Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Άντε μπράβο να μας πει και κανένας άλλος τις εντυπώσεις του.

Δεν θα αργήσουν .... σε λίγο θα κάνετε funclub. Μόνο σήμερα 18 τεμάχια φύγανε!!!

Πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Άμα είναι έτσι θα αρχίσω να γράφω review για τηλεοράσεις (με το αζημίωτο βέβαια) :flipout::flipout::flipout::flipout:

κατσε κατσε...και ακόμα δεν φτάσαμε στα μισα της μέρας

σε λίγο τα 100 τεμάχια που εχω θα φαίνονται αστεία ποσότητα

και ο περιπτερας της γειτονιας μου πουλησε 20 δρακουλινια σημερα

ε και?

τηλεοραση των 1000 ευρω ειναι ηρεμα (700 ευρω πηρα το dvd της pioneer απο στοα και ηρθε ειδικα για μενα απο την αντιπροσωπια γιατι δεν εχουν καν στοκ)

Last edited:

για τι πράγμα μιλάς ακριβώς VASDAR?
Και όσο για τα δρακουλίνια του περιπτερά συγχαρητήρια, μακάρι να επεκταθεί και στα βαλκάνια αύριο μεθαύριο...

νομιζω οτι μιλαω πολυ καλα τα ελληνικα
ειναι μια τηλεοραση των 1000 ευρω ο κοσμος θα τρεξει με τα 1000 να την αγορασει
το ερωτημα ειναι : Ποσες κουρο πουληθηκαν σημερα?
ποσα dvd lx 50? κτλ κτλ
ωραια ολα αυτα αλλα ας μην προσποιουμαστε οτι εγινε καποια επανασταση..

θα πουληθουν 1000αδες PX80..αυτο ειναι γνωστο..παμε παρακατω

ειναι μια τηλεοραση των 1000 ευρω ο κοσμος θα τρεξει με τα 1000 να την αγορασει

Και πολύ καλά θα κάνει. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές τηλεοράσεις στα 1000 ευρώ που να παίζουν έτσι.

Όπως πρέπει να επιβραβεύεται ένας κατασκευαστής όταν προσφέρει ένα κορυφαίο προϊόν ανεξαρτήτως τιμής (βλ. κούρο), άλλο τόσο πρέπει να επιβραβεύεται κι εκείνος που δίνει στον καταναλωτή περισσότερα απ' όσα ο καταναλωτής πληρώνει.

....στριμμένος είσαι ΩΡΕΕΕΕΕ!!!!

Vasdar αγόρι μου είσαι καλά ??? σε έχει πειράξει κάτι???

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιδιά, σας παρακαλώ να προσέχετε την γραφή σας. Φίλε psixakias, ο Βασίλης είπε τη γνώμη του. Ας μην μιλάμε με τέτοιο τρόπο. Βασίλη, σε παρακαλώ να πηγαίνουμε παρακάτω... :ernaehrung004:

Και πολύ καλά θα κάνει. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές τηλεοράσεις στα 1000 ευρώ που να παίζουν έτσι.

Όπως πρέπει να επιβραβεύεται ένας κατασκευαστής όταν προσφέρει ένα κορυφαίο προϊόν ανεξαρτήτως τιμής (βλ. κούρο), άλλο τόσο πρέπει να επιβραβεύεται κι εκείνος που δίνει στον καταναλωτή περισσότερα απ' όσα ο καταναλωτής πληρώνει.

Βασικά έχετε παραβλέψει κάτι πολύ πιο σημαντικό απο όλα τα παραπάνω που αναφέρετε....

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑ και ζούμε σε εποχή που μόνο τα LCD έχουν διαφήμιση!!!!

Οπότε, ποσός με ενδιαφέρουν τα δρακουλίνια του περιπτερά του VASDAR και ποσός με ενδιαφέρει και ο κατασκευαστής που έφτιαξε με τον ιδρώτα των Κινέζων τόσο καλές τηλεοράσεις. Εγώ ξέρω ότι μια κατηγορία PLASMA που άλλοι στην αγορά έχουν καταργήσει τελείως, εμένα μου αποφέρει ανάπτυξη!

