Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Να προσεχεις με την καλη τιμουλα διοτι συνηθως σημαινει κακη υποστηριξη σε περιπτωση βλαβης ακομα και στις 10 πρωτες ημερες. Να πας και να αγορασεις απο καποιο "μεγαλο" πολυκαταστημα με ηλεκτρικα ειδη και οχι απο "κρυμμενο μαγαζακι" στο κεντρο της Αθηνας με 70-80ευρω λιγοτερα. Ακου που σου λεω... Ψαξε και προηγουμενα ποστς μου.

θελω και εγω παιδεςμια ,διαβαζω τοσο καιρο το φορουμ και μου εχετε αλλαξει 150 φορες γνωμη και μαλιστα λιγο πριν την αγορα!!!
πιστευω τωρα ειμαι σχεδον πεπεισμενος για την αγορα
περιμενω καμια καλη τιμουλα και εφυγα!!!

Απάντηση: δεκτη καθε βοηθεια

tasio550 said:
εδω και μια εβδομαδα εχω την panasonic px80 και ενω στην αρχη ολα ηταν οκ σημερα συνεβη το εξης, στην λειτουργεια aspect εχω απο την αρχη επιλεξει αυτοματο, μεχρι σημερα καθε φορα που αλλαζα καναλι εμφανιζοταν η ενδειξη ευρεια η αυτοματα αλλα απο σημερα εμφανιζεται μονο το ευρεια στον ΣΚΑΙ ενω το αυτοματα οποτε θελει στην κυριολεξια. φταιει η τηλεοραση η μηπως εχω κανει καμια λαθος ρυθμιση? ευχαριστω.

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

στο post #373

Χρήσιμο είναι όταν υπάρχει νήμα για κάποιο μοντέλο, να γράφουμε τις απορίες μας σε αυτό για να μη χάσουμε το μπούσουλα με το καιρό.:2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Ενώθηκαν τα θέματα, γιατί πολύ σωστά είπε κι ο Χρήστος, θα χαθούμε διαφορετικά.

Καλή σας ημέρα -bye-

Απάντηση: δεκτη καθε βοηθεια

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

στο post #373

Χρήσιμο είναι όταν υπάρχει νήμα για κάποιο μοντέλο, να γράφουμε τις απορίες μας σε αυτό για να μη χάσουμε το μπούσουλα με το καιρό.:2thumb22sup:

Γράψτε λάθος αφορά άλλο thread και κατά λάθος το έγραψα εδώ:damnyou:

Καλημέρα Πάνο-bye-, με πρόλαβες (και νόμιζα ότι έκανα λάθος).

Cnet.co.uk: Panasonic 42PX80B Review

Performance
Although it might sound a little dramatic, we're confident Panasonic has made some impressive progress with this TV. The black levels are very good indeed, and there has been a marked reduction in the noise levels we've noticed in previous plasma TVs from the company.
...................
Freeview picture quality is striking. While MPEG-2 over DVB-T is never perfect on large-screen TVs, the PX80 does a good job of making everything look sharp and well defined. We've always preferred the way plasmas handle Freeview over LCD screens, and this one is no exception.
..................

Conclusion

The Panasonic Viera TH-42PX80B is an excellent choice at this price -- if offers fantastic picture quality, deep blacks and a simple and intuitive experience, with no fancy gimmicks or complicated setup procedure.

Σε ενα αλλο τεστ διαβασα οτι ειναι μεν καλυτερη απο την PX70 αλλα οχι μεγαλη διαφορα. Δηλαδη τελειως διαφορετικα απο οτι τα λεει εδω...

Θα μας τρελανουν αυτοι οι δημοσιογραφοι.

πάντως είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά, εγώ φοβόμουν μην είναι προς τα πίσω...τουλάχιστον όσοι την πάρουμε τώρα να ξέρουμε ότι είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις παλαιότερες& να είναι value for money

Αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνω κι εγώ, οπότε αναμένετε τις πρώτες μου εντυπώσεις :operator:

Οπως επίσης και την Toshiba 32R3500 για την κρεβατοκάμαρα, για την οποία θα ανοίξω νέα θεματάκι.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αυτή την εβδομάδα παραλαμβάνω κι εγώ, οπότε αναμένετε τις πρώτες μου εντυπώσεις :operator:

Οπως επίσης και την Toshiba 32R3500 για την κρεβατοκάμαρα, για την οποία θα ανοίξω νέα θεματάκι.

Αναμενουμε με αγωνια...:2thumb22sup:

Eιδικα για την Toshiba που ειναι σχετικα αγνωστη θα βοηθησεις πολυ κοσμο.

