Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

@czoun samsung 42 plasma με 900 ευρώ και pip ... Με ποια ίδια λεφτά;

Νόμιζα Νίκο, ότι εννοούσες κανένα από τα καινούρια LCD θηρία της εταιρίας....

Sorry.:ADFADF1:

Χθες το βράδυ είχε πολύ ωραία εικόνα η ΝΕΤ στο παιχνίδι reds-blues, και μου κινεί τη περιέργεια γιατί οι μεταδόσεις του Champions League, έχουν τόση διαφορά στη ποιότητα. Βέβαια το παιχνίδι ήταν κονσέρβα, αλλά και στις ζωντανές μεταδόσεις του C L βλέπω διαφορά από τις αντίστοιχες του Ελληνκού Πρωταθλήματος,

Υ.Γ.: Για το παιχνίδι .... μάπα το καρπούζι!!!!:smash:

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ LCD ΠΑΡΑ ΠΛΑΣΜΑ??

τι ειναι αυτο που σε προβληματιζει?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ LCD ΠΑΡΑ ΠΛΑΣΜΑ??

Από 13/3 έως 20/4 = 42 μέρες

Από SECRET MENU = 410 ώρες

Μ.Ο. περίπου 10 ώρες ημερησίως (μάλλον η γυναίκα μου την έχει συνέχεια ανοιχτή τα πρωϊνά:chinscratch:)

70% τηλεοπτικό σήμα (επίγεια και δορυφορικά) - 30% ταινίες DVD (επί το πλείστον animation λόγω της μικρής ), BD, PS3 GAMES.

No problems - No comments :a0210:

Χθες το βράδυ είχε πολύ ωραία εικόνα η ΝΕΤ στο παιχνίδι reds-blues, και μου κινεί τη περιέργεια γιατί οι μεταδόσεις του Champions League, έχουν τόση διαφορά στη ποιότητα. Βέβαια το παιχνίδι ήταν κονσέρβα, αλλά και στις ζωντανές μεταδόσεις του C L βλέπω διαφορά από τις αντίστοιχες του Ελληνκού Πρωταθλήματος,

Χρήστο, καλημέρα :ernaehrung004:

Είναι απόλυτα φυσικό αυτό, αφού οι συγκεκριμένες μεταδόσεις αγώνων στο εξωτερικό καλύπτονται με κάμερες HD, οπότε το σήμα που αναμεταδίδεται είναι το καλύτερο δυνατό. Ασχετα εάν οι δικοί μας εδώ το μετατρέπουν σε SD.

Χρήστο, καλημέρα :ernaehrung004:

Είναι απόλυτα φυσικό αυτό, αφού οι συγκεκριμένες μεταδόσεις αγώνων στο εξωτερικό καλύπτονται με κάμερες HD, οπότε το σήμα που αναμεταδίδεται είναι το καλύτερο δυνατό. Ασχετα εάν οι δικοί μας εδώ το μετατρέπουν σε SD.

Αααααχ ..... πόσο είμαστε :fahne90:!!!!

Υ.Γ.: Δεν χρειαζόταν βέβαια η πληροφορία σου Πάνο για να το καταλάβω, αλλά .... λέω εγώ τώρα. :BDBDG54:

Good morning -bye-

Αααααχ ..... πόσο είμαστε :fahne90:!!!!

Υ.Γ.: Δεν χρειαζόταν βέβαια η πληροφορία σου Πάνο για να το καταλάβω, αλλά .... λέω εγώ τώρα. :BDBDG54:

Good morning -bye-

κατεβασε ενα αρχειο HD και καντο SD,και παρα την μετατροπη,θα δεις οτι η ποιοτητα του παραμενει πολυ καλη.
βεβαια το καλυτερο θα ηταν το αρχικο αλλα τι να κανουμε.

κατεβασε ενα αρχειο HD και καντο SD,και παρα την μετατροπη,θα δεις οτι η ποιοτητα του παραμενει πολυ καλη.
βεβαια το καλυτερο θα ηταν το αρχικο αλλα τι να κανουμε.

Έχεις δίκιο Κώστα, το έχω δοκιμάσει με τα Planet Earth του BBC, αλλά με τις τηλεοπτικές εκπομπές (και ειδικότερα τα αθλητικά, γιατί τα άλλα ελάχιστα με ενδιαφέρουν), δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω.......

μάλλον η γυναίκα μου την έχει συνέχεια ανοιχτή τα πρωϊνά:chinscratch:)

Καλά εσύ δεν ξέρεις πως για να πετύχει το φαγητό και για να γυαλίσει το πάτωμα καλά , πρέπει η TV να είναι συνέχεια ανοιχτή ? -bye-

Καλά εσύ δεν ξέρεις πως για να πετύχει το φαγητό και για να γυαλίσει το πάτωμα καλά , πρέπει η TV να είναι συνέχεια ανοιχτή ? -bye-

Γι' αυτά βρε Παγκόσμιε -bye- , έχω την πεθερά μου.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αποδίδει καλύτερα :fahne90:

Έχει παρατηρήσει κανείς διακυμάνσεις στα επίπεδα του μαύρου ?

