Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Bάσει των χαρακτηριστικών που έδινε η Panasonic, Γιάννη, δεν έχει.

Αλήθεια, εσύ πως τα πιάνεις; :blink: Τί χώρα έχεις δηλώσει στην εγκατάσταση;

edit: Για τσέκαρε λίγο το αυτοκόλλητο στην πλάτη, μήπως έχεις την TH-42PX81;

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Bάσει των χαρακτηριστικών που έδινε η Panasonic, Γιάννη, δεν έχει.

Αλήθεια, εσύ πως τα πιάνεις; :blink: Τί χώρα έχεις δηλώσει στην εγκατάσταση;

edit: Για τσέκαρε λίγο το αυτοκόλλητο στην πλάτη, μήπως έχεις την TH-42PX81;

Όταν την πρωτοπείραξα εννοείς?? Νομίζω Ελλάδα ότι δήλωσα.

Το αυτοκόλλητο από πίσω γράφει TH 42PX80EA......

Τα βλέπω τα ψηφιακά μια χαρά εδώ και καιρό......δεν ξέρω τι να σου πω?? Αν δεν είχα δέκτη θα τα έπιανα??:BDBDG54::BDBDG54:

Μερικές εντυπώσεις ακόμα. Δεν ξέρω τι έχουν γράψει τα παιδιά γιατί δεν διάβασα το νήμα από την αρχή. Τα κανάλια που βλέπω (Αργολίδα) είναι: ΕΤ1, ΝΕΤ, MEGA, ANT1, ALTER, ΣΚΑϊ, STAR (και τα τρία της ΕΡΤ + το ΡΙΚ, αλλά με πάρα πολλά πιξελιάσματα και κοψίματα στον ήχο που καθιστούν τη θέαση αδύνατη). Τηλεόραση είναι η Panasonic PX80. Έκανα μια πρόχειρη σύγκριση κρατώντας τις ίδιες ρυθμίσεις (cinema) και στην αναλογική και στην ψηφιακή λήψη. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των ψηφιακών. Το ''πέπλο'' πάει σύννεφο, ενώ ο ''θόρυβος'' των αναλογικών ''διορθώθηκε'' πειράζοντας το blur effect. Ως εκ τούτου, η εικόνα υπολείπεται κατά πολύ σε ευκρίνεια σε σχέση με τα αναλογικά.

Π.χ. στη ΝΕΤ (ένα κανάλι που λαμβάνω αρκετά καλά) η θολούρα του ψηφιακού βγάζει μάτια και είναι κάτι παραπάνω από ορατή από τα 2,3 μ. που κάθομαι. Χρωματικά, υπάρχει ένα ελαφρύ προβάδισμα του ψηφιακού σήματος που, όμως, καταστρέφεται από το πέπλο της εικόνας. Όπως καταλαβαίνετε, το κόντραστ, πάει περίπατο, αφού το μαύρο LCDίζει...

Στα θετικά καταγράφεται η έλλειψη πιξελιάσματος και η εφάμιλλη, με το αναλογικό, κίνηση.

Ο ήχος πάει πακέτο με την εικόνα. Πεπλάτος και αυτός σε σχέση με τον αναλογικό που ακούγεται πεντακάθαρα.

Αυτό το ποστ το έχω γράψει στις 2-1-2010. Τα κανάλια, η τηλεόραση τα βρήκε μόνη της μια ωραία πρωία. Δεν έκανα κάτι.....:chinscratch::chinscratch::damnyou::damnyou:

Πολύ περίεργο... :chinscratch:

Βάσει Panasonic, η ΤΗ-42ΡΧ80Ε και η ΤΗ-42ΡΧ80ΕΑ δεν έχουν καμμία τεχνική διαφορά, απλώς επειδή η γραμμή παραγωγής μετακινήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2008, αυτό σηματοδοτείται από την αλλαγή του κωδικού και υποτίθεται πως καμμία από τις δύο δεν υποστηρίζει mpeg4. Αυτό το χαρακτηριστικό, προσφέρονταν στην ΡΧ81...

