Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιρνεις ενα Upscaling DVD Player τωρα με καμια 100 ευρω και σε κανα χρονο που θα εχουν πεσει και οι τιμες στα Βlu Ray players (κατω απο 200 ευρω πιστευω) παιρνεις και ενα τετοιο.

Συνολικα θα σου βγει λιγοτερο απο να παρεις ενα BR τωρα.

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Eχεις να προτεινεις καποιο γιατι το dv-600 παει 160ευρω....??

Last edited:

Nα ρωτησω και εγω κατι...Δεδομενου οτι η τηλεοραση ειναι hd-ready θα ειχε νοημα ενα blue-ray player οσον αφορα την αναπαραγωγη απλων dvd αλλα και blue ray disks? H καλυτερα να παρω ενα upscaling plaer οπως το pioneer dv-600?Tωρα ειμαι με ενα απλο dvd και συνδεση απο scsrt se scart...Δεν θα ελεγα ασχημη εικονα αλλα τιποτα το εξαιρετικο.....

σιγουρα και λογικα τα br θα δειχνουν καλυτερα σε μια 1080p τηλεοραση αλλα θαρω πως θελουμε παραπανω μεγεθος η να βαλουμε την πολυθρονα μας πολυ κοντα για να δουμε διαφορες.
περα απο εκει ομως,που θα βρουμε δισκακια και μαλιστα με Ελληνικους υποτιτλους?
δεν ξερω τι θα γινει με το BR,δεν το βλεπω να κινειται ακομα,ισως αργοτερα.
καλυτερα να παιζεις ματροσκες με ενα pc η με ενα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=18724&page=21.
οσο για sd εαν δεν παρεις το dv-600,υπαρχουν και φθηνοτερα.

υ.γ η τηλεοραση αυτη αποδιδει καλυτερα στα 1080p απο HDMI.

edit:
dv-400
philips 5980
sony ns78
toshiba 470

Last edited:

Φίλε Χρήστο (Czoun) όταν δείς και την ΡΧ8E πές μας. Εγώ σήμερα στο MediaMarkt Κηφισίας έφαγα καμμιά ώρα παίζοντας και με τις δύο (με τηλεοπτικά σήματα από μετρια ώς χαλια) και διαφορά δεν είδα. Αν υπάρχει θα είναι στην κίνηση υποθέτω.

Πολύ καλά έκανες και έγραψες για την τιμή. Υπάρχει και μια έκπτωση αυτές τις μέρες 10% και 12 άτοκες (promotion από την Diners - το 10% το πληρώνει η Diners και αφαιρείται από την τιμή επιτόπου) αλλά το Μedia Markt - παρ όλο που δέχεται Diners - δεν το κάνει (μου είπαν ότι δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα...

Πάντως η PX8 δίπλα στην καινούρια Samsung 37Α558 έδειχνε λίγο άχρωμη μέχρι να προσέξεις πόσο πιό φυσική ήταν.... Η επιλογή μου στις LCD θα ήταν η καινούρια 40" Toshiba σειράς Ζ (δηλ. η 40ΖF...) που έχει πολύ λεπτό πλαίσιο και χωράει εκεί που θέλω (είναι πιό κοντή από την 37PX80E) αλλά κάνει ~1800 (εγώ τη βρίσκω 1530). Πολύ πιό ακριβή... Σε 1 χρόνο πόσο θα έχει χάσει???

Περιμένω και τη δική σου γνώμη πριν αποφασίσω για την 37ΡΧ8Ε...

A) Εγώ σήμερα στο MediaMarkt Κηφισίας έφαγα καμμιά ώρα παίζοντας και με τις δύο (με τηλεοπτικά σήματα από μετρια ώς χαλια) και διαφορά δεν είδα. Αν υπάρχει θα είναι στην κίνηση υποθέτω.

B) Πάντως η PX8 δίπλα στην καινούρια Samsung 37Α558 έδειχνε λίγο άχρωμη μέχρι να προσέξεις πόσο πιό φυσική ήταν....

Γ) Η επιλογή μου στις LCD θα ήταν η καινούρια 40" Toshiba σειράς Ζ (δηλ. η 40ΖF...) που έχει πολύ λεπτό πλαίσιο και χωράει εκεί που θέλω (είναι πιό κοντή από την 37PX80E) αλλά κάνει ~1800 (εγώ τη βρίσκω 1530). Πολύ πιό ακριβή...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι...σε καμία περίπτωση...δεν πρέπει να έχουμε ως παράδειγμα την απόδοση μιας τηλεόρασης, όπως την βλέπουμε στα stand των καταστημάτων...οποιαδήποτε τηλεόραση επιλέξουμε...από την πιο φτηνή, έως την πιο ακριβή....στο σπίτι μας θα παίζει 100% καλύτερα...τώρα θα μου πεις ότι δεν έχουμε και άλλο μέτρο σύγκρισης...συμφωνώ...αλλά το παραπάνω πρέπει να το έχουμε πάντα ως υποσημείωση...

Α) Οι διαφορές μεταξύ της ΡΧ8 και της ΡΧ80...σε τηλεοπτικό σήμα...για μένα δεν ήταν τόσο αισθητές...να λάβεις υπόψη σου....ότι η ΡΧ8 του φίλου είχε 3 ώρες λειτουργίας και η δικιά μου έχει 900...δεδομένου ότι με την πάροδο του χρόνου η εικόνα βελτιώνεται..τότε και οι διαφορές θα ελλατώνονται...νομίζω ότι ο φίλος μου, δεν θα μπορούσε να πάρει τίποτα καλύτερο σε 37"...η τιμή των 609 (για μένα)....είναι ξεφτίλα για αυτό που σου προσφέρει η τηλεόραση.

