Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!
Ειναι σιγουρο οτι στην αντιπροσωπεια και στα κεντρικα της ΑΣΤΡΑ, θα βρεθει καποιο ατομο υπευθυνο που να καταλαβαινει τα στοιχειωδη και κυριως να εχει συναισθηση της ευθυνης της επισημης αντιπροσωπειας και του επισημου σερβις. Το θεμα ειναι οτι γενικοτερα επικρατει απιστευτο μπαχαλο, σε σημειο να καταργειται η λογικη...
Στη δικη μου περιπτωση βρηκα ευκολα τον υπευθυνο και συνεννοηθηκα μαζι του μια χαρα. Παρολα αυτα ομως εχουν περασει 50 μερες (και το EURO) και τηλεοραση ακομα δεν εχω.
Το ιστορικο οπως με ενημερωσε ο υπευθυνος της ΑΣΤΡΑ, εχει ως εξης:
Θυμιζω οτι η τηλεοραση δεν επαιζε ηχο απο τα ηχεια της.
Την πηρε λοιπον ο συνεργατης της ΑΣΤΡΑ στην Κορινθο (μαζι την φορτωσαμε στο αγροτικο του) (και παρεμπιπτοντως πολυ αμφιβαλω αν εχει ξαναδει πλασμα τηλεοραση εκτος απο βιτρινα καταστηματος), διαπιστωσε οτι η πλακετα εχει βλαβη και παραγγειλε να του στειλουν μια καινουρια.
Του εστειλαν την καινουρια, η οποια ομως για καποιο λογο δεν ταιριαζε.
Αφου εψαξαν μερικες μερες να βρουν γιατι δεν ταιριαζει, ο συνεργατης στην Κορινθο εφυγε στο εξωτερικο (υπολογιζω κανα δυο εβδομαδες), φυσικα χωρις να με ενημερωσει για το τι γινεται με την τηλεοραση μου.
Αφου τον εψαχνα μερικες μερες, πηρα στην αντιπροσωπεια και στην ΑΣΤΡΑ, απο οπου εμαθα οτι λειπει, και ποιο ειναι το προβλημα και εχει αργησει η τηλεοραση μου.
Την Δευτερα που περασε θα πηγαινε η τηλεοραση στην Αθηνα, για να αλλαξουν Motherboard, ωστε να ταιριαζει η πλακετα και θα την παραλαμβανα εχθες στο σπιτι μου κατι που δεν εγινε.
Θα παρω τωρα τηλεφωνο στην ΑΣΤΡΑ να ρωτησω τι γινεται....