Παρόλαυτα, χρήσιμο θα ήταν να μας πούνε και άλλοι κάτοχοι της ΤΗ-42ΡΧ80ΕΑ στην περιοχή του Κορινθιακού και της Θεσσαλονίκης αν πιάνουν digea με τις δικές τους...

Περίεργα πράματα !!!!

Σε ποιά περιοχή είσαι ;

Έχει Digea και πιάνει και ΝΕΤ ψηφιακά ;

Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και έχω μόνο ήχο στην Digea.

Περίεργα πράματα !!!!

Σε ποιά περιοχή είσαι ;

Έχει Digea και πιάνει και ΝΕΤ ψηφιακά ;

Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και έχω μόνο ήχο στην Digea.

Αργολίδα είμαι και ναι τα πιάνω όλα κανονικά. Το γράφω και στο πιο πάνω ποστ.

Βρε Γιάννη πιάνεις Digea εκεί ???????????

Μήπως εννοείς ότι πιάνεις από τα αναλογικά τα Ελληνικά κανάλια και από το ψηφιακό tuner τα ψηφιακά της ΕΡΤ ?????

Βρε Γιάννη πιάνεις Digea εκεί ???????????

Μήπως εννοείς ότι πιάνεις από τα αναλογικά τα Ελληνικά κανάλια και από το ψηφιακό tuner τα ψηφιακά της ΕΡΤ ?????

Και 'γω καλά είμαι.

Εσύ, Αντώνη, όλα καλά??

-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και 'γω καλά είμαι.

Εσύ, Αντώνη, όλα καλά??

-bye--bye-

Πάρτο από την αρχή γιατί μάλλον κάτι δεν έπιασα καλά !!!!!!!!:flipout::flipout:

Είδες για να κάνω και άλλη δουλειά σε δεύτερη οθόνη ????:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Πάρτο από την αρχή γιατί μάλλον κάτι δεν έπιασα καλά !!!!!!!!:flipout::flipout:

Είδες για να κάνω και άλλη δουλειά σε δεύτερη οθόνη ????:BDGBGDB55:

Διάβασε 3-4 ποστ πιο πάνω προσεκτικά.....και θα το πιάσεις...:a0210:

Μα το διάβασα και πήγα αδιάβαστος και για αυτό σε ρώτησα !!!!!!!!!!!!

Λες και η δικιά μου η PZ μια ωραία πρωία να πιάσει Digea ???????:flipout::flipout:

Έχεις δέκτη εξωτερικό ;

Όχι.

Κάντε λίγη υπομονή. Η συντονιστική ομάδα της κατηγορίας :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 έχει ήδη αναπτύξει κάποιες θεωρίες του τι μπορεί να συμβαίνει με την τηλεόρασή μου.....:BDGBGDB55:

Λίγο υπομονή και αύριο θα διαλυθεί το μυστήριο!!:a0210:

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω φώτο. Η μηχανή είναι για τα μπάζα και 'γω ακόμα χειρότερος σαν φωτογράφος. Πάντως το ζητούμενο είναι άλλο...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Όπου γράφει Α. Άννα είναι τα ψηφιακά.

Μετά τα τρίγωνα των Βερμούδων, τις Πυραμίδες, τα Στόουνχετζ, κ.λ.π., έσκασε το μεγαλύτερο μυστήριο όλων των εποχών.....:flipout::flipout:

Παρακαλώ τους Σέρλοκ του φόρουμ να πάρουν νουμεράκι!!!:BDGBGDB55:

Attachments

• DSC03456.jpg
    DSC03456.jpg
    62.5 KB · Views: 81
  • DSC03460.jpg
    DSC03460.jpg
    42.7 KB · Views: 79
  • DSC03461.jpg
    DSC03461.jpg
    42.6 KB · Views: 79
  • DSC03462.jpg