Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Δεν το κοίταξα ακόμη.....

....-bye-

Ααααχ.....άμα ήμουνα στη Ρόδο και εγώ το ίδιο θα έκανα...:crown:

....καλοκαίρι...θάλασσα ..... παραλία .....μπικίνι......διαγωνισμοί.....Φαληράκι............:speechless-smiley-0.......

...ρε παιδια σορρυ αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Βοηθεια. Εκει που ελεγα να αφησω πισω τις αρετες των πλασμα και να παω σε lcd full hd και εκλεινα προς τη sony w4000 40 ιντσων ειδα σε συγγενη την PX80E. Moυ μπηκαν ξανα ιδεες για πλασμα. Ξεκινησα να διαβαζω το thread και ειμαι καπου στην 50 σελιδα ως τωρα.Αξιζουν τα παραπανω λ7 για τη sony ή να προτιμησω την PX 80 και να κερδισω σε χρημα και σε ιντσες; Βασικα θα παιζει κυριως ταινιες DVD, ελευθερα δορυφορικα προγραμματα και ελληνικα καναλια. Σε ποια απο τις δυο θα ειναι καλυτερη η εικονα; Με την εμφανιση και οι 2 χρειαζονται συμβιβασμο αν και η w4000 ειναι ομορφοτερη.

με τα επιπλέον λεφτά παίρνεις περισσότερα πράγματα . για μένα δεν θέλει σκέψη ...

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αν βλεπεις κυριως DVD τοτε ισως η PX80 να ειναι καλυτερη επιλογη.

Ακριβως το αντιθετο ισχυει σε HD που υπαρχει διαφορα υπερ της W4000.

...ρε παιδια σορρυ αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Βοηθεια. Εκει που ελεγα να αφησω πισω τις αρετες των πλασμα και να παω σε lcd full hd και εκλεινα προς τη sony w4000 40 ιντσων ειδα σε συγγενη την PX80E. Moυ μπηκαν ξανα ιδεες για πλασμα. Ξεκινησα να διαβαζω το thread και ειμαι καπου στην 50 σελιδα ως τωρα.Αξιζουν τα παραπανω λ7 για τη sony ή να προτιμησω την PX 80 και να κερδισω σε χρημα και σε ιντσες; Βασικα θα παιζει κυριως ταινιες DVD, ελευθερα δορυφορικα προγραμματα και ελληνικα καναλια. Σε ποια απο τις δυο θα ειναι καλυτερη η εικονα; Με την εμφανιση και οι 2 χρειαζονται συμβιβασμο αν και η w4000 ειναι ομορφοτερη.

Φίλε Γιώργη…την ΡΧ80 την είδες και μάλιστα σε σπίτι (για μένα παίζει ρόλο)….

…η 40 W4000 είναι καινούριο μοντέλο και υποθέτω ότι, εφόσον σε ενδιαφέρει, θα έχεις παρακολουθήσει τη συζήτηση που υπάρχει στο αντίστοιχο νήμα….

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24870

…δεν ξέρω που θα μπορέσεις να δεις live τη W4000 (σε μαγαζί, γιατί σε σπίτι μάλλον θα είναι δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή)….σε αυτό θα σε βοηθήσουν κάποια παιδιά που γνωρίζουν σε ποια μαγαζιά υπάρχει.

Άσχετα με τη τηλεόραση που θα επιλέξεις….προσπάθησε να την δεις live και σύμφωνα με τα δικά σου γούστα και τις δικές σου απαιτήσεις….για να κρίνεις μόνος σου ‛σε ποια από τις δύο θα είναι καλύτερη η εικόνα’….για σένα.

Καλές οι γνώμες, τα review και τα τεχνικά χαρακτηριστικά…..αλλά αφορούν την έρευνα αγοράς….από εκεί και πέρα το ζητούμενο (για μένα) είναι να είμαστε εμείς ευχαριστημένοι με αυτό που αποκτήσαμε και όχι οι άλλοι….

….όσο για το οικονομικό….εσύ ξέρεις καλύτερα.

