Παιρνει το σημα 1080p και το μετατρεπει σε 720p.Eγω παντως διαφορα σε σημα 720p και 1080p, δεν μπορω να διακρινω δινοντας αντιστοιχο σημα απο το PS3 και σε αποσταση 3 μετρα που ειναι ηTV.εχω παρει το Grand turismo 5 prologue προσφατα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οταν αρχιζει η εισαγωγικη οθονη εμφανιζεται το 1080π σαν σημα εισοδου πως γινεται αυτο αφου ειναι ready η tv? , και στα οπτιονς του παιχνιδιου λεει οτι ειναι σε αναλυση 1920χ1080
παντως σαν γραφικα το παιχνιδι εναι μαστ μπαι δεν το ξεχωριζεις ευκολα απο την πραγματικοτητα σε τοπια και αυτοκινητα
![]()
![]()
![]()
εμφανιζεται το 1080π σαν σημα εισοδου πως γινεται αυτο αφου ειναι ready η tv?
Την ιδια ενδειξη βγαζει σε ολα τα καναλια που δεν εχουν TELETEXT,π.χ ΣΚΑΙ ,ΣΜΑΡΤ ,ΚΑΝΑΛΙ ΒΟΥΛΗΣ κλπ.Mε το Teletext του ΣΚΑΙ τι παίζει? Μου μαυρίζει η οθόνη και εμφανίζει ένα P100 πάνω αριστερά. Και μετά τίποτα...
Δεν νομιζω να εκπεμπει teletext ο ΣΚΑΙ.
εχω παρει το Grand turismo 5 prologue προσφατα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οταν αρχιζει η εισαγωγικη οθονη εμφανιζεται το 1080π σαν σημα εισοδου πως γινεται αυτο αφου ειναι ready η tv? , και στα οπτιονς του παιχνιδιου λεει οτι ειναι σε αναλυση 1920χ1080
παντως σαν γραφικα το παιχνιδι εναι μαστ μπαι δεν το ξεχωριζεις ευκολα απο την πραγματικοτητα σε τοπια και αυτοκινητα
Άλλα παιχνίδια έχεις παίξει?Σε HDMI την έχεις με το play?Γενικά εντυπώσεις?
Αν έχεις χρόνο και μπορείς βάλε καμια ακόμα φώτο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.