Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλημέρα σε όλους
παρέλαβα την <γκολτζου> τηλεόραση μου από την επισκευή και θελω να σας ρωτήσω 2 απορίες

2 η τηλεόραση μετά 10 min λειτουργίας κάνει restart???ενα restart μόνο σε κάθε άνοιγμα

έφαγα και άλλο γκολ ??

μαλλον δεν εχεις ρυθμισει σωστα τα καναλια και για αυτο κανει restart:flipout:

πισω αμεσως γιατι εφαγες γκολ απο τα αποδυτηρια.
κατι δεν παει καλα

υ.γ πλακα κανουμε..χωρις παρεξηγηση

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ο Νομος του Μερφι απεδειξε για αλλη μια φορα την αξια του.

Ο μοναδικος κατοχος PX70 που παρακαλαει να χαλασει η τηλεοραση του (akren) δεν εχει κανενα προβλημα ακομη , και εχουν χαλασει οι τηλεορασεις ολων των υπολοιπων...:flipout:

Ο Νομος του Μερφι απεδειξε για αλλη μια φορα την αξια του.

Ο μοναδικος κατοχος PX70 που παρακαλαει να χαλασει η τηλεοραση του (akren) δεν εχει κανενα προβλημα ακομη , και εχουν χαλασει οι τηλεορασεις ολων των υπολοιπων...:flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout:
Και σε μένα το ίδιο. 1738 ώρες και ακόμα κανένα πρόβλημα!!!!
Και είναι και april 2007.
Να αρχίσω να ανησυχώ? Έχω βέβαια 1 χρόνο ακόμα εγγύηση. Αν περάσει και ο 2ος χρόνος και δεν έχει χαλάσει θα με πιάσει το άγχος!!!!:flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout:
Και σε μένα το ίδιο. 1738 ώρες και ακόμα κανένα πρόβλημα!!!!
Και είναι και april 2007.
Να αρχίσω να ανησυχώ? Έχω βέβαια 1 χρόνο ακόμα εγγύηση. Αν περάσει και ο 2ος χρόνος και δεν έχει χαλάσει θα με πιάσει το άγχος!!!!:flipout:
καθολου αγχος,μονο χρημα για να αγορασεις αλλη τηλεοραση!!!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ PANASONIC και ας ειναι φαβορι για το πρωταθλημα!!!

2 Βλαβες στην δικια μου σε ενα ετος!!Ημαρτων πια!!
Απο το astra service μου ειπαν οτι η τηλεοραση θα μεινει αλλη μια εβδομαδα μεσα!!!

Και ομως η PX80 εχει βγει αρκετα αξιοπιστη. Στους 6 μηνες που κυκλοφορει βεβαια αναφερομαι. Μελλοντικα κανεις δεν ξερει για κανενα μοντελο.

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Κοντεύει ένας μήνας και δεν έχει χαλάσει καμία άλλη. Είναι καλό σημάδι;
Θυμίζω ότι εγώ έχω μία κατασκευασμένη τον Φεβρουάριο του 2007.

Παρουσιασε το προβλημα εδω στη Σαντορινη που μενω,ο τοπικος αντιπροσωπος του σερβις της Αστρα ενδιαφερθηκε,την παρεδωσα εγω ο ιδιος,εκανα υπομονη 14 μερες,αλλαχθηκε το πανελ............και.........εξακολουθει να ειναι οτι καλυτερο εχω δει στη τιμη της.......δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος αλλα νομιζω οτι τωρα εχει ακομα καλυτερη εικονα απο πριν.
Α!!!!....δεν το ξαναεστρωσα το νο πανελ....μια χαρα δουλευει και χωρις στρωσιμο,....κανενα προβλημα και βλεπω εδω και 3 βδομαδες τωρα...

Εδώ έχουν περάσει 2μιση μήνες από όταν την παρέδωσα κι ακόμα περιμένω............................

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εδώ έχουν περάσει 2μιση μήνες από όταν την παρέδωσα κι ακόμα περιμένω............................

Δηλαδή εγώ που περιμένω ένα μήνα έχω δρόμο ακόμη μπροστά μου;

Δηλαδή εγώ που περιμένω ένα μήνα έχω δρόμο ακόμη μπροστά μου;

Σου είπαν πως περιμένουν νέο πάνελ ?

