βρηκα σε αναζητηση την Panasonic Viera ΤΗ - 42PX8E (Plasma TV 100Hz 42'')ν σε τιμη 200ε κατω απο την Panasonic Viera ΤΗ - 42PX80E
γνωριζει κανεις τις διαφορες τους?
OXI !!! :smash:...θα την προτιμούσατε για 200 ευρά λιγότερα όμως???
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
Sorryπαιδιά αν γίνομαι κουραστικός που ξαναγράφω τη λίστα,
καλημερα σε ολους σας. ειμαι νεος στο φορουμ και εχω κατα νου να προχωρισω στην αγορα της 37αρας. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, δεν γινεται να την στρωσουμε βαζοντας το dvd στρωσιματος για 200 συνεχομενες ωρες? και ακομα γιατι δε κανει να παιζουμε ps3 παραπανω απο 3- 4 ωρες? ευχαριστω εκ των προτερων
μπα, μάλλον ψυχολογικό είναι!...Πιθανότατα αν την αφήσεις αναμμένη για 200 ώρες (10 ημέρες πρακτικά)....να την πάρεις στο χέρι...σχεδόν εγγυημένα. Λογικό δεν είναι;...
Μην πορώνεστε με το dvd στρωσίματος....απλά βάλε τις ταινίες σου, τα αναλογικά σου χωρίς το εικονίδιο του καναλιού να φαίνεται (ζουμ mode) και στρώνεται και ετσι μια χαρά και την απολαμβάνεις ταυτόχρονα!
ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας αλλα 1ων γιατι να παρω στο χερι μια τηλεοραση που θα παιζει 10 μερες συνεχομενα
και 2ων η τηλεοραση προοριζεται κυριως για αγωνες ποδοσφαιρου, οποτε φανταζεσαι να μην μπορεις να βλεπεις χρονο, σκορ κλπ?
OXI !!! :smash:
(κυριως λογω της μικροτερης αντιθεσης και της διαφορας στον ηχο, και οχι τοσο επειδη εχει μια HDMI λιγοτερη και ΔΕΝ εχει εισοδο PC ...)
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το HDTVtest έχει ανεβάσει κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις για την PX80:
http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.