Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Το Thread καλά κρατεί.... ας είναι καλά οι βλάβες στα panel. Αισίως αγγίζουμε το 30%, αλλά για την Panasonic είναι απλώς μεμονομένες βλάβες!! Αλλιώς κανείς δεν θα ασχολιόταν πλέον με αυτή την τηλεόραση...

Άλλο πρόβλημα εμφανίστηκε σε εμένα: η είσοδος AV2 (scart) με ό,τι πηγή και να βάλω παίζει ασπρόμαυρα και με θολή εικόνα.

Αυτό μου μυρίζει πρόβλημα βύσματος... Δοκίμασε και κανένα άλλο καλώδιο.

Δεν ήταν πρόβλημα βύσματος, το έκανε και με άλλα scart.

Λύθηκε πάντως...
Είχε επιλεγεί το S-Video (δικό μου λάθος :AFADF0:). Το μάθαμε κι αυτό...

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σωθηκα τελευταια στιγμη σημερα ετοιμαζομουν να παρω μια TH-42PZ8E και λεω ασε να το ψαξω καλυτερα . Τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε παιδια κουφαθηκα τελειως 81 σελιδες προβληματα με την panasonic μαυρο στον μαυρογιαλουρο

Σήμερα πάντως διάβαζα για την επόμενη σειρά Viera της Panasonic με ενσωματωμένο HD δέκτη για τα ελεύθερα κανάλια....
Είναι η PZ81 σε 42 46 και 50 ίντσες και πιστεύω πως είναι ένα βήμα μπροστά, γιατί σε λίγο όλοι θα εκπέμπουν σε HD (εκτός από την Ελλάδα φυσικά) και θα είναι μονόδρομος η κατασκευή τέτοιων τηλεοράσεων....

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Σωθηκα τελευταια στιγμη σημερα ετοιμαζομουν να παρω μια TH-42PZ8E και λεω ασε να το ψαξω καλυτερα . Τι ειναι αυτα που διαβαζω ρε παιδια κουφαθηκα τελειως 81 σελιδες προβληματα με την panasonic μαυρο στον μαυρογιαλουρο

Εχεις απόλυτο δίκαιο. Μακριά από Panasonic αλλά και από οτιδήποτε "επισκευάζει" η Astra.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εχεις απόλυτο δίκαιο. Μακριά από Panasonic αλλά και από οτιδήποτε "επισκευάζει" η Astra.
Αγαπητοί φίλοι,
Η ΡΖ8 (όπως και η ΡΧ8..) είναι επόμενη γενιά από την ΡΧ70, φορούν διαφορετικό πάνελ και δεν έχει αναφερθεί πουθενά πρόβλημα ανάλογο με αυτών της προβληματικής παρτίδας των ΡΧ70. Αν θα βγάλει κάτι η ΡΧ80 δεν το ξέρουμε.
Στην δική μου περίπτωση και όχι μόνο, ο συνεργάτης της Astra ήταν πολύ καλός. Σε άλλες περιπτώσεις δεν ήταν. Εκείνο που απ' ότι φαίνεται πρέπει να κάνει κάποιος αν του τύχει πρόβλημα, είναι να ενημερώνει και τα κεντρικά των panasonik & astra και να αναφέρει με κάποιο τρόπο ότι ενημερώνεται από εδώ.
Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει, αγοράζει κάτι άλλο, με την όποια εικόνα και το όποιο κόστος έχει!

Εγώ πάντως, μετά από 3.5 εβδομάδες πλήρους αδιαφορίας από Intertech & Astra, έστειλα ήδη καταγγελία στο ΙΝΚΑ και ετοιμάζω επιστολή διαμαρτυρίας στον Ηχο.

Γιατί όχι στην γενική γραμματεία προστασίας καταναλωτή;

