Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιδια ειχε κανεις ποτε προβλημα με PWM Noise στην PX80 του?

Βοηθήστε με. Ο μικρος μου αποφάσισε ότι η PX80 μου είναι πιο όμορφη με 4 ελαφριεσ γρατζουνιές. Από ότι διάβασα η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει ένα πλαστικό προστατευτικό για αυτές τις περιπτώσεις. Άρα δεν χάραξε το πάνελ αλλα το πλαστικό προστατευτικό. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό. Άλλάζει αυτό το προστατευτικό και με τι κόστος? Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κάτι που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορα; που να το γυαλίσει το πλαστικο ώστε να φύγουν οι γρατζουνιές? ακούω συμβουλές...

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εμένα αποφάσισε ο γάτος μου ότι είναι πιο όμορφη με μερικές γρατζουνιές, εδώ και μερικές ημέρες. Αλλά τις αφήνω ως έχουν αντί να κάνω πειράματα με διάφορα υλικά, εξάλλου όταν είναι ανοιχτή δεν φαίνονται...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Βοηθήστε με. Ο μικρος μου αποφάσισε ότι η PX80 μου είναι πιο όμορφη με 4 ελαφριεσ γρατζουνιές. Από ότι διάβασα η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει ένα πλαστικό προστατευτικό για αυτές τις περιπτώσεις. Άρα δεν χάραξε το πάνελ αλλα το πλαστικό προστατευτικό. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό. Άλλάζει αυτό το προστατευτικό και με τι κόστος? Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κάτι που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορα; που να το γυαλίσει το πλαστικο ώστε να φύγουν οι γρατζουνιές? ακούω συμβουλές...

-------------------------------------------------------------------------
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=618630&postcount=2400

Από ότι έχω δει σε φωτογραφίες από το Εγχειρίδιο Επισκευών, που είχαμε αναφέρει παλαιότερα...και με το παρακάτω σχόλιο...

Protective Plastic Frame

Note:
The new Panel is shipped in a plastic frame. Do not remove the screws holding the panel to the frame until the front cabinet is ready to be installed.

The PC boards from the old panel should be transferred to the new panel while it’s still attached to the plastic frame.

Remove the screws from the plastic frame after the panel has been placed on the stand and then proceed to remove the plastic frame.

..υποθέτω ότι είναι δυνατή η αλλαγή τζαμιού, δεν ξέρω αν αλλάζει μόνο το τζάμι ή είναι ολόκληρο το πλαστικό περίβλημα μαζί με το τζάμι ....:nounder:....στη περίπτωση σου όμως Παύλο δεν θα καλύπτεται από εγγύηση, πάρε ένα τηλέφωνο, όπως είπε ο Κώστας στην Astra ή κατευθείαν στην Intertech και ρώτα το κόστος...
-------------------------------------------------------------------------

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=619460&postcount=2403

Άστρα με *@%$!!!

400 περίπου το κόστος, να λείπει το βυσσινο. Θα μάθω να ζω με την λαβωμένη μου οθόνη...
--------------------------------------------------------------------------

στον υπνο σου το εβλεπες?

Καλημερα Χρηστο!! -bye-

αυτες οι γατες εκτος απο τους καναπεδες επιασαν και τις τηλεορασεις τωρα!!

Παιδια ειχε κανεις ποτε προβλημα με PWM Noise στην PX80 του?

Αν εννοείς το dithering...(πρασινίλα σε σκοτεινές σκηνές)...

...τις πρώτες 100 ώρες, πριν φτιάξω τη κεραία μου και με ρύθμιση 'Δυναμική' (ή 'Κανονική' με υψηλό contrast) ...ΝΑΙ.....αλλά μόνο σε τηλεοπτικό σήμα και όχι πάντα (ανάλογα με τη ποιότητα του βίντεο που μεταδιδόταν και μόνο σε σκοτεινές σκηνές).....

....μετά την αλλαγή κεραίας και της καλωδίωσης και με ρυθμίσεις 'Cinema' ...ΟΧΙ...

στον υπνο σου το εβλεπες?

Καλημερα Χρηστο!! -bye-

αυτες οι γατες εκτος απο τους καναπεδες επιασαν και τις τηλεορασεις τωρα!!

Καλημέρα Κωστή....-bye--bye--bye--bye-

...τις πρώτες 100 ώρες, πριν φτιάξω τη κεραία μου και με ρύθμιση 'Δυναμική' (ή 'Κανονική' με υψηλό contrast) ...ΝΑΙ.....αλλά μόνο σε τηλεοπτικό σήμα και όχι πάντα (ανάλογα με τη ποιότητα του βίντεο που μεταδιδόταν και μόνο σε σκοτεινές σκηνές).....

....μετά την αλλαγή κεραίας και της καλωδίωσης και με ρυθμίσεις 'Cinema' ...ΟΧΙ...

στο star να δεις τι γινεται σε μενα,και ιδιαιτερα τις νυχτερινες ωρες

Μισό λεπτό ρε παιδιά, τι 400 λέτε. Για αλλαγή του προστατευτικού πλαστικού? ή όλου του πάνελ? 1000 την αγόρασα, τα μισά λεφτά κάνει ένα πλαστικό? δηλαδή που φτάσαμε? γιαυτό γεμίσαμε σκουπίδια. Δεν αξίζει να φτιάξεις τίποτα...την πετάς σκουπίδια και αγοράζεις καινούργια?