Υ.Γ.: Κατά τη γνώμη μου, όλες οι τηλεοράσεις που υπάρχουν σε ράφια καταστημάτων, έχουν χειρότερη απόδοση από τη τελική απεικόνιση που αντικρίζει κάποιος σπίτι του....αν θες, το κρατάς και αυτό σαν υποσημείωση στην έρευνά σου.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Υ.Γ.: Κατά τη γνώμη μου, όλες οι τηλεοράσεις που υπάρχουν σε ράφια καταστημάτων, έχουν χειρότερη απόδοση από τη τελική απεικόνιση που αντικρίζει κάποιος σπίτι του....αν θες, το κρατάς και αυτό σαν υποσημείωση στην έρευνά σου.

10000% σωστό....Το διαπίστωσα πρώτο χέρι πριν και μετά την αγορά της Panasonic. Ήμουνα σίγουρος όταν την πρωτοείδα στο κατάστημα ότι επάνω στο έπιπλο και με τις προσωπικές ρυθμίσεις μου θα "κεντάει". Όπερ και εγένετο.

BTW το πλάσμα γράφει ώρες από εχθές με το DVD στρωσίματος.

Φιλικά Πασχάλης

Υ.Γ. Σας ευχαρίστησα ποτέ για την βοήθειά σας? Εάν όχι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρήστοοοο σκέφτομαι να την βαφτίσω...Θες να γίνεις νονός?

Φιλικά Πασχάλης

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Φίλε tacolla...καλώς ήρθες...-bye-

...με πατημένο το -V στο front panel, πατάς τρεις φορές το 0 στο τηλεκοντρόλ...θα σου εμφανιστούν δύο πίνακες ...κάτω δεξιά αναγράφονται οι ώρες λειτουργίας και το πόσες φορές έχει ανοίξει η τηλεόραση....

ΠΡΟΣΟΧΗ...μη πατήσεις κανένα αριθμητικό ή πλήκτρο με χρώμα, στο τηλεκοντρόλ...

...για να βγεις από το Service Menu...είτε κλείνεις την τηλεόραση από τον διακόπτη on/off....είται πατάς exit στο τηλεκοντρόλ...

Υ.Γ.:Ποιά έχεις και από πότε???

ε...εε εγω εχω πατησει αρκετες φορες τα κοκκινα και τα μπλε

λες να εχει γινει κατι κακο ?

.

...Θες να γίνεις νονός?

Ανάδοχος, ρε Πασχάλη....όχι νονός....αυτή η λέξη μου θυμίζει άλλα....:flipout::flipout:

ε...εε εγω εχω πατησει αρκετες φορες τα κοκκινα και τα μπλε

λες να εχει γινει κατι κακο ?

.

ΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............

10........9...........8.............7............6.......................................:drummer:

Αντώνη...κάτι ξέρεις...κάτι ξέρεις...μπαγασάκο.....-bye-

Με τα χρώματα δεν ξέρω ακριβώς αν γίνεται κάτι...απλά κάπου είχα διαβάσει για το κίτρινο και δε θυμάμαι που...:frusty:...γι' αυτό έγραψα για όλα τα χρώματα......φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά...:flipout:

Το κυριότερο είναι τα αριθμητικά πλήκτρα.....τζιιιιιιζ!!!!!....εκτός κι αν ξέρει κάποιος τι κάνει.

Επίσης κάπου διάβασα ότι με πατημένο το -V και πατώντας το MENU στο τηλεκοντρόλ....ξεκινάει η τηλεόραση επαναπρογραμματισμό και κάνει restart με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις (καμία σχέση με την επαναφορά από την επιλογή που υπάρχει στις 'Ρυθμίσεις´)...

...δεν το έχω τσεκάρει....αλλά καλύτερα να το αναφέρουμε....για παν ενδεχόμενο....οπότε παραμένουμε ...στην διαδικασία...-V/000 και EXIT....

...όλα τα άλλα είναι για τους μάστορες και τους περίργους...με τα αντίστοιχα καλά και κακά αποτελέσματα.

