Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αγαπητέ φίλε baniko ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο. Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ ωραία που με παρότρυνες. Βέβαια ακόμη ΔΕΝ έχει γίνει καμμία αλλαγή/αντικατάσταση, αλλά πιστεύω οτι έχουν μείνει οι λεπτομέρειες για να τελειώσει το θέμα.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη που συμμετείχαν/απάντησαν στις ερωτήσεις μου...
Σίμος

Να αναφέρω ΞΑΝΑ ότι το service της οδού Μακεδονίας όπου εν τέλει ΔΕΝ πήγα μου άφησε ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπώσεις στην (τηλεφωνική) συνομιλία μας...

Δεν αλλάζουμε τον τίτλο του thread να τον κάνουμε " Service για 42PX70E" ;

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αγαπητέ φίλε baniko ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Έχεις δίκιο. Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ ωραία που με παρότρυνες. Βέβαια ακόμη ΔΕΝ έχει γίνει καμμία αλλαγή/αντικατάσταση, αλλά πιστεύω οτι έχουν μείνει οι λεπτομέρειες για να τελειώσει το θέμα.

Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη που συμμετείχαν/απάντησαν στις ερωτήσεις μου...
Σίμος

Να αναφέρω ΞΑΝΑ ότι το service της οδού Μακεδονίας όπου εν τέλει ΔΕΝ πήγα μου άφησε ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπώσεις στην (τηλεφωνική) συνομιλία μας...

Επιασες τριπλο τζακποτ :award::award::award:
Μπραβο και μην το πεις ουτε του παπα.

Μπραβο και στο plaisio -bye-

Προφανως η αντικατασταση βασιζεται στο νομο για το εξαμηνο απο την αγορα.

Last edited:
Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τρελλαμένε......εεεεε τρελλαμένε.....αν έβαλες το χεράκι σου....μπράβο...!!!:SFGSFGSF:

Αν όχι.....δυο φορές μπράβο στο Πλαίσιο!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Φιλικά, Χρήστος.

Last edited:

Για προσθέστε κι εμένα στους παθόντες...
Η β' τηλεόραση (αγορά Νοεμβρίου) εμφάνισε γραμμές. Δυο πράσινες και μια κόκκινη...

καλως σας βρηκα παιδες
σχετικα με την τηλεοραση plasma Panasonic 42PX70EA που πηρα αρχες του χρονου εχω το εξης προβλημα :
ενω παιζει καποιες στιγμες ξαφνικα σβηνει απο μονη της
frown.gif

και δεν μπορεις να την ξανανοιξεις απο το telecontrol
mad.gif

πρεπει να την κλεισεις και να την ξανανοιξεις
cry.gif

τι μπορει να φταιει και ειναι σοβαρο το προβλημα η οχι ??
πηρα ενα τηλεφωνο στο σερβις Astra και αυτοι κατευθειαν '' να ερθουμε να την παρουμε '' στακα ρε παιδια λεω ... ειπαν οτι ισως δεν παιζουν και τα δυο ηχεια και τοτε για προστασια κλεινει ? στεκει αυτο ? ελεγξα τα ηχεια και ειδα να παιζουν και τα δυο κανονικα ?
για δωστε ενα χερι βοηθειας παιδια
wink.gif

Αυξομειωσεις τασης εχεις στο σπιτι? Οταν πεφτει πολυ η ταση συνηθως οι τηλεορασεις εχουν ενα ρελε και κλεινουν.

καλως σας βρηκα παιδες
σχετικα με την τηλεοραση plasma Panasonic 42PX70EA που πηρα αρχες του χρονου εχω το εξης προβλημα :
ενω παιζει καποιες στιγμες ξαφνικα σβηνει απο μονη της
frown.gif

και δεν μπορεις να την ξανανοιξεις απο το telecontrol
mad.gif

πρεπει να την κλεισεις και να την ξανανοιξεις
cry.gif

τι μπορει να φταιει και ειναι σοβαρο το προβλημα η οχι ??
πηρα ενα τηλεφωνο στο σερβις Astra και αυτοι κατευθειαν '' να ερθουμε να την παρουμε '' στακα ρε παιδια λεω ... ειπαν οτι ισως δεν παιζουν και τα δυο ηχεια και τοτε για προστασια κλεινει ? στεκει αυτο ? ελεγξα τα ηχεια και ειδα να παιζουν και τα δυο κανονικα ?
για δωστε ενα χερι βοηθειας παιδια
wink.gif

Όπως είπε ο Γιάννης και ο Κώστας, κάνε μία δοκιμή χρησιμοποιώντας σταθεροποιητή ή UPS..δεν έχεις να χάσεις τίποτα..(αν έχεις ήδη τσεκάρισε χωρίς τη παρεμβολή αυτού)...