Να δώσω ένα update της: ΤΡΙΠΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ Π.... Επικοινώνησα με το σερβις ASTRA στο νούμερο 801- ... Βγήκε μια κυρία εδώ Θεσσαλονίκη που μένω, από ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ μεριά. Ανέφερα τα γνωστά: πρόβλημα, μέσα στην εγγύηση κλπ. Και για να πάει Ηλιούπολη μου ζήτησε λεφτά για μεταφορικά....γιατί λέει "το χαμαλίκι πληρώνεται". Κλείνω και παίρνω την INTERTECH. Πετυχαίνω μια τηλεφωνήτρια. Της λέω το και το ... ζητάνε λεφτά για μεταφορικά. Και μου λέει καλά μου κάνουν γιατί αυτοί είναι οι όροι της εγγύσης ... και αυτή μου είπε έχει ένα φούρνο μικροκυμάτων και το πήγε μόνη της στο σερβις. Πλάκα δεν έχει μέρχρι τώρα. Αφού τη στόλισα... μου έδωσε τον υπεύθυνο. Βγήκε πάλι μια κυρία ... πάλι το ίδιο βιολί...μου λέει είμαι άτυχος και πρέπει να επιβαρυνθώ το κόστος. Της είπα για το forum και το αριθμό των βλαβών και μας έβγαλε όλους άσχετους που δε ξέρουμε τι μας γίνεται. Της είπα ότι η Sony δεν παίρνει χρήματα και άλλαξε το δίσκο Μου είπε να ξαναπάρω την ASTRA και θα με εξυπηρετήσουν. Τηλέφωνο ASTRA Αθήνας, όπου οι άνθρωποι ήταν πιο ευγενικοί και οι ίδιοι πήραν Θεσσαλονίκη, και μετά απο 5 λεπτά αναμονής στο τηλέφωνο, μου λένει ότι θα τακτοποιηθώ και δε θα πληρώσω. Ξαναπαίρνω στο ίδιο σερβις στη Θεασσαλονίκη, δηλαδή της Ηλιούπολης και λένε ότι θα έρθουν να την πάρουν χωρίς κόστος.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ PANASONIC ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η INTERTECH ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ.

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΟΥ

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τηλέφωνο ASTRA Αθήνας, όπου οι άνθρωποι ήταν πιο ευγενικοί και οι ίδιοι πήραν Θεσσαλονίκη, και μετά απο 5 λεπτά αναμονής στο τηλέφωνο, μου λένει ότι θα τακτοποιηθώ και δε θα πληρώσω. Ξαναπαίρνω στο ίδιο σερβις στη Θεασσαλονίκη, δηλαδή της Ηλιούπολης και λένε ότι θα έρθουν να την πάρουν χωρίς κόστος.

είναι να ενημερώνει και τα κεντρικά των panasonik & astra και να αναφέρει με κάποιο τρόπο ότι ενημερώνεται από εδώ.
Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει, αγοράζει κάτι άλλο, με την όποια εικόνα και το όποιο κόστος έχει!

θαρρω πως τα εχουμε ξαναπει αυτα τα πραγματα.

Oποιος τα βρισκει σκουρα, ας μιλησει με την Κα Γουναρη στην intertech στην Αθηνα.

Ειναι σιγουρο οτι στην αντιπροσωπεια και στα κεντρικα της ΑΣΤΡΑ, θα βρεθει καποιο ατομο υπευθυνο που να καταλαβαινει τα στοιχειωδη και κυριως να εχει συναισθηση της ευθυνης της επισημης αντιπροσωπειας και του επισημου σερβις. Το θεμα ειναι οτι γενικοτερα επικρατει απιστευτο μπαχαλο, σε σημειο να καταργειται η λογικη...

Στη δικη μου περιπτωση βρηκα ευκολα τον υπευθυνο και συνεννοηθηκα μαζι του μια χαρα. Παρολα αυτα ομως εχουν περασει 50 μερες (και το EURO) και τηλεοραση ακομα δεν εχω.
Το ιστορικο οπως με ενημερωσε ο υπευθυνος της ΑΣΤΡΑ, εχει ως εξης:

Θυμιζω οτι η τηλεοραση δεν επαιζε ηχο απο τα ηχεια της.

Την πηρε λοιπον ο συνεργατης της ΑΣΤΡΑ στην Κορινθο (μαζι την φορτωσαμε στο αγροτικο του) (και παρεμπιπτοντως πολυ αμφιβαλω αν εχει ξαναδει πλασμα τηλεοραση εκτος απο βιτρινα καταστηματος), διαπιστωσε οτι η πλακετα εχει βλαβη και παραγγειλε να του στειλουν μια καινουρια.

Του εστειλαν την καινουρια, η οποια ομως για καποιο λογο δεν ταιριαζε.

Αφου εψαξαν μερικες μερες να βρουν γιατι δεν ταιριαζει, ο συνεργατης στην Κορινθο εφυγε στο εξωτερικο (υπολογιζω κανα δυο εβδομαδες), φυσικα χωρις να με ενημερωσει για το τι γινεται με την τηλεοραση μου.

Αφου τον εψαχνα μερικες μερες, πηρα στην αντιπροσωπεια και στην ΑΣΤΡΑ, απο οπου εμαθα οτι λειπει, και ποιο ειναι το προβλημα και εχει αργησει η τηλεοραση μου.

Την Δευτερα που περασε θα πηγαινε η τηλεοραση στην Αθηνα, για να αλλαξουν Motherboard, ωστε να ταιριαζει η πλακετα και θα την παραλαμβανα εχθες στο σπιτι μου κατι που δεν εγινε.

Θα παρω τωρα τηλεφωνο στην ΑΣΤΡΑ να ρωτησω τι γινεται....

