Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Η Kuro δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης γιατί έχει την δυνατότητα να πάρει 60Hz, να τα μετατρέψει σε 24fps και να τα αναπαράγει σε 72Hz χωρίς pulldown.

Aνέφερα το Tosh σαν πιθανή αιτία γιατί είχα ακούσει αρκετά προβλήματα των HD-DVD με τα 24fps και γιατί δεν έχω ακούσει πουθενά για judder της PX80 με 24fps.

Σίγουρα θα δεις βελτίωση αλλά καθόλου απίθανο αρχικά να μην θεωρείς πως δικαιολογείται η τεράστια διαφορά στην τιμή. Είμαι σίγουρος όμως πως όταν συνηθίσεις στην εικόνα της Pioneer, θα αρχίσεις να βλέπεις αρκετά κουσούρια στις άλλες.

Γιώργο πώς γίνονται τα 60 24 χωρίς pulldown; Δεν το καταλαβαίνω. Τα διπλασιάζει στα 120 και "διαιρεί";

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Επειδή μου αρέσει να λέω την αλήθεια και να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου....προσωπική μου εντύπωση είναι ότι.....ο Rivers δεν είναι εμπαθής με την ΡΧ80...ίσα - ίσα πολλές φορές την έχει προτείνει σε παιδιά που ζητάνε κάποια γνώμη....αλλά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.....

Eιδικα την PX80 την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους.

Μακαρι να ηταν και η PΖ80 αντιστοιχα καλη.

Ισως να ειναι η PZ800.

Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι ποσοι εχουν αγορασει PX80 παρολα τα προβληματα της PX70 αν και δεν ειμαστε σιγουροι σε κανα χρονο μηπως μετραμε ποσοστο βλαβων και σε αυτην...

αν απορεις ...τοτε δεν ξερεις να αγοραζεις τηλεοραση.
και τα φιατ εβγαζαν βλαβες αλλα δεν αγοραζαν μερσεντες οι ανθρωποι.
και ο λογος ειναι ενας:τα κανει ολα και συμφερει.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟ 2008...... 37" ΜΕ 609 .......ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!!!!!

προσωπική μου εντύπωση είναι ότι.....ο Rivers δεν είναι εμπαθής με την ΡΧ80...ίσα - ίσα πολλές φορές την έχει προτείνει σε παιδιά που ζητάνε κάποια γνώμη....αλλά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.....

...ο καθένας έχει τη γνώμη του ....και αυτό είναι φυσικό....

παρε δυο να τις κανω SLi:flipout::flipout:

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Δεν σε καταλαβαίνω φίλε aragorn που λες ότι έχεις πρόβλημα με τα 24p. Στην δικιά μου σε σύνδεση με το DVICO 4100 σε ταινίες 1080p που είναι στα 24p, κλειδώνει αμέσως στα 24p και η κίνηση απλά είναι νεράκι (η εικόνα εννοείται ότι είναι κρύσταλλο).

Το ίδιο κι εγώ ....με PS3....κανένα judder....και δεν το λέω μόνο εγώ που υποτίθεται ότι την έχω συνηθίσει....έκανε εντύπωση και σε ένα φίλο (έχει την 46F86)....ο οποίος μάλιστα έκανε και κάποιες άλλες παρατηρήσεις...!!!!!

Υ.Γ.: Πάνο ...κάποια στιγμή θα σε ρωτήσω για το DIVICO...μου ακούγεται καλή λύση σε πολλά προβλήματα...

παρε δυο να τις κανω SLi:flipout::flipout:

Αν δεν σκεφτόμουν την μουρμούρα ....σου μιλάω μπέσα..... θα έπαιρνα μία για την κρεββατοκάμαρα....:music-smiley-005:

Αν δεν κάνω λάθος ....από ότι είδα στο pc...αποθήκη είχαν μείνει 6 - 7 κομμάτια....στις 11:30 το πρωί.....

Τον αγώνα στις 19:00 θα τον δω σπίτι μου....στις 21:45 στη 37ΡΧ8...του φίλου.. ...με τα 50 που γλύτωσε, θα πάρει μπύρες, πίτσες και σουβλάκια....

...αλλά εμένα θα μου βάλει η γυναίκα μου μαζί.....

.....σε ένα ταπεράκι γ!#@#@@%%@μένα σπαράγγια....ξεκ%@$@%$@ρικα καρότα......και άλες τέτοιες γ$#@$#@μένες νερόβραστες μ^%^#κίες.....

.....ρε παιδιά ....θα φταίω εγώ άμα αμαρτήσω....?????:flipout:

Υ.Γ.: Χμμμ...:chinscratch:....ποιός είπε ότι είναι άσχημα στη κόλαση...??????

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Kαι εγω μετρητα εδωσα(649 ευρω) και μαλιστα την κουβαλησα και μεχρι το αυτοκινητο....Λετε να ξαναπαω πισω και να διαπραγματευτω καλυτερη τιμη?χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Φιλε czoun μιας και μπορεις να συγκρινεις px80 και px8 με τα ματια σου,μπορεις να μας πεις ποια ειναι καλυτερη απο τις 2(η μαλλον ποσο καλυτερη ειναι η px80--λογω vreal3)....

Last edited:

Χρήστο εγώ λέω να κάνω από νωρίς αεροβική παντός τύπου ώστε και ματς να δω, και τις θερμίδες μου να κάψω και να είναι ευχαριστημένο και το έτερον ήμισυ!

ΘΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ....ΘΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ.....ΘΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ.....

ΝΙΑ, ΝΙΑ....... ΝΙΑ, ΝΙΑ , ΝΙΑ ΝΙΑ, ΝΙΑ....... ΝΙΑ, ΝΙΑ , ΝΙΑ

:dancing: :dancing: :dancing:

Υ.Γ.: To whom it may concern......

.....εγώ λέω να κάνω από νωρίς αεροβική παντός τύπου ....... και να είναι ευχαριστημένο και το έτερον ήμισυ!

Για σπάστα και ξαναρίχτα ρε Κώστα....γιατί πολύ περίεργη μου ακούγεται....αυτή η αεροβική....:smokin:

....-bye-

Φιλε czoun μιας και μπορεις να συγκρινεις px80 και px8 με τα ματια σου,μπορεις να μας πεις ποια ειναι καλυτερη απο τις 2(η μαλλον ποσο καλυτερη ειναι η px80--λογω vreal3)....

Στέφανε...ο φίλος με τη 37ΡΧ8, ενδιαφέρεται μόνο για τηλεόραση...το μόνο που έχει ..είναι ένα Phillips DVD Recorder 5ετίας...και ένα μουγγό επίγειο αποκωδικοποιητή της ακατονόμαστης.....

...αλλά για καμιά ώρα που βλέπαμε παρέα τηλεόραση ...εγώ δεν μπόρεσα να διακρίνω μεγάλες διαφορές στην εικόνα ....βέβαια η δικιά του είχε 45 λεπτά στο κοντέρ...και η δικιά μου έχει 900 ώρες....για μένα παίζει ρόλο αυτό....

Υ.Γ: Άντε πάμε να δούμε EURO τώρα....-bye-.....γι' αυτό πήραμε τις τηλεοράσεις έτσι δεν είναι...?????....;)

Στέφανε...ο φίλος με τη 37ΡΧ8, ενδιαφέρεται μόνο για τηλεόραση...το μόνο που έχει ..είναι ένα Phillips DVD Recorder 5ετίας...και ένα μουγγό επίγειο αποκωδικοποιητή της ακατονόμαστης.....

...αλλά για καμιά ώρα που βλέπαμε παρέα τηλεόραση ...εγώ δεν μπόρεσα να διακρίνω μεγάλες διαφορές στην εικόνα ....βέβαια η δικιά του είχε 45 λεπτά στο κοντέρ...και η δικιά μου έχει 900 ώρες....για μένα παίζει ρόλο αυτό....

Υ.Γ: Άντε πάμε να δούμε EURO τώρα....-bye-.....γι' αυτό πήραμε τις τηλεοράσεις έτσι δεν είναι...?????....;)

η δικια του ειναι καλυτερη :vroam:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Γιώργο πώς γίνονται τα 60 24 χωρίς pulldown; Δεν το καταλαβαίνω. Τα διπλασιάζει στα 120 και "διαιρεί";

Η διαδικασία λέγεται reverse (inverse) telecine.

Μία διευκρίνιση πρώτα, το 3:2 pulldown (στην τηλεόραση) γίνεται όταν μετατρέπονται τα 24fps του αρχικού φιλμ σε 60Hz. Όταν στέλνεις 60Ηz δεν γίνεται 3:2 pulldown στην τηλεόραση, υπάρχει ήδη. Επίσης το 3:2 είναι μια στάνταρ διαδικασία επανάληψης κάποιων frames.

Στο ερώτημα σου, ο επεξεργαστής της τηλεόρασης παίρνει τα 60Hz από το player και "αφαιρεί" τα frames που χρησιμοποιήθηκαν κατά την μετατροπή των αρχικών 24fps σε 60Hz. Μετά παίρνει τα 24fps και τα αναπαράγει σε 72Hz.

Πώς καταλαβαίνει ποιά φρέιμς είναι "πρόσθετα";

Το 3:2 είναι στάνταρ μετατροπή από 24 σε 60. Τα frames Α, Β, C, D στο αρχικό υλικό μετατρέπονται σε Α, Α, Β, Β, Β, C, C, D, D, D. Το πρώτο frame επαναλαμβάνεται 2 φορές, το δεύτερο frame 3 φορές, το τρίτο frame 2 φορές, το τέταρτο frame 3 φορές και πάει λέγοντας. Για αυτό λέγεται και 2:3 ή 3:2 pulldown.

Δεν έχω ιδέα για την ακριβής διαδικασία που πραγματοποιεί ο επεξεργαστής και σίγουρα δεν είναι απλή γιατί θα το έκαναν όλοι. Αυτό πάντως που χρειάζεται να κάνει ο επεξεργαστής είναι βρει και να αφαιρέσει ένα από τα frame που επαναλαμβάνονται 3 φορές.

Α, Α, Β, Β, (Β), C, C, D, D, (D)

Πως αλλάζω το χρώμα από γκρι σε μαύρο όταν βλέπω 4:3 ;

μενου ρυθμισεων>πλαινο πανελ>υψηλη-χαμηλη-0

Nα ρωτησω και εγω κατι...Δεδομενου οτι η τηλεοραση ειναι hd-ready θα ειχε νοημα ενα blue-ray player οσον αφορα την αναπαραγωγη απλων dvd αλλα και blue ray disks? H καλυτερα να παρω ενα upscaling player οπως το pioneer dv-600?Tωρα ειμαι με ενα απλο dvd και συνδεση απο scart se scart...Δεν θα ελεγα ασχημη εικονα αλλα τιποτα το εξαιρετικο.....