Αφού η τηλεόραση μετά το σβήσιμο δεν ανοίγει από το τηλεκοντρόλ ...ενώ ανοίγει κανονικά με off και μετά on....δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω...και προσωπική μου άποψη είναι ότι το service σωστά συμπέρανε κάποιο πρόβλημα στα προγράμματα 'Αυτοπροστασίας' της τηλεόρασης...εγώ στη θέση σου (μετά το τσεκάρισμα της τροφοδοσίας) θα τους έπαιρνα τηλέφωνο να έρθουν να την πάρουν για έλεγχο...

Για προσθέστε κι εμένα στους παθόντες...
Η β' τηλεόραση (αγορά Νοεμβρίου) εμφάνισε γραμμές. Δυο πράσινες και μια κόκκινη...

04/07
1.vezouvios -----> Γραμμή 01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in()

06/07
6.akren
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy -----> Γραμμή 12/07
11.vadergr
12.Petros 1007 -----> Γραμμή 01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32 -----> Γραμμή 09/07
22.modetos

10/07
23.takis1964
24.knight77
25.kosedyt
26.galanta
27.bart -----> Γραμμή 03/07
28.INTE
29.leftk26
30.breezer
31.lazarefa
32.nick33
33.baniko -----> Γραμμή 02/08
34.Browser
35.dpoly -----> Γραμμή 02/08
36.tazz -----> Γραμμή 02/08

11/07
37.warmth -----> Γραμμή σε εκθεσιακό κομμάτι που είχε 1200 ώρες.
38.spyg
39.nobody
40.tsiamfire
41.dbokos
42.mindscape
43.theom -----> Γραμμή 04/08
44.greenfan -----> Γραμμή 03/08
45.sputnik
46.BILLY_GR07
47. FoRMat MaSTer -----> Γραμμή 04/08
48. In() -----> Γραμμή 05/08
49. Frank

12/07
50.rockxk -----> Γραμμή 02/08
51.vang
52. Βαγγέλης Καινούργιος
53.Nikos Kapin
54. angelheart -----> Γραμμή 05/08

01/08
55.popcockroach
56.amora
57.greg-m
58.vasada
59.epapado
60.twingo
61.paL2k6
62.leonardo09

02/08
63.big_theo
64.sgavros
65.nickth13
66.greekonar
----------------------------------------------------------------------

* 15 βλάβες σε 66 κατόχους ποσοστό 23%

κατ'αρχας σας ευχαριστω ολους για την γρηγορη και σωστη ενημερωση :SFGSFGSF:
κατα δευτερον ξεχασα ισως εγω να σας αναφερω οτι εχω βαλει εξ αρχης ενα σταθεροποιητη UPS απο Πλαισιο -απο το οποιο εχω παρει και την τηλεοραση- και παρ'ολα αυτα το παθαινει. βεβαια εχω δει ορισμενες φορες να εχει προβλημα η ταση αλλα οχι τις φορες που το παθαινει-τουλαχιστον που να πεφτει στην αντιληψη μου..
τωρα αν οφειλεται στις αυξομειωσεις και εχοντας βαλει και τον σταθεροποιητη πιστευεται οτι ειναι λογικο να σβηνει.. αν ναι εμενα μου αρκει-διοτι αν το παω σερβις τι θα του κανουν που να μην σβηνει στις αυξομειωσεις ?? και θα ειμαι και χωρις τηλεοραση μερες
συγγνωμη για το μακροσκελες

* 15 βλάβες σε 66 κατόχους ποσοστό 23%

:SFGSFGSF:

Μπράβο ρε Γιώργο πιο αναλυτικά δεν μπορεί να γίνει.....!!!!

Αλλά κρίμα στον ιδρώτα σου, εσύ τώρα βγάζεις 23% σφάλμα.....και ο κάθε αγράμματος το διαβάζει 'Αrround 25%'...για να δώσει έμφαση στο γεγονός!!!!

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αλλά κρίμα στον ιδρώτα σου, εσύ τώρα βγάζεις 23% σφάλμα.....και ο κάθε αγράμματος το διαβάζει 'Αrround 25%'...για να δώσει έμφαση στο γεγονός!!!!

Φίλε μου, καταλαβαίνω το άγχος σου να υπερασπιστείς την επιλογή σου (άλλωστε, κι εγώ κάτοχος panny είμαι), αλλά να μου επιτρέψεις να σου πω ότι το 23% με το 25% απέχουν μονάχα μία συσκευή στις 66. Και ναι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν η μία στις τέσσερις συσκευές χαλάει, πρέπει να δοθεί έμφαση στο γεγονός. Τώρα, αν το πρόβλημα είναι το αν οι χαλασμένες συσκευές είναι 15, και όχι 16 ή 17, πάω πάσο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε μου, καταλαβαίνω το άγχος σου να υπερασπιστείς την επιλογή σου (άλλωστε, κι εγώ κάτοχος panny είμαι), αλλά να μου επιτρέψεις να σου πω ότι το 23% με το 25% απέχουν μονάχα μία συσκευή στις 66. Και ναι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν η μία στις τέσσερις συσκευές χαλάει, πρέπει να δοθεί έμφαση στο γεγονός. Τώρα, αν το πρόβλημα είναι το αν οι χαλασμένες συσκευές είναι 15, και όχι 16 ή 17, πάω πάσο...

Φίλε tazz...

...γιατί νομίζεις ότι έχω άγχος να υπερασπιστώ την επιλογή μου????

Αν η επιλογή μου ήταν κακή .......θα το έλεγα για να μην την πατήσει άλλος....δεν έχω κανένα συμφέρον...ούτε την ανάγκη να πω αν έχω καλή ή κακή τηλεόραση....

...άλλοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τις επιλογές τους....αυτές που έχουν ή θα αποκτήσουν.....

...εντάξει εγώ είμαι υπερβολικός με τη διαφορά 23% και 25%, και η διαφορά είναι μικρή...

..για πες μου όμως, όταν κάποιος κάνει το μηδέν....όλες....

...πόση είναι η διαφορά....τι είναι αυτός.....και ποια επιλογή του προσπαθεί να υπερασπιστεί????

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φίλε tazz...

...γιατί νομίζεις ότι έχω άγχος να υπερασπιστώ την επιλογή μου????

Αν η επιλογή μου ήταν κακή .......θα το έλεγα για να μην την πατήσει άλλος....δεν έχω κανένα συμφέρον...ούτε την ανάγκη να πω αν έχω καλή ή κακή τηλεόραση....

...άλλοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τις επιλογές τους....αυτές που έχουν ή θα αποκτήσουν.....

...εντάξει εγώ είμαι υπερβολικός με τη διαφορά 23% και 25%, και η διαφορά είναι μικρή...

..για πες μου όμως, όταν κάποιος κάνει το μηδέν....όλες....

...πόση είναι η διαφορά....τι είναι αυτός.....και ποια επιλογή του προσπαθεί να υπερασπιστεί????

To ότι έχεις το άγχος της υπεράσπισης της επιλογής σου, δεν το είπα κακοπροαίρετα, πίστεψέ με. Όλοι έτσι νιώθουμε όταν επενδύουμε κάποιο ποσό σε ένα καταναλωτικό προϊόν. Ο συγκεκριμένος που έγραψε το σχόλιο, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι γραφικός για άλλους λόγους. Για να κάνω έναν παραλληλισμό, υπάρχουν άνθρωποι που επειδή έχουν διαβάσει π.χ. για τη Νέα Υόρκη, νομίζουν ότι έχουν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, και ότι αυτό τούς δίνει τη δυνατότητα να επιδείξουν τα μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, ακόμα κι αν αυτοί δεν τα έχουν δει ποτέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει

To ότι έχεις το άγχος της υπεράσπισης της επιλογής σου, δεν το είπα κακοπροαίρετα, πίστεψέ με. Όλοι έτσι νιώθουμε όταν επενδύουμε κάποιο ποσό σε ένα καταναλωτικό προϊόν. Ο συγκεκριμένος που έγραψε το σχόλιο, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι γραφικός για άλλους λόγους. Για να κάνω έναν παραλληλισμό, υπάρχουν άνθρωποι που επειδή έχουν διαβάσει π.χ. για τη Νέα Υόρκη, νομίζουν ότι έχουν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, και ότι αυτό τούς δίνει τη δυνατότητα να επιδείξουν τα μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, ακόμα κι αν αυτοί δεν τα έχουν δει ποτέ.

:SFGSFGSF:

Μπράβο ...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Mηπως αυτος ο "αγραματος" εχει καμια εμφυτη δυνατοτητα να βλεπει το μελλον?-bye-

Κατι σαν Νicholas Cage στο Next ενα πραγμα?:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Mηπως αυτος ο "αγραματος" εχει καμια εμφυτη δυνατοτητα να βλεπει το μελλον?-bye-

Κατι σαν Νicholas Cage στο Next ενα πραγμα?:BDGBGDB55:

Ελπίζω όχι......:a0210:.....

.....στους δυόμιση μήνες είμαστε....μέχρι τους τέσσερεις που έχω δώσει περιθώριο....έχουμε καιρό ακόμα.

ειρηνη υμιν παιδες
φαινεται οτι επεσα σε εμπολεμη περιοδο ...
ξερω βεβαια απο αυτα ..φορουμιστα σε αρκετα και μοδερατορ κιολας
anyway καμμια απαντηση για το προβλημα μου :BXVZCBXZ6:

anyway καμμια απαντηση για το προβλημα μου :BXVZCBXZ6:

το κλειδωμα απο παιδια μηπως ειναι ενεργοποιημενο?
τσεκαρε το μηπως κατι παιζει απο εκει!!