Last edited:

Με το καλό να την δεχθείς αγαπητέ και να είναι όλα καλά από εδώ και πέρα!

Ελπίζω να υπάρχει κάποιος εκεί στα κεντρικά στην αντιπροσωπία της panasonik που να τα διαβάζει όλα αυτά... και βέβαια να κάνει και κάτι!
Έρχονται οι μέρες που όλα "στριμώχνονται"!

Μιλησα με τον υπευθυνο του σερβις, η τηλεοραση ειναι ετοιμη.

Αλλα δεν την ειχα εχθες οπως μου ειχε πει γιατι... χαλασε το φορτηγο...
Χαλασε το φορτηγο, οποτε πηραν φορτηγο απο συνεργατη τους να παει ολα τα πραγματα στο πρακτορειο κτλ κτλ.

Οποτε σημερα φορτωθηκε, αυριο μεθαυριο θα φτασει στην Κορινθο, στον συνεργατη τους. Οποτε απο βδομαδα θα την εχω. Ετσι με ειπε.

Ακου να δεις κατι συμπτωσεις....Ακομα και ετσι να ειναι ισχυουν τα εξης:
1. Δε με ενδιαφερει αμα χαλασε το φορτηγο, ετσι κι αλλιως
2. Μετα απο ολα αυτα, ακομα κι αν οντως χαλασε δεν επρεπε να μου το πει γιατι απλα επιβαρυνει τη θεση του
3. Και παλι δεν δικαιολογειται 2-3 μερες επιπλεον καθυστερηση.

Κοινως, μ...κιες.

Τωρα πως ειναι δυνατον να τους παρει κανεις στα σοβαρα, ας μου πει καποιος.

Βαλτε κι εμενα στη λιστα..... Μια καθετη γραμμη ματζεντα ........αγορα καπου τον προηγουμενο Νοεμβριο αν θυμαμαι καλα...Αν θελετε αλλα στοιχεια για τα στατιστικα , ανημερωστε να τα βρω.

Για πειτε τι κανω απο δω κι εμπρος γιατι να διαβασω παλι ολο αυτο το θεμα, δυσκολο.....

Βαλτε κι εμενα στη λιστα..... Μια καθετη γραμμη ματζεντα ........αγορα καπου τον προηγουμενο Νοεμβριο αν θυμαμαι καλα...Αν θελετε αλλα στοιχεια για τα στατιστικα , ανημερωστε να τα βρω.

Για πειτε τι κανω απο δω κι εμπρος γιατι να διαβασω παλι ολο αυτο το θεμα, δυσκολο.....

Τηλέφωνο στο service της Astra και θα έρθουν να την πάρουν για αλλαγή πάνελ. Υπολόγισε 2-3 εβδομάδες χωρίς τηλεόραση ανάλογα με την διαθεσιμότητα του νέου. Αν σου είναι εύκολο δες το αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του πάνελ (μέσα από τις γρίλιες) που γράφει την ημερομηνία κατασκευής του.

04/07
1.vezouvios-01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in()

06/07
6.akren-κατασκευή: Απριλιος 2007
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy-12/07
11.vadergr
12.Petros 1007-01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32-09/07
22.modetos
23.dimcarv-06/08-κατασκευή: Απρίλιος 2007

10/07
24.takis1964
25.knight77
26.kosedyt
27.galanta
28.bart-03/08
29.INTE
30.leftk26-05/08
31.breezer
32.lazarefa
33.nick33
34.baniko-02/08
35.Browser-06/08
36.dpoly-02/08
37.tazz-02/08
38.manolis2001-05/08

11/07
39.warmth-εκθεσιακό κομμάτι με 1200 ώρες
40.spyg-06/08
41.nobody
42.tsiamfire
43.dbokos - κατασκευή: Απριλιος 2007
44.mindscape
45.theom-04/08
46.greenfan-03/08
47.sputnik
48.BILLY_GR07
49. FoRMat MaSTer-04/08
50. In()-05/08

51. Frank

12/07
52.rockxk-02/08
53.vang-05/08

54. Βαγγέλης Καινούργιος
55.Nikos Kapin
56. angelheart-05/08

01/08
57.popcockroach
58.amora-κατασκευή: Δεκέμβριος 2007
59.greg-m
60.vasada
61.epapado
62.twingo
63.paL2k6
64.leonardo09
65.Megalos2

02/08
66.big_theo
67.sgavros
68.nickth13-κατασκευή: Δεκέμβριος-07
69.greekonar
  • 21 βλάβες σε 69 κατόχους --- 30 %

Σε λιγο θα παιζεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στοιχημα για το ποιος θα ειναι ο επομενος.

Τι χαρτια ζηταει η Αστρα για να κανονισει την παραλλαβη? Θελει τιποτα η φτανει το serial number?

Για βοηθατε οι ομοιοπαθεις.....