Β) Οι προτιμήσεις του καθενός μας διαφέρουν στο τρόπο που θέλουμε να βλέπουμε τηλεόραση...για μένα ...σωστός τρόπος είναι να βλέπουμε και να ρυθμίζουμε την τηλεόραση μας....όπως μας ικανοποιεί.....βέβαια υπάρχουν και κάποια πρότυπα για αυτές τις ρυθμίσεις.....και αυτά όμως είνα μία γενική γραμμή....οι περισσότεροι μόλις τα εφαρμόσουν, απογοητεύονται και δεν δίνουν ένα χρονικό περιθώριο στα μάτια τους να συνηθίσουν....για φαντάσου να ήταν όλες οι τηλεοράσεις στα stand ρυθμισμένες κοντά στο D65...πόσοι θα μιλάγαν για φωτεινή και λαμπερή εικόνα...????

Γ) Γενικά δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τηλεοράσεις με διαφορετική τιμή και διαφορετικές διαστάσεις ....στη περίπτωσή σου ρωτάς για .....37ΡΧ8 - 609 / 37ΡΧ80 - 840 / 40ΖF355 - 1.530 ....

.....ανάμεσα σε 37ΡΧ8 και 37ΡΧ80 με τη διαφορά στα 230 , θα μου ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω, αλλά μάλλον θα πήγαινα σε 37ΡΧ8...

....για 42ΡΧ8-870 και 42ΡΧ80-990 , ασυζητητί θα πήγαινα σε 42ΡΧ80...

...ενώ ανάμεσα σε οποιαδήποτε 37" τηλεόραση της αγοράς και την 40ZF355, θα προτιμούσα την 40ZF....αρκεί να μην έσκαγα για το 1.500άρι

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

dv-400
philips 5980
sony ns78
toshiba 470

+1

Προσωπικη αποψη οτι απο το καλυτερο προς το χειροτερο ειναι...

Sony
Pioneer
Toshiba
Philips

Το DV600 που ειναι λιγο πιο ακριβο ειναι καλυτερο απο τα παραπανω βεβαια.

Χρήστο η 42ΡΧ80Ε είναι πολύ μεγάλη για την συγκεκριμένη περίπτωση. Η Toshiba είναι ήδη οριακή από πλευράς μεγέθους...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη και αντικειμενική γνωμοδότηση.

Κοιταξτε λιγο τις τιμες, στο νετ δεν εναι παντα οι καλυτερες, την Τεταρτη
εκλεισα την ΤΗ 37PX80 σε συνοικιακο μαγαζι 790,00 ευρω.

Στο site της Intertech (Panasonic.gr) δεν υπάρχουν οι εν λόγω!!! Τι γίνεται;;;
Μήπως τo site έχει να ανανεωθεί από χρόνια;;;

Κοιταξτε λιγο τις τιμες, στο νετ δεν εναι παντα οι καλυτερες, την Τεταρτη
εκλεισα την ΤΗ 37PX80 σε συνοικιακο μαγαζι 790,00 ευρω.

Έλα Αλέκοοοο.....σωστότατος....το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε...είναι να βρίσκουμε την χαμηλότερη τιμή στο ΝΕΤ....και να κάνουμε μια γύρα...δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα....βέβαια άλλοι θα πουν ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας του καταστήματος....αλλά σε γενικές γραμμές καλό είναι να ψάχνουμε πριν αγοράσουμε....

Υ.Γ.:Μόλις παραλάβεις, ρίξε ένα post....για να σε φακελώσω.....-bye-

Στο site της Intertech (Panasonic.gr) δεν υπάρχουν οι εν λόγω!!! Τι γίνεται;;;
Μήπως τo site έχει να ανανεωθεί από χρόνια;;;

Αν κρίνω από τα μοντέλα που έχει 10-12 μήνες στην καλύτερη -bye-

Χρησιμοποίησε το αγγλικό για ότι πληροφορία θέλεις, είναι πάντα ενημερωμένο.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εν αναμονη προβολεα, μεχρι το Σαββατο, η τηλεοραση πρεπει να τοποθετηθει στον τοιχο. Υπαρχει καποιος που την εχει τοποθετησει, να προτεινει καποια βαση;Η θεση της τηλεορασης θα ειναι σταθερη.

Εγω αγορασα τη vogel's VFW 065. Σταθεροτατη και 'ενα' με τον τοιχο. Τιμη 90 ευρω.

καλησπερα σε ολους!εδω και καμποσο καιρο ψαχνω για την καταλληλη για τις αναγκες μου τηλεοραση και απο οτι φαινεται ισως η Panasonic TH-42PX80E να με καλυπτει!απο την αλλη εχω βρει τις W4000 και philips 7603 σε αρκετα δελεαστικες τιμες!την philips στα 1280ε και 36 δοσεις και την W4000 γυρω στα 1300 και στις ιδιες δοσεις!μια βοηθεια σε εναν ακομα αναποφασιστο....

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εν αναμονη προβολεα, μεχρι το Σαββατο, .....

:grandpa:....Τον προβολέα και την ΤΙΜΗ του....δε μας είπες...:flipout::flipout:

Αν κρίνω από τα μοντέλα που έχει 10-12 μήνες στην καλύτερη -bye-

Χρησιμοποίησε το αγγλικό για ότι πληροφορία θέλεις, είναι πάντα ενημερωμένο.

το θέμα είναι ποιες συσκευές φέρνουν από αυτές του αγγλικού σαιτ.

περιμένω να φέρουν κανένα recorder και αυτοί........... :goodnight:

Αν βλέπω 4:3 με τις πλαινές μπάρες μαύρες αντί για γκρι είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες για burn-in? :chinscratch: