Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

να φανταστεις ηταν απο τις καλυτερες κατα την γνωμη μου που ειχα τραβηξει.

α...καλα εσυ εισαι χειροτερος απο μενα.
εντατικο φροντιστηριο θελουμε και οι δυο

εγω παντως τα παρατησα :2thumb22sup:

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλα ρε συ αντι να βγαλεις τις Τσεχες και μαλιστα την ωρα που εκαναν βαθυ καθισμα να δουμε το πλασμα σε πλασμα εβγαλες τον Ρωσο?:flipout:

Μερικες φωτο και απο εμενα,δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα η προσπαθεια μετραει:ADFAD2:

akren: υ.γ εχω μια canon a620 και ουτε εγω δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια της προκοπης η τουλαχιστον να πλησιαζει αυτο που βλεπω.
Θυμάστε την τανία με το Βέγγο που άλλαζε τις δουλειές σαν τα πουκάμισα????..(νομίζω το 'Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης")

Σε μια φάση κάνει το φωτογράφο....όχι αυτή με την Γκιζέλα Ντάλη...την άλλη με το ψηλό και άχαρο πελάτη....το όνομα του οποίου μου διαφεύγει...

Μπαίνει λοιπόν μέσα ο πελάτης (Π) και λέει του Θανάση (Θ):

Π: Γειά σας

Θ: Καλώστονα κι ας άργησε....τι θέλετε???

Π.Τι να θέλω να βγάλω κάτι φωτογραφίες με τη γυναίκα μου και το παιδί μου θέλω.... αυτό θέλω!!

Θ: Καλά κύριος μην βαράτε... θα τις βγάλουμε...η δουλειά μας είναι...

Σκύβει τότε ο Θανάσης ......και πιάνοντας από τον ώμο τον ψηλό, του ψιθυρίζει εμπιστευτικά στο αυτί...για να μην ακούει από δίπλα η γυναίκα του....

Θ. Που ´σαι....???....να σου δώσω κάτι έτοιμες που έχω..θα σου έρθει και φθηνότερα.....εε

Εκνευρισμένος τότε ο ψηλός αποτραβιέται από τον Θανάση και του λέει...

Π: Τι λες ανθρωπέ μου τρελλός είσαι????.....θα μου μοιάζουνε?????

Και ο Θανάσης απαθέστατος ανασηκώνοντας το ένα του φρύδι του απαντά....

Θ:Γιατί αυτές που θα σου βγάλω εγώ.......θα σου μοιάζουνε????

Υ.Γ: Αδερφέ καλά που δεν γίναμε φωτογράφοι γιατί......:drummer:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλα ρε συ αντι να βγαλεις τις Τσεχες και μαλιστα την ωρα που εκαναν βαθυ καθισμα να δουμε το πλασμα σε πλασμα εβγαλες τον Ρωσο?:flipout:

-bye-

Γιατί ρε Βασίλη το λες αυτό....και ο Ρώσος για Τσέχα μου φάνηκε....:HTEHEH56:

:flipout::flipout::flipout:

-bye-

καλα ρε συ αντι να βγαλεις τις Τσεχες και μαλιστα την ωρα που εκαναν βαθυ καθισμα να δουμε το πλασμα σε πλασμα εβγαλες τον Ρωσο?

Αν όχι Τσεχία, έστω κάτι από Ουκρανία, Αρμενία :D

-bye-

Αν όχι Τσεχία, έστω κάτι από Ουκρανία, Αρμενία :D

-bye-

Είσαι τρομερός ρε Γιώργη......:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Όντως το μαύρο που βλέπεις είναι τόσο μαύρο, που ταυτίζεται με το piano black του πλαισίου?
Γιατί αν είναι όντως έτσι τότε κάτι δεν πάει καλά με τη δικιά μου.

Βασιλη τις Τσεχες ηθελα να βαλω αλλα την ωρα που ημουν ετοιμος
να ανεβασω τα σωστα πλασματα ,:argue:Γιωργο τι κανεις εκει,τι ειναι αυτες οι φωτο;Εεεε, να ξερεις τα παιδια απο το forum ειχανε κατι αποριες και ειπα μηπως βοηθουσα και εγω με τον τροπο μου ...........Αχ ατιμη λογοκρισια:behead:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Όντως το μαύρο που βλέπεις είναι τόσο μαύρο, που ταυτίζεται με το piano black του πλαισίου?
Γιατί αν είναι όντως έτσι τότε κάτι δεν πάει καλά με τη δικιά μου.

Με ημίφως και σκοτάδι στο σαλόνι, σχεδόν ταυτίζεται.....με πλήρη φωτισμό (6Χ60 W).... δεν ταυτίζεται...

Οι μπάρες ρύθμισης εικόνας έχουν 63 κλικ (τώρα θα μας κοροϊδεύουν αλλά τι να κάνουμε), εκτός από την οξύτητα που έχει 6 κλικ, δοκίμασε λοιπόν (τα κλικ από αριστερά προς τα δεξιά):

Mode: Κανονική
Αντίθεση: 33
Φωτεινότητα: 32
Χρώμα: 30
Οξύτητα: 2
Ισοροπία χρώματος: Κανονική
Διαχείριση Χρώματος: ΝΑΙ
P-NR: Ελάχιστο
3D-COMB:ΝΑΙ

(Από ΜΕΝΟΥ Ρυθμίσεων : Εξοικονόμηση ενέργειας: ΟΧΙ)

Δοκίμασε τες για δυό-τρεις μέρες και πες μας τη γνώμη σου...