Μετά από ένα μήνα και περίπου 300 ώρες λειτουργίας, η συμπεριφορά του panel έχει αλλάξει κατά πολύ, τα χρώματα έχουν γίνει πολύ φυσικά και το image retention ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ακόμα και αν το ψάξω δεν μπορώ να το εντοπίσω:nounder:, (το αναφέρω αυτό γιατί κάποιοι φίλοι από την αρχή δεν είχαν εντοπίσει IR ).

Αυτό που πρέπει να επισημάνω (για πολλοστή φορά) είναι η συμπεριφορά της τηλεόρασης σε τηλεοπτικό σήμα, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη κεραία και την εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού. Δεν ξέρω αν η δικιά μου εγκατάσταση είχε πρόβλημα, αλλά μετά από τρία Σ/Κ ψαξίματος, δοκιμών και αλλαγών το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό.

Έχω την εντύπωση ότι εαν δεν δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο τομέα αυτό η απεικόνιση του panel είναι τυπική (και μάλλον απογοητευτική), οπότε τώρα που ανοίγει ο καιρός κάντε και μια βόλτα από την ταράτσα, δεν ξέρετε ποτέ τι γίνεται.:2thumb22sup:

Υ.Γ.: Πάνο το έπιπλο στο καθιστικό το έφτιαξες για να υποδεχθείς την τηλεόραση ή θα την κρεμάσεις για δοκιμή σε κείνες τις καρφάρες που είδα στις φωτο του TW200:music-smiley-005:

Αυτό που πρέπει να επισημάνω (για πολλοστή φορά) είναι η συμπεριφορά της τηλεόρασης σε τηλεοπτικό σήμα, όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη κεραία και την εσωτερική εγκατάσταση του σπιτιού. Δεν ξέρω αν η δικιά μου εγκατάσταση είχε πρόβλημα, αλλά μετά από τρία Σ/Κ ψαξίματος, δοκιμών και αλλαγών το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό.
Τί ακριβώς έκανες σ´αυτόν τομέα?

Τί ακριβώς έκανες σ´αυτόν τομέα?
Ατομική κεραία, αποκλειστικά για τη TV (TelevesDAT75), τοποθετημένη σε σημείο που να βλέπει Υμηττό (ευτυχώς στη δικιά μου περίπτωση με ιδιοκατασκευή ενός ψηλού ιστού δεν καλύπτομαι από άλλα κτίρια).

Εξωτερικό καλώδιο (εκτός κεντρικού δικτύου κτιρίου), το οποίο πηγαίνει αποκλειστικά στην τηλεόραση (π.χ. το VIDEO παραμένει στο κεντρικό δίκτυο και συνδέεται με τη TV μόνο μέσω SCART).

Kαλημερα και καλη βδομαδα

χτες αν και ειναι ρυθμισμενη στο αυτοματο σε τηλεοπτικο καναλι ξαφνικα πρεπει να ζουμαρε απο μονη με αποτελεσμα να χαθουν και υποτιτλοι με το που αλλαζες καναλι και ξαναγυριζες επανερχοταν το εκανε μια δυο φορες αυτο

χτες αν και ειναι ρυθμισμενη στο αυτοματο σε τηλεοπτικο καναλι ξαφνικα πρεπει να ζουμαρε απο μονη με αποτελεσμα να χαθουν και υποτιτλοι με το που αλλαζες καναλι και ξαναγυριζες επανερχοταν το εκανε μια δυο φορες αυτο

post #373

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Γύρισέ την από το αυτόματο στο ''JUST''.

+1 (με "Πλήρη κάλυψη οθόνης" όλα είναι ΟΚ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

με το τηλεοπτικο σημα καταλαβαινω απο τα γραφομενα σας οτι η τηλεοραση ειναι Α πεσ τε μας ομως την συμπεριφορα της στο DVD kai BLUERAY kai ηθελα να ξερω και τι καταναλωση εχει
ευχαριστω

.

Last edited:

με το τηλεοπτικο σημα καταλαβαινω απο τα γραφομενα σας οτι η τηλεοραση ειναι Α πεσ τε μας ομως την συμπεριφορα της στο DVD kai BLUERAY kai ηθελα να ξερω και τι καταναλωση εχει
ευχαριστω

.

Κατανάλωση 255W.

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση σε DVD (upscaled) και BD, μέσω του PS3 και σύνδεσης HDMI, το αποτέλεσμα είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου.

Πιο λεπτομερώς έχω αναφερθεί στο post #1

Φίλε Στέλιο, προσωπική μου άποψη είναι ότι για περίπου 1.000 , είναι πολύ τίμια αγορά και δεν μετάνιωσα καθόλου με αυτή μου τη κίνηση