Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Αν πατήσεις και δεύτερη φορά το i θα δεις τις επιπλέον πληροφορίες.

Το έχω κάνει και αυτό, αλλά μου δείχνει απλά την ίδια "σελίδα" ολόκληρη, δηλαδή τις γραμμές που έλειπαν πριν. Δεν μου δείχνει νέες πληροφορίες (πρόγραμμα εβδομάδας κλπ) οι οποίες όμως παρουσιάζονται στο manual. :bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το έχω κάνει και αυτό, αλλά μου δείχνει απλά την ίδια "σελίδα" ολόκληρη, δηλαδή τις γραμμές που έλειπαν πριν. Δεν μου δείχνει νέες πληροφορίες (πρόγραμμα εβδομάδας κλπ) οι οποίες όμως παρουσιάζονται στο manual. :bigcry:

Είσαι βέβαιος πως το κανάλι εκπέμπει αυτές τις πληροφορίες;
Δε νομίζω τα ψηφιακά της ΕΡΤ να έχουνε εβδομαδιαίο epg.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!

Είσαι βέβαιος πως το κανάλι εκπέμπει αυτές τις πληροφορίες;
Δε νομίζω τα ψηφιακά της ΕΡΤ να έχουνε εβδομαδιαίο epg.
Δεν θα με είχε προβληματίσει αν δεν το έβλεπα να ισχύει στην άλλη TV που έχω.
Και δεν είναι ότι με νοιάζει για τα ψηφιακά της ΕΡΤ (αφού δεν τα παρακολουθώ σχεδόν ποτέ), αλλά σκέφτομαι αν ανοίξουν νέα κανάλια, θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα...

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Τελικά οι πιο "μάγκες" ήταν αυτοί που πρόλαβαν την εξαιρετική προσφορά του Public στα μέσα Γενάρη με 499 την PX8 και 549 την PX80.
Νομίζω δυο μερούλες κρατήσαν τα αποθέματα κι όποιος πρόλαβε...
Δυστυχώς εγώ δεν την πήρα πρέφα έγκαιρα την προσφορά.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Kαι γω πήγα χθες σε 5 καταστήματα και δεν υπήρχε πουθενά.:frusty: Τελικά κατέληξα στην πρώτη επιλαχούσα την 42PG6000.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Kαι γω πήγα χθες σε 5 καταστήματα και δεν υπήρχε πουθενά.:frusty: Τελικά κατέληξα στην πρώτη επιλαχούσα την 42PG6000.

Ενταξει και η PG6000 στα ιδια επιπεδα εικονας ειναι και εχει λιγο πιο ωραιο σχεδιασμο.

Την 42Χ10 δεν την ειδες πουθενα?

Την X10 μου είπαν από βδομάδα.Αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.-bye-

Υπάρχει πιθανότητα αλλαγής του φορητού Η/Υ που έχω στο σπίτι με έναν VAIO (αν και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια).

Τώρα…γιατί σας το λέω αυτό? Γιατί ο VAIO είναι εξοπλισμένος με Blu Ray player επάνω.

ΔΕΝ έχει όμως έξοδο HDMI και αναρωτιέμαι – επειδή είμαι και σκράπας στη συνδεσμολογία – εάν πραγματικά υπάρχει τρόπος και αξίζει τον κόπο να τον «κοτσάρω» στην τηλεόραση όταν θέλω να δω ταινία από δισκάκι Blu Ray.

Εάν χάνω έστω και ελάχιστο από την απόδοση του δίσκου never mind. Καλύτερα ένας φθηνότερος φορητός+συσκευή Blu Ray «φέτα»…

Τι λέτε?

Yπολογιστης με BR και να μην εχει εξοδο HDMI?

Μα τοτε δεν θα μπορει να εχει εξοδο για 1080p και αρα και με τηλεοραση να τον συνδεσεις θα δινει 576p.

Sony VAIO με BluRay χωρίς HDMI;

Κάτι βρωμάει εδώ...

Μηπως μιλαμε γι'αυτον εδω?

http://www.skroutz.gr/s/55932/Sony-Vaio-VGN-NS11Z-S.html

Στα χαρακτηριστικα σε μερικα καταστηματα λεει οτι εχει HDMI και σε αλλα οχι.