"As with all Panasonic plasmas I have tested to date, the TH42PX80 exhibited some undefeatable – though subtle – black level fluctuation when the content on screen was black/ near-black, but to be fair this was more obvious in test patterns than in real-life material."

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Calibration

Έχει παρατηρήσει κανείς διακυμάνσεις στα επίπεδα του μαύρου ?

"As with all Panasonic plasmas I have tested to date, the TH42PX80 exhibited some undefeatable – though subtle – black level fluctuation when the content on screen was black/ near-black, but to be fair this was more obvious in test patterns than in real-life material."

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Calibration

Τραβηγμένο.
Όπως το ομολογεί και ο ίδιος.

Όχι δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά. Το αντίθετο.

Τραβηγμένο.
Όπως το ομολογεί και ο ίδιος.

Όχι δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά. Το αντίθετο.

Δεν ομολογεί πως είναι τραβηγμένο απλά λέει πως με patterns είναι πιο προφανές το φαινόμενο.

Για να μην το έχει αναφέρει κανείς μάλλον είναι ανεπαίσθητη η όποια διακύμανση και δεν γίνεται ενοχλητική.

Ούτε εγώ, έχω παρατηρήσει, κάτι τέτοιο, με την συνήθη χρήση της τηλεόρασης.

Τώρα για 'δοκίμια ελέγχου' στα οποία λέει ο Vincent ότι εμφανίζεται, δεν έχω κάποιο στη κατοχή μου για να μπορέσω να το δοκιμάσω.

Mεχρι στιγμης ολα πολυ καλα ,μετα απο 250 ωρες λειτουργειας η οθονη
εχει βελτειωθει κατα πολυ(λετε να ειναι ιδεα μου ??),για τις παρακατω
ρυθμισεις
http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings

τις βαζετε και στα τηλεοπτικα σηματα???

Απόψε είδα τον αγώνα του Champions League στη νέα μου τηλεόραση κι ομολογώ ότι έμεινα ικανοποιημένος, περισσότερο με τον τομέα της κίνησης. Την συμιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά γεγονότα. Φυσικά πριν το παιχνίδι έβλεπα στιγμιότυπα από μερικές ταινίες HD και διαπίστωσα δυστυχώς για άλλη μια φορά την τεράστια διαφορά μεταξύ SD και HD (θα μου πείτε τι μας λες τώρα...:ears:).
Απλά εύχομαι τελικά να υλοποιηθεί η προσπάθεια της ΕΡΤ να μεταδώσει μέσω του Hellas Sat το EURO 2008 σε HD και να απολαύσουμε όπως πρέπει τις νέες μας τηλεοράσεις.

Καλημέρα -bye-

....με 420 ώρες στο κοντέρ, η εικόνα από οποιαδήποτε πηγή SD και HD, έχει αλλάξει κατά πολύ προς το καλύτερο. Αν και αρχικά είχα τις επιφυλάξεις μου, σχετικά με τη βελτίωση κατά την πάροδο του χρόνου, τώρα πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία και οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα παλαιότερα και εμπειρότερα μέλη του forum, για τις οδηγίες και τις συμβουλές που δίνουν (είτε μέσω αυτού του νήματος ή μέσω άλλων).

Παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις, είμαι τόσο ικανοποιημένος από την αγορά της τηλεόρασης που το μόνο που μπορώ να πω είναι......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Άσχετα με το ποια τηλεόραση σκοπεύει να αγοράσει κάποιος, το forum, είναι γεμάτο με πληροφορίες και απόψεις, τις οποίες αν κάποιος τις φιλτράρει θα μπορέσει να κατασταλάξει σε κάποια αγορά που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.:grinning-smiley-043

Υ.Γ.: Τα ανωτέρω σαφώς ισχύουν και για τα υπόλοιπα 'Τμήματα' του forum, όχι μόνο για τις 'Τηλεοράσεις', όπου η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

.....Απλά εύχομαι τελικά να υλοποιηθεί η προσπάθεια της ΕΡΤ να μεταδώσει μέσω του Hellas Sat το EURO 2008 σε HD και να απολαύσουμε όπως πρέπει τις νέες μας τηλεοράσεις.

Καλημέρα Πάνο

Που το άκουσες το παραπάνω? Αν αυτό όντως γίνει, μιλάμε για τεράστιο βήμα εξέλιξης...

Υ.Γ. Ξέρει κανείς που είναι ο ενισχυτής αναλογικού σήματος στην X3500 ???