (νέο panel) κοστίζει ....1376 ευρώ!!!!!! Περισσότερα απ' ότι έκανε ολόκληρη η τηλεόραση....

Τελικα πρεπει να εχει μηδεν ωρες το νεο πανελ ή οχι?

Φιλε greenfan αν μπορεις πες μας οταν την παραλαβεις.

ειχες κρατησει τις ωρες πριν την παραδοσεις?