Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Την Τρίτη λοιπόν...ήρθε ο ανηψιός μου (θέλει να πάρει TV, αλλά LCD)

και ο θειος τι κανει?

στην αναγκη :violent-smiley-008:

:flipout::flipout:

υ.γ προς Θεου μην το παρεις μετρητοις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

υ.γ προς Θεου μην το παρεις μετρητοις

Κώστα ....-bye-.... πολύ pc και πολύ games, ο νεαρός.......οπότε δεν θα του πρότεινα..... ούτε ακριβή plasma (όχι φτηνή σαν τη δικιά μου)...εγώ του είπα ....

'Μ@μ@κιστήρι, κόψε το virtual reality.....και πιάσε το real reality..."

...και μετά τον.....:violent-smiley-008:.

Υ.Γ.: Δεν περισσεύει τίποτα για μετρητοίς...όλα με δόσεις...:a0210:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

σαφώς, αλλά μεχρι να την αποκτήσεις πρέπει πρώτα να συγκρίνεις...
το ξέρω ότι είσαι ευχαριστημένος από την 80αρα σου και χαίρομαι, αλλά έχω την απορία πως σου φαίνεται τώρα η εικόνα των LCD...αν έχεις κάποια παρατήρηση να συνεισφέρεις θα σε ευχαριστούσα...

Συμπαθέστατε, φίλε jopar,έχεις δίκιο, μια σύγκριση είναι καλύτερα να γίνεται πριν και όχι μετά την αγορά...πράγμα το οποίο εγώ δεν έκανα.

Στο post # 1, πριν 2 1/2 μήνες, είχα αναφέρει ότι:

BLU RAY
Τα ντοκιμαντέρ αυτά τα έχω δει και στις
FULLHDLCDτων φίλων μου, όπου η εικόνα ήταν καταπληκτική και με τρομερή λεπτομέρεια, αυτό όμως που με κάνει να απορώ είναι το πώς είναι δυνατόν μια τηλεόραση με ανάλυση 1024*768 να αποδίδει τόσο καλά HDυλικό. Πραγματικά οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες όσο φανταζόμουν και αφορούσαν περισσότερο την οξύτητα της εικόνας, ενώ για το μαύρο το μόνο που μπορώ να πω είναι Ε Ρ Ε Β Ο Σ!!!!, οπότε είναι πλέον θέμα προσωπικού γούστου, στο πως θέλει να βλέπει κάποιος τηλεόραση.
Τώρα αν με ρωτήσετε αν είναι η καλύτερη εικόνα που έχω δει ποτέ, η απάντηση είναι όχι, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να νοιώσω την ανάγκη να κάνω αναβάθμιση (πληρώνοντας αδρά το αντίστοιχο τεχνολογικό τίμημα).
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ
Εν ολίγης η εικόνα (για μια τηλεόραση των 1.050 ) σε τηλεοπτικό σήμα είναι:

α) Κλάσεις ανώτερη από αυτή τη ξεπλυμένη θολούρα και το συνονθύλευμα χρωμάτων, που είχα αντικρίσει σε όλες τις τηλεοράσεις των μαγαζιών που έπαιζαν τηλεοπτικό σήμα.
β) Πολύ καλύτερη από τις 40’’ – 42’’ FULLHD και 32’’ – 37’’ HDReadyLCD, διαφόρων κατασκευαστών των φίλων μου (αξίας 700 – 1.800 ).
α) Σε αυτούς τους 2 1/2 μήνες...σταμάτησα να πηγαίνω στα μαγαζιά...γιατί πλέον δεν με απασχολεί η αγορά τηλεοράσης...και δεν έχω την περιέργεια να δω αν τα καινούρια μοντέλα...έχουν καλή εικόνα ή όχι....μαθαίνω για τις επιδόσεις των νέων μοντέλων...από τα σχόλια των ειδικών και μη, στα forum...

β) Από τους φίλους μου κανένας δεν έχει αλλάξει τηλεόραση....για να με κάνει να αλλάξω γνώμη...πρότεινα στον ανηψιό μου την 46W4000 (σύμφωνα με τα χρήματα που θα διαθέσει), την οποία μάλλον θα αποκτήσει...τότε θα μπορώ να συγκρίνω την δικιά μου με τη δικιά του και θα πω τη γνώμη μου.

Δεν ξέρω αν βρίσκεις ικανοποιητική την παρατήρησή μου, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να πω.....-bye-

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

πηγα σημερα στο mall σε γνωστη αλυσιδα και ειδα την px80 και τη sony w4000. H Sony εμφανισιακα ηταν πιο εντυπωσιακη αλλα παραλληλα και πιο ακριβη. Τωρα στο βασικο σκοπο που προοριζεται να κανει η τηλεοραση στην εικονα παρατηρησα τα εξης.

