Νίκος Σχ.
Supreme Member
Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
@czoun samsung 42 plasma με 900 ευρώ και pip ... Με ποια ίδια λεφτά;
ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ 12 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ LCD ΠΑΡΑ ΠΛΑΣΜΑ??
Χθες το βράδυ είχε πολύ ωραία εικόνα η ΝΕΤ στο παιχνίδι reds-blues, και μου κινεί τη περιέργεια γιατί οι μεταδόσεις του Champions League, έχουν τόση διαφορά στη ποιότητα. Βέβαια το παιχνίδι ήταν κονσέρβα, αλλά και στις ζωντανές μεταδόσεις του C L βλέπω διαφορά από τις αντίστοιχες του Ελληνκού Πρωταθλήματος,
Χρήστο, καλημέρα :ernaehrung004:
Είναι απόλυτα φυσικό αυτό, αφού οι συγκεκριμένες μεταδόσεις αγώνων στο εξωτερικό καλύπτονται με κάμερες HD, οπότε το σήμα που αναμεταδίδεται είναι το καλύτερο δυνατό. Ασχετα εάν οι δικοί μας εδώ το μετατρέπουν σε SD.
Αααααχ ..... πόσο είμαστε :fahne90:!!!!
Υ.Γ.: Δεν χρειαζόταν βέβαια η πληροφορία σου Πάνο για να το καταλάβω, αλλά .... λέω εγώ τώρα. :BDBDG54:
Good morning![]()
κατεβασε ενα αρχειο HD και καντο SD,και παρα την μετατροπη,θα δεις οτι η ποιοτητα του παραμενει πολυ καλη.
βεβαια το καλυτερο θα ηταν το αρχικο αλλα τι να κανουμε.
μάλλον η γυναίκα μου την έχει συνέχεια ανοιχτή τα πρωϊνά:chinscratch![]()
Καλά εσύ δεν ξέρεις πως για να πετύχει το φαγητό και για να γυαλίσει το πάτωμα καλά , πρέπει η TV να είναι συνέχεια ανοιχτή ?![]()
Έχει παρατηρήσει κανείς διακυμάνσεις στα επίπεδα του μαύρου ?
"As with all Panasonic plasmas I have tested to date, the TH42PX80 exhibited some undefeatable – though subtle – black level fluctuation when the content on screen was black/ near-black, but to be fair this was more obvious in test patterns than in real-life material."
http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Calibration
Τραβηγμένο.
Όπως το ομολογεί και ο ίδιος.
Όχι δεν το έχω παρατηρήσει πουθενά. Το αντίθετο.
.....Απλά εύχομαι τελικά να υλοποιηθεί η προσπάθεια της ΕΡΤ να μεταδώσει μέσω του Hellas Sat το EURO 2008 σε HD και να απολαύσουμε όπως πρέπει τις νέες μας τηλεοράσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.