Βοηθήστε με. Ο μικρος μου αποφάσισε ότι η PX80 μου είναι πιο όμορφη με 4 ελαφριεσ γρατζουνιές. Από ότι διάβασα η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει ένα πλαστικό προστατευτικό για αυτές τις περιπτώσεις. Άρα δεν χάραξε το πάνελ αλλα το πλαστικό προστατευτικό. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό. Άλλάζει αυτό το προστατευτικό και με τι κόστος? Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κάτι που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορα; που να το γυαλίσει το πλαστικο ώστε να φύγουν οι γρατζουνιές? ακούω συμβουλές...
Παιδια ειχε κανεις ποτε προβλημα με PWM Noise στην PX80 του?
στον υπνο σου το εβλεπες?
Καλημερα Χρηστο!!
αυτες οι γατες εκτος απο τους καναπεδες επιασαν και τις τηλεορασεις τωρα!!
Αν εννοείς το dithering...(πρασινίλα σε σκοτεινές σκηνές)...
...τις πρώτες 100 ώρες, πριν φτιάξω τη κεραία μου και με ρύθμιση 'Δυναμική' (ή 'Κανονική' με υψηλό contrast) ...ΝΑΙ.....αλλά μόνο σε τηλεοπτικό σήμα και όχι πάντα (ανάλογα με τη ποιότητα του βίντεο που μεταδιδόταν και μόνο σε σκοτεινές σκηνές).....
....μετά την αλλαγή κεραίας και της καλωδίωσης και με ρυθμίσεις 'Cinema' ...ΟΧΙ...
Αν εννοείς το dithering...(πρασινίλα σε σκοτεινές σκηνές)...
...τις πρώτες 100 ώρες, πριν φτιάξω τη κεραία μου και με ρύθμιση 'Δυναμική' (ή 'Κανονική' με υψηλό contrast) ...ΝΑΙ.....αλλά μόνο σε τηλεοπτικό σήμα και όχι πάντα (ανάλογα με τη ποιότητα του βίντεο που μεταδιδόταν και μόνο σε σκοτεινές σκηνές).....
....μετά την αλλαγή κεραίας και της καλωδίωσης και με ρυθμίσεις 'Cinema' ...ΟΧΙ...
Νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα-μυρμηγκιασμα,dithering-θα σε απασχοληση μονο σε περιπτωση κακου τηλεοπτικου σηματος. Πολλες φορες βεβαια εξαρταται και απο την ποιοτητα του ιδιου του βιντεο που μεταδιδει το καναλι.Εννοούσα το ... "μυρμηγκιασμα" που έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο thread....
Το παρατηρεί κανείς? Την περιμένω από ώρα σε ώρα και μυρμήγκια στ'αυτιά μου μπήκανε όταν κάποιος αναφέρθηκε σ'αυτό, μιας και δεν έτυχε να το παρατηρήσω όταν την είδα στα μαγαζιά......![]()
.... και τράβηξα κατευθείαν καλωδιο που πάει μόνο σε αυτήν την τηλεόραση.,,,,,
Να πω βέβαια ότι έχω κεντρική κεραία 30 ετών με ενισχυτή που βλεπει απ'ευθείας και ευκολα χορτιάτη. Βέβαια για να μην περιμένω το σήμα να διακλωδωθει ομοιόμορφα στους 4 οροφους έχω βάλει ένα διακλαδωτή αμέσως μετά τον ενισχυτή και τράβηξα κατευθείαν καλωδιο που πάει μόνο σε αυτήν την τηλεόραση.
Κι εγώ από τότε που τράβηξα καινούριο εξωτερικό καλώδιο (μένω τελευταίο όροφο) κατευθείαν από τη κεραία ...τρύπημα το τοίχο...και απευθείας μόνο στη τηλεόραση...βρήκα την υγειά μου!!!!
Στην θέαση τηλεόρασης δεν βλέπω διαφορές από την παλιά μου CRT.
Τελικά οποιος έχει PX80 είναι λαμόγιο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.