Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ευχαριστω- οχι δεν αργησα γιατι ειδα τις ακριβες πως παιζανε

τι τιμες υπαρχουν τωρα στην αγορα για το παρον μοντελο?

βρηκα σε αναζητηση την Panasonic Viera ΤΗ - 42PX8E (Plasma TV 100Hz 42'')ν σε τιμη 200ε κατω απο την Panasonic Viera ΤΗ - 42PX80E
γνωριζει κανεις τις διαφορες τους?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

βρηκα σε αναζητηση την Panasonic Viera ΤΗ - 42PX8E (Plasma TV 100Hz 42'')ν σε τιμη 200ε κατω απο την Panasonic Viera ΤΗ - 42PX80E
γνωριζει κανεις τις διαφορες τους?

Ισχυει οτι και με τις 42PX7 & 42PX70:

ενα HDMI λιγοτερο, οχι εισοδος PC και μικροτερη αντιθεση

(συν καποιες διαφορες στον ηχο και το teletext)

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

...θα την προτιμούσατε για 200 ευρά λιγότερα όμως???

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

...θα την προτιμούσατε για 200 ευρά λιγότερα όμως???

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
OXI !!! :smash:

(κυριως λογω της μικροτερης αντιθεσης και της διαφορας στον ηχο, και οχι τοσο επειδη εχει μια HDMI λιγοτερη και ΔΕΝ εχει εισοδο PC ...)

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Sorryπαιδιά αν γίνομαι κουραστικός που ξαναγράφω τη λίστα,

Καλά ρε συ αφεντικό, κάθεσαι και τα μαζεύεις σε λίστα, κάνεις και βόλτα στο υπόλοιπο forum και κάνεις και διορθώσεις, και ζητάς και συγγνώμη από πάνω;:worshippy:

καλημερα σε ολους σας. ειμαι νεος στο φορουμ και εχω κατα νου να προχωρισω στην αγορα της 37αρας. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, δεν γινεται να την στρωσουμε βαζοντας το dvd στρωσιματος για 200 συνεχομενες ωρες? και ακομα γιατι δε κανει να παιζουμε ps3 παραπανω απο 3- 4 ωρες? ευχαριστω εκ των προτερων

καλημερα σε ολους σας. ειμαι νεος στο φορουμ και εχω κατα νου να προχωρισω στην αγορα της 37αρας. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, δεν γινεται να την στρωσουμε βαζοντας το dvd στρωσιματος για 200 συνεχομενες ωρες? και ακομα γιατι δε κανει να παιζουμε ps3 παραπανω απο 3- 4 ωρες? ευχαριστω εκ των προτερων

Να σου απαντήσω στο πρώτο σκέλος.

Δεν χρειάζεται. Στρώνει μόνη της έτσι και αλλιώς.

Πιθανότατα αν την αφήσεις αναμμένη για 200 ώρες (10 ημέρες πρακτικά)....να την πάρεις στο χέρι...σχεδόν εγγυημένα. Λογικό δεν είναι;

Για το δεύτερο...πιθανότατα έχει να κάνει με το image retention...το οποίο πρακτικά είναι ανύπαρκτο στην συγκεκριμένη τηλεόραση.
Ας δώσει όμως καλύτερα απάντηση κάποιος ιδιοκτήτης PS3 που έχει παίξει σερί πάνω από 4 ώρες....

Μην πορώνεστε με το dvd στρωσίματος....απλά βάλε τις ταινίες σου, τα αναλογικά σου χωρίς το εικονίδιο του καναλιού να φαίνεται (ζουμ mode) και στρώνεται και ετσι μια χαρά και την απολαμβάνεις ταυτόχρονα!

...Πιθανότατα αν την αφήσεις αναμμένη για 200 ώρες (10 ημέρες πρακτικά)....να την πάρεις στο χέρι...σχεδόν εγγυημένα. Λογικό δεν είναι;...
μπα, μάλλον ψυχολογικό είναι!

Μην πορώνεστε με το dvd στρωσίματος....απλά βάλε τις ταινίες σου, τα αναλογικά σου χωρίς το εικονίδιο του καναλιού να φαίνεται (ζουμ mode) και στρώνεται και ετσι μια χαρά και την απολαμβάνεις ταυτόχρονα!

That's right!!!!:aktion033:

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας αλλα 1ων γιατι να παρω στο χερι μια τηλεοραση που θα παιζει 10 μερες συνεχομενα και 2ων η τηλεοραση προοριζεται κυριως για αγωνες ποδοσφαιρου, οποτε φανταζεσαι να μην μπορεις να βλεπεις χρονο, σκορ κλπ?

Εγώ πάντως απλά την ρύθμισα όπως μου αρέσει και την χρησιμοποιώ κανονικά...