Παντως ο μονος λογος να μην εχει HDMI ειναι για να πουλησει και κανενα παραπανω stand alone player η Sony.:flipout:

Sony VAIO με BluRay χωρίς HDMI;

Κάτι βρωμάει εδώ...

Λίγο βιαστικά που κοίταξα δεν είδα τπτ...Εκτός και αν είναι κρυμμένη με κανένα καπάκι.

Πάντως η οθόνη αναφέρει FullHD και είμαι 101% σίγουρος ότι δεν βρωμάει ο Βάγιος...

Η έξοδος DVI σας λέει τίποτα?

Συνδέουμε τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψαρα και είμαστε ΟΚ?

Yπολογιστης με BR και να μην εχει εξοδο HDMI?

Μα τοτε δεν θα μπορει να εχει εξοδο για 1080p και αρα και με τηλεοραση να τον συνδεσεις θα δινει 576p.

Αν έχει έξοδο VGA μπορεί να βγάλει άνετα αναλύσεις μεγαλύτερες από 1080p.

Να μην έχει τίποτα μου ακούγεται απίθανο.

Η VGA βγάζει αναλύσεις, αλλά λόγω HDCP μπαίνεις σε άλλες ιστορίες για να δεις BluRay. Αν υπάρχει όμως DVI, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Είναι ο VGN-AR71M και απ' ότι είδα έχει έξοδο HDMI.

Απλά μάλλον δεν την πρόσεξα εγώ...

Για μια 1000άρα μιλάμε...

Όσο 2 Χ PX80 :BXVZCBXZ6:

Η VGA βγάζει αναλύσεις, αλλά λόγω HDCP μπαίνεις σε άλλες ιστορίες για να δεις BluRay. Αν υπάρχει όμως DVI, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Χμ.. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι μέσω VGA δεν τίθεται θέμα με το HDCP (αναλογική σύνδεση γαρ).

Αλλά ακόμα και αν υπάρχει θέμα, βάζεις το AnyDVD HD και ξεμπερδεύεις για καλά.

Χμ.. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι μέσω VGA δεν τίθεται θέμα με το HDCP (αναλογική σύνδεση γαρ).

Αλλά ακόμα και αν υπάρχει θέμα, βάζεις το AnyDVD HD και ξεμπερδεύεις για καλά.

Δεν παίζει μέσω αναλογικής δυστυχώς, θέλει AnyDVD HD. Το WinDVD 9 π.χ. ούτε καν κλειδωμένα DVD δεν παίζει μέσω VGA ή non-HDCP compliant DVI...

Μην ξεχναμε οτι τα Bluray players μονο σε εξοδο HDMI δινουν 1080p λογω κλειδωματος-προστασιας διακαιωματων (HDCP).

Αρα ενα laptop χωρις HDMI δεν θα μπορουσε να δωσει 1080p μεσω VGA...

Τα εγκαινια εγιναν χθες με ολες τις πηγες.Η τηλεοραση ειναι πραγματικα πολυ καλη σε ολα.
Εχουν γραφει ολα αυτα και δεν θα μπω σε λεπτομερειες.
Θα επιβεβαιωσω ομως για μελοντικους αγοραστες .

Πρεπει οπωσδηποτε να δειτε μια Πανυ πριν αγορασετε σε αυτη την τιμη (και σε οποιαδηποτε δλδ :grandpa: ).

Λοιπόν, μια ενημέρωση που αφορά τους έχοντες PX80.

Το τηλεχειριστήριο, ως γνωστόν, πρέπει να σημαδεύει ακριβώς προκειμένου να μεταδώσει εντολές, γεγονός που ίσως είναι αρκετά εκνευριστικό για πολλούς.

Δοκίμασα χθες με προγραμματιζόμενο Rotel (του προενισχυτή 995 που έχω) και διαπίστωσα ότι πιάνει ακόμα και αν στοχεύω αντίθετα προς την οθόνη!
Άρα ο IR δέκτης της TV είναι ΟΚ, και το τηλεκοντρόλ είναι που έχει στενή γωνία εκπομπής.

Πάντως ρε παιδιά η πάνυ δεν παίζεται. Αρκεί να σας πω πως σε cinema mode μπορώ να δω σε απόλυτο σκοτάδι χωρίς να με ενοχλήσουν τα μάτια μου (ποτέ δεν μπορούσα να δω TV έτσι) και μάλιστα με απόλυτα κινηματογραφική αίσθηση!