Σε τηλεοπτικο προγραμμα παιζαν περιπου τα ιδια και οι δυο θα ελεγα χαλια αλλα οπως μου το αιτιολογησε και ο πωλητης συμβαινει λογω απωλειας σηματος. Δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω γιατι οταν ειδα την px80 σε σπιτι σε τηλεοπτικο προγραμμα επαιζε πολυ καλυτερα. Αρα δεν καταφερα να βγαλω ασφαλες συμπερασμα.

Η συγκριση εγινε μονο με το δεγμα Hd που εχουν στο καταστημα. Ετσι παρατηρησα τα εξης.
Η lcd αρχικα εντυπωσιαζε αλλα με πιο προσεκτικη ματια εβλεπα το γκαζον στον αγωνιστικο χωρο να μοιαζει με πλαστικη μοκετα σε σχεση με την πλασμα που νομιζα οτι αν πλησιασω πιο κοντα θα μυριζει κιολας χορτο. Τετοια φυσικοτητα και αποχρωσεις που αρχικα σου δινουν την εντυπωση θαμπαδας αλλα βλεποντας καλυτερα αναδυκνυεται ενας ρεαλισμος χρωματων και εικονων. Αυτα παρατηρησα στο λιγο χρονο που ξοδεψα μπροστα στις 2 tv. Δεν μπορω να ξερω ομως αν και οι δυο δεχοταν βελτιωση μεσω ρυθμισεων ωστε να αλλαξουν τα δεδομενα. Αυτα απο εμενα και sorry αν εγινα κουραστικος. Μιλαω παντα για προσωπικη αποψη σ αυτα που ειδα.

.... Μιλαω παντα για προσωπικη αποψη σ αυτα που ειδα.....

Καλημέρα Γιώργο...-bye-

Και η σύζυγος τι είπε....?????...μήπως ...???

'Προχώρα!! = Κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον, θα μπεις σε μεγάλο μπελά.'

Καλημερα czoun.

H συζυγος ε; Η εικονα της αρεσε. Το ντιζαϊν ομως... Παρολα αυτα δεχομαι πιεσεις για LCD απο διαφορους γνωστους και δεν ξερω που θα καταληξω.

Πονταρουν στην πιθανη καταργηση των πλασμα και στην ισως συχνοτερη παρουσια βλαβών.

Εσεις δε βρεθηκατε σ' αυτο το διλημμα; Πως το ξεπερασατε και καταληξατε;

Εσεις δε βρεθηκατε σ' αυτο το διλημμα; Πως το ξεπερασατε και καταληξατε;

Αν βρέθηκα λέει....????....όντως δύσκολη απόφαση....βλέπεις...... είναι αυτά τα παλιόπαiδα οι φίλοι και γνωστοί που έχουν FULL HD LCD .... από αυτούς όμως πόσοι ξέρουν τον λόγο γα τον οποίο την έχουν...????...και πόσοι την πήραν γιατί το μαγαζί που μπήκαν ήταν τίγκα στα κιτρινόμαυρα ταμπελάκια FULL HD...????

Δόξα το Θεό...από πληροφορίες του forum είναι και αυτό τίγκα...οπότε....

.... ψάχνεις...βρίσκεις.....ρωτάς....φιλτράρεις....βάζεις σε μια αράδα τις απαιτήσεις σου....σε βάζει σε μια σειρά το οικονομικό σου....σου μουρμουράει η γυναίκα σου....και σκασμένος ένα Σαββάτο πρωί...πας σε ένα μαγαζί και....αγοράζεις ότι γουστάρεις πιο πολύ!!!!

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

έτσι έτσι...
από υποψήφια μοντέλα έχω αυτή τη στιγμή από πολάσμα PG3000 των 800 μέχρι 46Α656 των 2.150 ... σκασμένος λοιπόν λέω ν'αγοράσω ότι κάτσει εκείνη τη στιγμή

έτσι έτσι...
από υποψήφια μοντέλα έχω αυτή τη στιγμή από πολάσμα PG3000 των 800 μέχρι 46Α656 των 2.150 ... σκασμένος λοιπόν λέω ν'αγοράσω ότι κάτσει εκείνη τη στιγμή

Yπαρχει παντα η μεση λυση της 46W4000 με τα 1750 ευρω.-bye-

Αλλωστε ο μεσος δρομος ειναι συνηθως και ο καλυτερος.

Πήρα τον 'ΗΧΟ' Μαΐου, για να διαβάσω το ενδιαφέρον και επίκαιρο συγκριτικό των τηλεοράσεων που έχει....αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το άρθρο του Δ/ντή Σύνταξης - Κου Φωτιάδη στη σελίδα 4......το οποίο θα ήταν ανήθικο να το καπηλευτώ και να το καταθέσω εδώ....... ο άνθρωπος (και όχι ο επαγγελματίας), αναφέρεται σε υποψήφιους αγοραστές και παρουσιάζει την πραγματικότητα της αγοράς.....

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν εκπρόσωποι του περιοδικού στο forum....αλλά εγώ προσωπικά νοιώθω την ανάγκη να συγχαρώ αυτόν τον άνθρωπο...άσχετα εν είμαι ενάς απλός καταναλωτής...και άσχετος με τον επαγγελματικό xώρο των AV...συμφωνώ σε όλα και πολλά από αυτά έχουν κατατεθεί στο forum...αλλά η γνώμη του κάθε ανώνυμου τύπου...τυπάκου...τυπάρα...δεν έχει την ίδια βαρύτητα...

Υ.Γ.: Εκφράζω προσωπική άποψη ως γενική μου πατατήρηση και δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση αγοράς τηλεόρασης του Rivers, απλά έτυχε να γραφουμε μαζί.

Last edited:

παιδιά γειά σας!!! είμαι με το ένα πόδι να την παραγγείλω αύριο και θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα...στη συσκευασία υπάρχει καλώδιο κεραίας ή πρέπει να πάρω άλλο δικό μου; γενικά παίζει ρόλο, υπάρχουν καλύτερα καλώδια από άλλα κτλ ή λέω πάλι χαζομαρίτσες;:idea: αχ....πώς και πώς περιμένω το πλάσμα να κοσμήσει το σπιτάκι μου!!!!:BDGBGDB55: ελπίζω να πάνε όλα καλά, θα χρειαστώ ειδική βοήθεια στη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση λέτε;
και θα την πάρω από το fnac γιατί ήταν οι μόνοι που μου εγγυήθηκαν και after sales service
- αυτό με ενδιέφερε πολύ, μιας και ολοκαίνουργιο πλυντήριο ελαττωματικό που πήρα μεταξύ άλλων από τον Κωτσόβολο με ταλαιπώρησαν 15 μέρες Κωτσόβολος και Άριστον μαζί για να το αντικαταστήσουν... (συνήγορος καταναλωτή u know? αλλά τώρα ξέρω και θα τους :violent-smiley-008: όλους από δω και πέρα, με το καλό δε βγάζεις άκρη πια...ουφ)

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Πήρα τον 'ΗΧΟ' Μαΐου, για να διαβάσω το ενδιαφέρον και επίκαιρο συγκριτικό των τηλεοράσεων που έχει....αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το άρθρο του Δ/ντή Σύνταξης - Κου Φωτιάδη στη σελίδα 4......το οποίο θα ήταν ανήθικο να το καπηλευτώ και να το καταθέσω εδώ....... ο άνθρωπος (και όχι ο επαγγελματίας), αναφέρεται σε υποψήφιους αγοραστές και παρουσιάζει την πραγματικότητα της αγοράς.....

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν εκπρόσωποι του περιοδικού στο forum....αλλά εγώ προσωπικά νοιώθω την ανάγκη να συγχαρώ αυτόν τον άνθρωπο...άσχετα εν είμαι ενάς απλός καταναλωτής...και άσχετος με τον επαγγελματικό xώρο των AV...συμφωνώ σε όλα και πολλά από αυτά έχουν κατατεθεί στο forum...αλλά η γνώμη του κάθε ανώνυμου τύπου...τυπάκου...τυπάρα...δεν έχει την ίδια βαρύτητα...

Υ.Γ.: Εκφράζω προσωπική άποψη ως γενική μου πατατήρηση και δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση αγοράς τηλεόρασης του Rivers, απλά έτυχε να γραφουμε μαζί.