'Τάδε έφη'...ο φίλος Παύλος (Vrastaman - επίτιμος) ....πάρε κι εσύ ένα τηλέφωνο στην Astra, αν και δεν νομίζω να σου πουν κάτι άλλο... για 400 δεν νομίζω να αξίζει η επισκευή, αφού τώρα πια βρίσκεις την 42ΡΧ80, καινούρια με 800 ....αλλά 'όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος'...:nounder:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εννοούσα το ... "μυρμηγκιασμα" που έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο thread....

Το παρατηρεί κανείς? Την περιμένω από ώρα σε ώρα και μυρμήγκια στ'αυτιά μου μπήκανε όταν κάποιος αναφέρθηκε σ'αυτό, μιας και δεν έτυχε να το παρατηρήσω όταν την είδα στα μαγαζιά......:eek:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εννοούσα το ... "μυρμηγκιασμα" που έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο thread....

Το παρατηρεί κανείς? Την περιμένω από ώρα σε ώρα και μυρμήγκια στ'αυτιά μου μπήκανε όταν κάποιος αναφέρθηκε σ'αυτό, μιας και δεν έτυχε να το παρατηρήσω όταν την είδα στα μαγαζιά......:eek:
Νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα-μυρμηγκιασμα,dithering-θα σε απασχοληση μονο σε περιπτωση κακου τηλεοπτικου σηματος. Πολλες φορες βεβαια εξαρταται και απο την ποιοτητα του ιδιου του βιντεο που μεταδιδει το καναλι.

Φιλική συμβουλή....αφού την παρήγγειλες, παρέλαβε τη με το καλό και μετά ανησυχείς...μη μυρμηγκιάζεις το κεφάλι σου με αν, μήπως και γιατί...τελικός κριτής είναι τα μάτια σου, αν μείνεις ικανοποιημένος εσύ, όλα τα άλλα περιττεύουν...-bye-

...κι εγώ αγχωμένος ήμουν στην αρχή και με αμφιβολίες για τις plasma, αλλά...κ.λ.π... κ.λ.π....

Υ.Γ: Περιμένουμε εντυπώσεις, τύπο τηλεόρασης, ημερ/νία παραλαβής, αν υπάρχει κανένα πρόβλημα... κ.λ.π...κ.λ.π....:operator:

Αν και εχω μόνο 2 μέρες την τηλεόραση να πω μερικά πράγματα...
Στην θέαση τηλεόρασης δεν βλέπω διαφορές από την παλιά μου CRT.
H λήψη είναι εκπληκτική για τηλεόραση 42 ιντσων. Ειδικά σε Νετ alpha alter και ΣΚΑΙ.Την τηλεόραση την έχω cinema mode και δεν έχω βάλει το DVD.Όταν περνάω το σήμα μέσω του δέκτη του filmnet ( o πρώτος δέκτης που είχε βγει πριν 10 χρόνια νομίζω) τα πραγματα χειροτερεύουν αλλά μάλλον ειναι θέμα υποδοχής δέκτη. (O dreambox δεν εχει μπει ακόμα πάνω).
Να πω βέβαια ότι έχω κεντρική κεραία 30 ετών με ενισχυτή που βλεπει απ'ευθείας και ευκολα χορτιάτη. Βέβαια για να μην περιμένω το σήμα να διακλωδωθει ομοιόμορφα στους 4 οροφους έχω βάλει ένα διακλαδωτή αμέσως μετά τον ενισχυτή και τράβηξα κατευθείαν καλωδιο που πάει μόνο σε αυτήν την τηλεόραση.
Αυτά μέχρι στιγμής ελπίζω το απόγευμα αν ευαισθητοποιηθεί ένα κύριος μέσα απο το φόρουμ να σας γράψω εντυπώσεις απο HD υλικό...
Ακούς εσύ που πρέπει?????-bye--bye--bye-

.... και τράβηξα κατευθείαν καλωδιο που πάει μόνο σε αυτήν την τηλεόραση.,,,,,

Το ότι δεν βλέπεις διαφορά στη θέαση τηλεοπτικού από την παλιά CRT, είναι καλό...:a0210:

Κι εγώ από τότε που τράβηξα καινούριο εξωτερικό καλώδιο (μένω τελευταίο όροφο) κατευθείαν από τη κεραία ...τρύπημα το τοίχο...και απευθείας μόνο στη τηλεόραση...βρήκα την υγειά μου!!!!

Άντε με το καλό να μας πεις και εντυπώσεις σε σύνδεση με Dreambox και HD μεταδόσεις...γιατί ενδιαφέρονται κι άλλοι...;)

Να πω βέβαια ότι έχω κεντρική κεραία 30 ετών με ενισχυτή που βλεπει απ'ευθείας και ευκολα χορτιάτη. Βέβαια για να μην περιμένω το σήμα να διακλωδωθει ομοιόμορφα στους 4 οροφους έχω βάλει ένα διακλαδωτή αμέσως μετά τον ενισχυτή και τράβηξα κατευθείαν καλωδιο που πάει μόνο σε αυτήν την τηλεόραση.

Κι εγώ από τότε που τράβηξα καινούριο εξωτερικό καλώδιο (μένω τελευταίο όροφο) κατευθείαν από τη κεραία ...τρύπημα το τοίχο...και απευθείας μόνο στη τηλεόραση...βρήκα την υγειά μου!!!!

Τελικά οποιος έχει PX80 είναι λαμόγιο....

Στην θέαση τηλεόρασης δεν βλέπω διαφορές από την παλιά μου CRT.

42αρα ηταν και η προηγουμενη σου τηλεοραση :speechless-smiley-0

...

....

..
..

.

.....

....

.................

υ.γ καταλαβα τι θελεις να πεις.

Υπάρχει κάποιος μετρητής για να δω αν και πόσες ώρες έχει δουλέψει η τηλεόραση? Ευχαριστώ!