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας αλλα 1ων γιατι να παρω στο χερι μια τηλεοραση που θα παιζει 10 μερες συνεχομενα

Μια σβηστή τηλεόραση...δεν χαλάει.
Μια διαρκώς ανοιχτή....τι κάνει;

και 2ων η τηλεοραση προοριζεται κυριως για αγωνες ποδοσφαιρου, οποτε φανταζεσαι να μην μπορεις να βλεπεις χρονο, σκορ κλπ?

Για ποιο λόγο;

Η συγκεκριμένη τηλέοραση....αγαπάει ...στα αθλητικά.
Γιατί να μην μπορείς να δεις το σκορ ή το χρόνο;

OXI !!! :smash:

(κυριως λογω της μικροτερης αντιθεσης και της διαφορας στον ηχο, και οχι τοσο επειδη εχει μια HDMI λιγοτερη και ΔΕΝ εχει εισοδο PC ...)

Γιατι μετρησε κανεις την αντιθεση να δει αν ειναι πραγματικα λιγοτερη?

Αυτα τα 30,000:1 κτλ. ψευτικα ειναι ετσι και αλλιως.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το HDTVtest έχει ανεβάσει κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις για την PX80:

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings

Ξέρει κανείς αυτό το Picture Overscan που ακριβώς στο menu βρίσκεται και τι κάνει?

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκα ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και ζήτησα να δω την Panasonic 42PX80 και την LG 42PG6000.
Σε γενικές γραμμές είναι και 2 πολύ καλές για τα λεφτά που ζητάνε. Ιδιαίτερα, δίπλα σε μια πανάκριβη Philips Aurea που έπαιζαν, της έριχναν στ' αυτιά κανονικά, που λέμε στην καθομιλουμένη :grinning-smiley-043
Σε χρώματα και οι 2 ήταν πολύ καλές. Σε design υπερτερεί σαφώς η LG, κατ' εμέ πάντα. Πάντως διέκρινα μια υπεροχή της Panasonic όσον αφορά την κίνηση, ιδιαίτερα σε γρήγορες σκηνές τηλεοπτικού σήματος. Η Panasonic μπορώ να πω ότι έπαιζε κοντά στο τέλειο, σε αντίθεση με την LG που παρατηρουσες κάποια ελάχιστα μικροκολληματάκια στην κίνηση. Βέβαια, πρέπει να σημειώσω ότι και οι 2 τηλεοράσεις ήταν ολοκαίνουριες, δηλ. τις ανοίξαμε από τα κουτιά τους και τις κάναμε για πρώτη φορά ρύθμιση. Αυτό που μου έκανε εντυπωση και στις 2, είναι ότι αφού επιλέξεις αρχικά γλώσσα και τα σχετικά, κάποια στιγμή σε ρωτάει μέσα από το μενού εαν θέλεις εικόνα για ΟΙΚΙΑ ή για ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!! Ολα τα έχουν τελικά προβλεπόμενα οι εταιρίες από ότι καταλαβαίνετε... Στην Panasonic βάλαμε την επιλογή ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και κόντεψε να μας πετάξει τα μάτια έξω από τη φωτεινότητα! Επομένως να γνωρίζετε για άλλη μια φορά, τι βλέπετε στα καταστήματα που πηγαίνετε. :grandpa:
Αυτό που δεν μου άρεσε στην Panasonic είναι ότι δεν έχει λεπτομερή ρύθμιση (RGB, gamma) μέσα από το κυρίως μενού. Προφανώς μόνο από το service menu μπορεί κάποιος να επέμβει σε αυτά. Τα 100Hz δουλεύουν όντως πολύ καλά και το καταλαβαίνεις εύκολα εαν τα απενεργοποιήσεις. Οπως καταλαβαίνετε έπαιξα περισσότερο με την Panasonic, αφού την έχω παραγγείλει και ήθελα να κάνω ένα τελευταίο τσεκάρισμα, μήπως κι έβρισκα κάτι αρνητικό, τέτοιο που να με οδηγούσε σε αλλαγή παραγγελίας και μοντέλου. Ευτυχώς δεν θα μπω σε καμιά τέτοια διαδικασία. Η τηλεόραση έπαιζε πάρα πολύ καλά και χωρίς να είναι στρωμένη καθόλου. Ελπίζω ότι μετά από 150-200 ώρες λειτουργίας η εικόνα της θα είναι κατά πολύ καλύτερη ακόμα!!!
Από την άλλη, για να μην αδικήσω και την LG, πιστεύω ότι είναι επίσης μια πολύ καλή αγορά. Φυσικά το ΜΑΥΡΟ της για το οποίο φημίζεται δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να το διαπιστώσω, σε ένα χώρο καταστήματος γεμάτο φως.
-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Σε design , μενου-ρυθμισεις και συνδεσεις σαφως υπερεχει η LG. To ερωτημα ειναι με την εικονα τι γινεται.

Προφανως απο οτι λες και εσυ στην κινηση εχει ενα μικρο πλεονεκτημα η Panasonic.