Ακόμα να τους τελειώσουν να αρχίσουν να τις αντικαθιστούν με 80άρες ? ;)

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Περιμένουν "λένε" panel από την Αθήνα (Astra Θεσσαλονίκης), η οποία Αθήνα περιμένει panel από εξωτερικό (νομίζω Ιταλία μου είπε).
Και εγώ περιμένω ακόμη σαν Μ****ας...

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Περιμένουν "λένε" panel από την Αθήνα (Astra Θεσσαλονίκης), η οποία Αθήνα περιμένει panel από εξωτερικό (νομίζω Ιταλία μου είπε).
Και εγώ περιμένω ακόμη σαν Μ****ας...

Δεν δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία και να τους κάνεις κάνα παράπονο ?

Ίσως επισπευσθούν οι διαδικασίες ή ίσως σου δώσουν κάποια άλλη τηλεόραση προσωρινά όπως συνέβη με άλλο φίλο.

Δεν επικοινώνησα ακόμη αλλά θα το κάνω αν και αυτή την εβδομάδα δεν δω καμία εξέλιξη.
Πάντως είχαμε μία μικρή διαφωνία εξαρχής, για το αν θα έπρεπε να πληρώσω μεταφορικά ή όχι, η οποία λύθηκε μέσω της αντιπροσωπίας.
Μάλλον πρέπει να τους ταρακουνήσεις λίγο για να κάνεις την δουλεία σου.

Το ότι έπαιζε και το ενδεχόμενο αντικατάστασης δεν το είχα υπόψη μου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Το ότι έπαιζε και το ενδεχόμενο αντικατάστασης δεν το είχα υπόψη μου.

Προβλέπεται από τον νόμο όταν η επισκευή αργεί:

ν.2251/1994 Άρθρο 5 Παράγραφος 5

Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.

http://www.synigoroskatanaloti.gr/do..._3587_2007.pdf

Τον νόμο τον ξαναέχουμε συζητήσει εδώ, αλλά δεν ήξερα ότι έχει εφαρμοστεί για μέλος του avclub.

Καλημέρα σε όλους!

Είμαο ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τον τρόπο αποκατάστασης της βλάβης από την Astraservice!!!!

Ήρθαν αποσυνέδεσαν την τηλεόραση μου έφεραν μια άλλη για όσο καιρό θα είχαν την τηλεόρασή μου. Σε μια εβδομάδα την επέστραψαν με διορθωμένο το πρόβλημα την ξαναβίδωσαν στη βάση της, έβαλαν τα καλώδια (στην περίπτωση που δεν γνώριζα πως να το κάνω). Και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η τηλεόραση έλαμπε!!! Την είχαν σκουπίσει καθαρίσει κτλ.

Άψογη εξυπηρέτηση. Συγχαρητήρια στην Astraservice και στην Panasonic!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=28525

Μάλλον όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
Θα το επιχειρήσω πάντως

Λοιπόν η τηλεόραση ήρθε εχτές μετά από 2μιση μήνες απουσίας.
Μπαίνοντας στο service menu διαπίστωσα ότι έχει 1850!!!!! ώρες λειτουργίας (Στο Time δεν φαίνεται αυτό; ) και το Count δείχνει 460.
Υπάρχει τρόπος να ξέρω τι πάνελ μου έβαλαν;

2 1/2 μήνες ? :eek: Αυτό θα πει άμεση εξυπηρέτηση ... απλά απαράδεκτοι !!!

Οι ώρες λειτουργίας δεν μηδενίζουν με την αλλαγή πάνελ. Μπορείς να δεις την ημερομηνία κατασκευής του καινούριου, αν κοιτάξεις στο πίσω μέρος της τηλεόρασης μέσα από τις εγκοπές του εξαερισμού.

Οκ! Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί όταν εγώ την έστειλα είχε γύρω στις 600 ώρες λειτουργίας. (Το ένα τρίτο περίπου δηλαδή).
Από πίσω έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο sticker με ημερομηνία. (Στο προηγούμενο ήταν April 2007).