Αυτά μάγκες

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Βασικά έχετε παραβλέψει κάτι πολύ πιο σημαντικό απο όλα τα παραπάνω που αναφέρετε....

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑ και ζούμε σε εποχή που μόνο τα LCD έχουν διαφήμιση!!!!

Οπότε, ποσός με ενδιαφέρουν τα δρακουλίνια του περιπτερά του VASDAR και ποσός με ενδιαφέρει και ο κατασκευαστής που έφτιαξε με τον ιδρώτα των Κινέζων τόσο καλές τηλεοράσεις. Εγώ ξέρω ότι μια κατηγορία PLASMA που άλλοι στην αγορά έχουν καταργήσει τελείως, εμένα μου αποφέρει ανάπτυξη!

Αυτά μάγκες

Δεν γραφεις ομορφα ομως. Καθολου ομορφα. Ειδικα οταν γραφεις με τετοιο υφος και δεν υπογραφεις την ιδιοτητα σου απο κατω φιλος να ξερουν και τα παιδια με ποιον μιλανε!!

Δυστυχως η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται...

Ο ιδιος επιθετικος τονος, η προωθηση προιοντων οχι σαν Πλαισιο, αλλα σαν ονομα χρηστη..

Παλι οι στοχοι....

Συγνώμη για όσους φίλους έσβησα τα μηνύματά τους, αλλά είχαμε ξεφύγει από το θέμα μας. Σας παρακαλώ να μιλάμε στο συγκεκριμένο θέμα μόνο για την τηλεόραση και όχι για άσχετα πράγματα. Σας ευχαριστώ -bye-

Πάνο, έχασα την ερώτηση που ήθελα να κάνω.....

Quote,λοιπόν, από deleted post.

@psixakias: όλες made in PRC είναι ;

Νομιζω οτι εχουμε ξανααναφερθει στο θεμα των μελων που ειναι και υπαλληλοι!!! ή ιδιοκτητες καταστηματων!!! σχετικων με AV.

ή γραφουν την ιδιοτητα τους στην υπογραφη τους ή να σταματησουν να παραπληροφορουν τον κοσμο -bye-

Προσωπικά οι πωλήσεις δεν μου λένε τίποτα. Όπως λέει και ο Βασίλης λογικό είναι να πουλήσει περισσότερο κάτι που κοστίζει 1000 από κάτι που κοστίζει 2500 .

Ας αφήσουμε όμως λίγο τις πωλήσεις στην άκρη και ας δούμε το φόρουμ. Όσοι μπαίνουμε στην κατηγορία των τηλεοράσεων έχουμε λίγο πολύ μια τρέλα και είναι φυσιολογικό να έχουμε και παραπάνω απαιτήσεις από τον μέσο αγοραστή τηλεόρασης. Για να δούμε τα ενεργά νήματα με πολλούς κατόχους LCD τηλεοράσεων ... Sony X3500, Samsung F86, Philips 9732, Sharp XL2E, Toshiba ZF355. Όλες οι παραπάνω ανήκουν στις ακριβές κάθε εταιρίας. Γιατί δεν υπάρχει νήμα κατόχων για τις Sony D3500, Philips 5522, Samsung S86, Sharp AD5 ? Όλες γύρω στα 1000 έχουν και κάτι παραπάνω, δεν μπορεί να μην έχουν πουλήσει παραπάνω από τις KURO.

Θα συμφωνήσω λοιπόν πως δεν είναι αξιοσημείωτο που πουλάει πολύ η PX80, το αξιοσημείωτο είναι πως εμείς εδώ μέσα έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση μια τηλεόραση των 1000 .

Θα συμφωνήσω λοιπόν πως δεν είναι αξιοσημείωτο που πουλάει πολύ η PX80, το αξιοσημείωτο είναι πως εμείς εδώ μέσα έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση μια τηλεόραση των 1000 .

+1

Οταν μια τηλεόραση κάνει 1000 Ευρώ και (τουλάχιστον με βάση τις αρχικές εκτιμήσεις) αποδίδει σαν μια ανάλογη των 1500+ Ευρω, ε τότε αξίζει να κερδίσει τουλάχιστον την εκτίμησή μας :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043