Xρήστο εγώ πήρα εκτός από τον Ήχο και τα δορυφορικά Νέα...να έχουμε να διαβάζουμε Κυριακάτικα και μέσα στη βδομάδα...διότι καμιά φορά το φορουμ μας με... απογοητεύει(μπαίνει να διαβάσω μια ολόκληρη ώρα μετά και τα ποστς είναι λίγα...!!! θα ήθελα πιο πολύ πιο πολύ...μη με αρχίσετε τώρα το ξέρω ότι δεν είναι chat...αλλά που αλλού να βρω κανέναν να μιλήσω για ηλεκτρονικά; σήμερα με ουζάκι στην Περαία και ωραίο καιρό, ούτε 10 λεπτά δεν με άφησε η παρέα να εξηγήσω περί του μεγέθους των τηλεοράσεων ώστε να υπερασπιστώ τον κουμπάρo να διώξει την 25αρα crt...)

-Ρε συ Γιάννη έχω αλλάξει 2-3 φορές μεταξύ της 46Α656 και της 46W4000...; άντε και ο αγώνας συνεχίζεται...
απλά είπα να πάρω μια 42PG3000 800 και μετά την Α656 μόλις πέσει κατά 800 (θα είναι πολύ πιο σύντομα από ότι φανταζόμαστε, περνάει ο καιρός...)

Last edited:

Hχος... xμ... Σταθερη αξια. Εχω ολα τα τευχη απο το 1994. Καθε 10 του μηνα (τωρα 15 και μετα) τρεχω στα περιπτερα. Βεβαια ειμαι πιο πολυ λατρης του ηχου. Για την εικονα οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες. Τον τελευταιο καιρο που ειμαι σε αναζητηση tv κανω αναδρομη σε προηγουμενα τευχη. Στο τευχος Απριλιου εχει την 37 PX80 και μονο θετικα μπορω να πω ειναι τα σχολια.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

.....θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα...στη συσκευασία υπάρχει καλώδιο κεραίας ή πρέπει να πάρω άλλο δικό μου;.....

....θα χρειαστώ ειδική βοήθεια στη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση λέτε;......

....στη συσκευασία δεν υπάρχει καλώδιο κεραιάς ....και θα πρέπει να το προμηθευτείς ξεχωριστά ... από θέμα ποιότητας δεν χρειάζεται ούτε κάτι πολύ ακριβό, ούτε κατι πολύ φθηνό, αγόρασε ένα από το μαγαζί που θα πάρεις τη τηλεόραση και να προσέξεις στην επιλογή του μήκους, ώστε να φτάνει στη πρίζα...

..όσον αφορά τη συναρμολόγηση, είναι απλή και δεν διαρκεί παραπάνω από 5 λεπτά....αν και υπάρχουν αρκετά ικανές γυναίκες...θα σου πρότεινα να ζητήσεις τη βοήθεια, κάποιου φίλου σου....ή να ζητήσεις από τα παιδιά που θα σου την φέρουν, να σε βοηθήσουν...φαντάζομαι ότι δεν θα μπορέσουν να πουν όχι.....σε μια ναζιάρικη παράκληση που θα συνοδεύεται από ένα ελαφρό μηδείαμα ....:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

απλά είπα να πάρω μια 42PG3000 800 και μετά την Α656 μόλις πέσει κατά 800 (θα είναι πολύ πιο σύντομα από ότι φανταζόμαστε, περνάει ο καιρός...)

Σε ενα χρονο θα πεσει 800 ευρω. Αν περιμενεις τοσο πολυ...

παντως το πλαισιο εχει την 40Α656 κοντα στα 1800 για αγορα απο το καταστημα,προσπαθει να πεισει τους υποψηφιους αγοραστες για κατι η samsung.gr η μηπως το πλαισιο?

42px80.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 110.jpg

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 116.jpgΜερικες φωτο και απο εμενα,δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα η προσπαθεια μετραει:ADFAD2:

Μερικες φωτο και απο εμενα,δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα η προσπαθεια μετραει:ADFAD2:

αστα αυτα που ξερεις,ζωντανο στην px70 επαιζε πολυ καλυτερα.:p :flipout:

υ.γ εχω μια canon a620 και ουτε εγω δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια της προκοπης η τουλαχιστον να πλησιαζει αυτο που βλεπω.

ηταν η πρωτη φορα που εβλεπα eurovizion στην px70,το σημα ηταν καλο και πραγματικα ηταν πανδαισια χρωματων.

Last edited:

αστα αυτα που ξερεις,ζωντανο στην px70 επαιζε πολυ καλυτερα.:p :flipout:

υ.γ εχω μια canon a620 και ουτε εγω δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια της προκοπης η τουλαχιστον να πλησιαζει αυτο που βλεπω.
To αιωνιο προβλημα μου με τις φωτο ποτε δεν μπορω να τραβηξω σωστα,και να φανταστεις ηταν απο τις καλυτερες κατα την γνωμη μου που ειχα τραβηξει.