Υ.Γ.: Στέλλιο .... -bye-

Αντώνη...κάτι ξέρεις...κάτι ξέρεις...μπαγασάκο.....-bye-

αυτος εχει ξεμεινει με μια παγκατελα...την PX70....που ξερει απο τηλεορασεις?:flipout::flipout:-bye-

υ.γ long time....no see

αυτος εχει ξεμεινει με μια παγκατελα...την PX70....που ξερει απο τηλεορασεις?:flipout::flipout:-bye-

υ.γ long time....no see

και δεν έχει και γραμμές (ακόμα). :flipout:

Λίστα κατόχων PX80:

czoun------------42PX80------13/3/08 (OK)
geogoust---------37PX80------16/3/08 (OK)
gzoun------------42PX80------18/3/08 (OK)
pz107------------42PX80------20/3/08 (πιθανό πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή 21/3/08 – δεν έχει ενημερώσει για τη λύση που δόθηκε από το service)
Δημοκηδής-------42PX80------26/3/08 (ΟΚ)
Const------------42PX80------26/3/08 (OK)
vastsar-----------42PX80------27/3/08 (OK)
lorry6204---------42PX80------27/3/08 (OK)
GK1964-----------42PX80------27/3/08 (OK)
kapoera-----------42PX80-------27/3/08 (OK)
gorgor------------37PX80------27/3/08 (OK)
Preve-------------37PX80------29/3/08 (OK)
Διονύσης---------42ΡΧ80------30/3/08 (ΟΚ)
kparis-------------37PX80------02/4/08 (OK)
tasio550----------42PX80------04/4/08 (πιθανό πρόβλημα με pictureoverscan 03/5/08 – εν αναμονή των εξελίξεων)
perd--------------42PX80------06/4/08 (OK)
Jacob------------42PX80------18/4/08 (OK)
Stellios papa------42PX80------19/4/08 (OK)
Panosxgr---------42ΡX80------20/4/08 (OK)
ppage------------42PX80------24/4/08 (OK)

gsar10-----------42PX80------30/4/08 (OK)
dimogrec---------42PX80------06/5/08 (OK)
nikos.s-----------42PX80------06/5/08 (OK)
axaios------------42PX80------08/5/08 (OK)
eNeRGy-----------37PX80------13/5/08 (OK)
BadCarma---------42PX80------19/5/08 (OK)
nikos1671---------??PX80------??????????
tacolla------------??PX80------22/5/08 ??

Για να μη χάσουμε τη μπάλα .... :ernaehrung004:

Όποιος εντοπίσει κανένα λάθος, ας ενημερώσει ... και μόνος του με copy/paste..-bye-

Καλησπέρα στο forum, czoun πρόσθεσε και μένα στην λίστα από 16/05/08 42PX80E όλα καλά προς το παρόν άπλα είμαι απογοητευμένος με το τηλεοπτικό μου σήμα.....δεν έχω καθόλου καλή λήψη και δεν την απολαμβάνω όπως θα ήθελα,πολλά είδωλα.
Μια ερώτηση, όταν την ανοίγω ακούγετε ένα τσακ τσακ κάποιος ρε λες προφανώς και επίσης μόλις την κλείσω μετά από 2-3 λεπτά ακούγετε ξανά, το κάνει και σε σας αυτό???

Μια ερώτηση, όταν την ανοίγω ακούγετε ένα τσακ τσακ κάποιος ρε λες προφανώς και επίσης μόλις την κλείσω μετά από 2-3 λεπτά ακούγετε ξανά, το κάνει και σε σας αυτό???

Ναι....

Καλορίζικη Νίκο....-bye-...και αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια με τη κεραία, για βελτίωση του τηλεοπτικού σήματος.

τσικ τσικ = ρελέδες

Καλησπερα

Μην πτοειστε που και που να ξερετε σας διαβαζουμε ανελειπως βλεπετε πολλες φορες η γ....η δουλεια δεν μας αφηνει ωρα για να δουμε λιγη τηλεοραση για να πουμε και μεις δυο λογια μονο το DVD στρωσιματος ασχολειται με την τηλεοραση ουτε μια ταινια δεν εχω δει απο τοτε που την πηρα που θα παει ομως ...

Οποτε σε σας καλες θεασεις

Μαρεσει που προχθες ετυχε να περασω απο γνωστο καταστημα ηλεκτρονικων για αircondition και ανεβηκα για να δω τι HOME CINEMA να διαλεξω και μου δειχνανε κατι συστηματα ONKYO που ξεπερνουσαν την αξια της τηλεορασης και ηταν μονο ενισχυτες χωρις player και στην επιστροφη σκεπτόμουν τι νατα κανω αφου ουτε TV δεν βλεπω.

ετσι για να μην νιωθετε μοναξια και αν μας τυχει κανενα tv προβλημα(εξω απο δω) σαν τα σαλιγκαρια θα σκασουμε μυτη παλι