Άλλες προτάσεις φίλων, δεκτές για δοκιμή.....:ears:

Υ.Γ: Όπως βλέπετε μπορούμε να μιλάμε και με αριθμούς....για να μη μας κοροϊδεύουν....;)

ευχαριστώ czoun για την απάντηση, ευτυχώς που ρώτησα δηλαδή....εντάξει, το'χω το θέμα όλα καλά....

Χρήστο χίλια ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις σου και θα σας πω την αποψή μου.
Αν σου είναι εύκολο μπορείς να ποστάρεις καμία από τις φωτό σου με εικόνα με μαύρες μπάρες πάνω-κάτω?
Και πάλι σ'ευχαριστώ.

Αν σου είναι εύκολο μπορείς να ποστάρεις καμία από τις φωτό σου με εικόνα με μαύρες μπάρες πάνω-κάτω?

Δυστυχώς όχι μόνο δεν έχω άλλες φωτο.....αλλά δεν έχω ούτε φωτογραφική μηχανή.......δανεική ήταν και πέρασε....:nounder:

...αλλά μπορείς να βρεις αρκετές εδώ....(σε όλο το νήμα αυτό).

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=13537727

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Οι μπάρες ρύθμισης εικόνας έχουν 63 κλικ (τώρα θα μας κοροϊδεύουν αλλά τι να κάνουμε), εκτός από την οξύτητα που έχει 6 κλικ, δοκίμασε λοιπόν (τα κλικ από αριστερά προς τα δεξιά):

Mode: Κανονική
Αντίθεση: 33
Φωτεινότητα: 32
Χρώμα: 30

(Από ΜΕΝΟΥ Ρυθμίσεων : Εξοικονόμηση ενέργειας: ΟΧΙ)

Ξέχασα να αναφέρω ότι με τις παραπάνω ρυθμίσεις, βλέπω από το PS3 μέσω HDMI και από το DVD μέσω SCART.

Επίσης ξέχασα από ...Μενού Ρυθμίσεων...Πλαϊνό πάνελ : ΟΧΙ ...(αν θέλει να βλέπει κανείς 4:3 με μαύρες τις πλαϊνές μπάρες)

.............................Μέγεθος Σάρωσης : ΟΧΙ για την HDMI....

............................ Μέγεθος Σάρωσης :ΝΑΙ για το τηλεοπτικό σήμα, το DVD και το δορυφορικό....(αλλιώς εμφανίζεται μια άσπρη γραμμή που τρεμοπαίζει στο πάνω ή/και κάτω μέρος του πάνελ - εκτός του ΣΚΑΙ που μεταδίδει 16:9)

Οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται ξεχωριστά για τη κάθε είσοδο, ενώ για να εμφανιστεί η επιλογή 'Μέγεθος Σάρωσης' στο Μενού Ρυθμίσεις θα πρέπει να έχει ρυθμιστεί πρώτα το Aspect σε 16:9

------------------------------------------------------------------------------------------

Για τηλεοπτικό και δορυφορικό, δεν χρησιμοποιώ συνέχεια τις ίδιες, αφού με τις εναλλαγές καναλιών αλλάζει και η ποιότητα της μετάδοσης, σαν βάση όμως έχω...

Mode: Cinema
Αντίθεση: 34
Φωτεινότητα: 29
Χρώμα: 34

Από ΜΕΝΟΥ Ρυθμίσεων :

Εξοικονόμηση ενέργειας: ΟΧΙ
Πλαϊνό πάνελ: ΟΧΙ
Μέγεθος Σάρωσης:ΝΑΙ

... μην ξεχνάμε και τις ρυθμίσεις από το http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings

'The following settings were derived from our Panasonic TH42PX80 review unit which was calibrated with reference to D65 and high-definition Rec.709 standards over HDMI in a dimly lit environment for critical viewing. To apply these settings, first reset the values to the default factory settings, and then follow the instructions. This is necessary because Panasonic did not bother to include a numerical guide for each individual control.'

Ο επόμενος παρακαλώ....-bye-...όλες οι προτάσεις δεκτές.

δεν ξέρω αν είναι ενδιαφέρουσα πληροφορία, το fnac από σήμερα δίνει την 42'' 1029Ε και εγώ παρήγγειλα την 37'' τελικά στα 850 (αχ, ας όψεται το πλυντήριο...) την περιμένω το Σάββατo!!!!! Αχ!!!

Εχθές μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να βγάλω καμία φωτογραφία από την οθόνη. Δεν θα το κάνω όμως γιατί θεωρώ ότι είναι τελείως αυθαίρετο μέσο καθότι επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες.

Άσε που μετά την φωτογράφιση μπορεί να παίξει "ρετούς" του καρέ με κάποιο από τα γνωστά προγράμματα επεξεργασίας.

ISO, ισορροπία λευκού, διάφραγμα, ταχύτητα, είδος φωτισμού κλπ κλπ κλπ είναι από τους παράγοντες που μπορεί να δώσουν τελείως διαφορετικά αποτελέσματα.

Δεν είναι καθόλου αξιόπιστη μέθοδος...

Φιλικά Πασχάλης

Αντε να ανεβάσω κι εγώ μερικές φωτογραφίες, τώρα που βρήκα ευκαιρία.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Φιλε Πανο πολυ καλες φωτο

και τελεια διακοσμηση.........

Φιλε Πανο πολυ καλες φωτο

και τελεια διακοσμηση.........

Thanks φίλε μου :ernaehrung004:

Πανο να ζήσετε και πάντα με υγεια.Πολύ όμορφος και ζεστός ο χώρος σου.