Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

να σας δωσω δυο φωτο απο την εισοδο της PX80 στην οικια μου

εδω λιγο πριν την εγκατασταση

IMG_1086.jpg

και εδω σε λειτουργια

IMG_1104-1.jpg

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Λοιπόν,το κοντέρ της δικιάς μου γράφει 220 ώρες.Απο αυτές οι 100+ είναι με XBOX 360.
Όταν έγραφε το κοντέρ 123 ώρες έπεσε σε σουκού και με φιλαράκια ρίξαμε δύο 10ώρα,σερί.Όλα οκ,απροβλημάτιστα και εντυπωσιακά!!
Μετά απο εκείνο το σουκού ρίχνουμε 5ώρο+ για πλάκα!Για όποιον αναρωτιέται,κονσόλες και πολύωρο gaming σε πλάσμα τώρα πιά συμβαδίζουν!!
Συν οτι στα περισσότερα παιχνίδια μπορείς να βγάλεις,απο το menu τους,τις στατικές εικόνες πχ.χάρτες,μπάρες ενέργειας κτλ.για τον φόβο των ιουδαίων!

ΥΓ1. Πριν κάτι ποστ είχα αναφέρει πρόβλημα απεικόνισης απο το pc στην tv.Τελικά λύθηκε και μέρος του προβλήματος ήταν το καλώδιο(http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978275&product=979635),μακριά...

ΥΓ2.Καλές θεάσεις και απροβλημάτιστες στον φίλο στέλλιο και σε όσους την αγόρασαν πρόσφατα!!

Καλή ανάσταση και καλό πάσχα σε όλους!!

Kαλημερα και ευχαριστω,τον Δημοκιδη και Κapoera
πως μπορω να δω τις ωρες λειτουργιας ?
με απλα λογια pls !

.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

με απλα λογια pls !

.

Καλημέρα Στέλιο. Μια χαρά έκατσε η PX80 στο έπιπλο. Είσαι σίγουρος πως χώραγε 46άρα ?

Για το service menu λογικά ισχύει ότι και για την PX70:

To enter service menu press and hold F(TV-) on the tv and press 000 on the remote.
Navigate with 1 and 2 and exit with exit

Last edited:

με απλα λογια pls !

.

Καλημέρα Στέλιο -bye- και καλορίζικη,

με πατημένο το -V στο front panel, πατάς 5 φορές το 0 στο τηλεκοντρόλ (00000 ,καλύτερα να βρίσκεσαι σε κάποια είσοδο της τηλεόρασης, ώστε να μην αλλάζει κανάλια).

Μετά την είσοδο στο secret menu, προσοχή μη πατήσεις τα αριθμητικά πλήκτρα του τηλεκοντρόλ!!!!!!

Μπορείς να βγείς με exit από το τηλεκοντρόλ ή με switch off από τη tv.

Οι ώρες αναγράφονται κάτω δεξιά.

Καλορίζικη η νεα ΤV , αν και απο οτι βλεπω ειχε χωρο και για λιγο μεγαλυτερη.-bye-

Η σωστή διαδικασία,για το secret menu της τηλεόρασης είναι:Κρατάς πατημένο το -V απο το μπροστινό μέρος της τηλεόρασης(κάτω απο το πορτάκι) και πατάς τρείς (3)φορές το μηδέν(0) απο το τηλεκοντρόλ.

@czoun
Δοκίμασε το με τρία μηδενικά και θα δείς οτι πιάνει!

Για το service menu λογικά ισχύει ότι και για την PX70:
To enter service menu press and hold F(TV-) on the tv and press 000 on the remote.

Navigate with 1 and 2 and exit with exit

Τελικά δεν ισχύει αυτό,έτσι νόμιζα και εγώ και εσφαλμένα το είχα προτείνει σε ένα μέλος αλλά τελικά δεν πιάνει.

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας ..
η TV exei κατσει πολυ καλα στο επιπλο και ακομα καλυτερα
θα πηγαινε η 46 αλλα δεν εχω μετανοιωσει γιατι ηθελα λιγο αερα
πισω εχω βαλει ενα φωτακι κιτρινο και εχει γινει ambiligth
το προβλημα ειναι το μεσαιο ηχειο, που μπαινει ? :nounder: . απο οτι βλεπετε το εχω προσωρινα στο διπλανο ραφακι

.

το προβλημα ειναι το μεσαιο ηχειο, που μπαινει ? :nounder: . απο οτι βλεπετε το εχω προσωρινα στο διπλανο ραφακι

Θα μπορούσε να μπει πάνω από την τηλεόραση που υπάρχει χώρος ή εναλλακτικά θα μπορούσες να τοποθετήσεις την τηλεόραση στον τοίχο και το ηχείο από κάτω.

εαν ειναι κεντρικο πανω απο την τηλεοραση,εαν ειναι sub κατω και η τηλεοραση πανω σε ραφι που θα εβαζες εχτρα αν μπορεις,ειτε πανω για το ηχειο ειτε κατω για την τηλεοραση.

νομιζω πως η καλυτερη λυση και αισθητικα ωραια θα ητανε να την κρεμασεις στον τοιχο και υπολογιζοντας το υψος του κεντρικου ηχειου ωστε αυτο να ακουμπαει στο επιπλο και η τηλεοραση χωρις την βαση να στεκεται πανω απο το ηχειο.

Μεγειά στέλιο!!!

Πολύ μου άρεσε το έπιπλο σου.

Καλή Ανάσταση σε όλους!!!

-bye-

εδω λιγο πριν την εγκατασταση

IMG_1086.jpg

και εδω σε λειτουργια

IMG_1104-1.jpg

Καλο παιχνιδι και θέαμα ΑΧ! τι μου κανεις και εγω το ανεβαλα στο προσεχες μελλον μπας και δουμε κατι ακομα καλυτερο....καλο το εργαλειο σκιζει !!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Χρόνια Πολλά σε όλους και προ παντων με υγεια!!!

σε μια 50ara pioneer δεν θα ελεγα οχι:flipout::flipout:

Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα σε ολους, Χριστος Ανεστη.
Ειμαι καινουργιος στο forum και επειδη η CRT που ειχα χαλασε λεω να παρω μια τηλεοραση καινουργια FLAT.
Επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις απο TV's θελω τη βοηθεια σας.
Βλεπω μονο τα κλασικα καναλια, δηλαδη τα αναλογικα (Ερτ, Μεγκα, Αντ1 κτλ), αρκετες εκπομπες με αθλητικο περιεχομενο και ελαχιστα DVD.
Εχω γυρισει ολα τα μαγαζια. Οπως σας ειπα γνωσεις δεν εχω.
Σιγουρα δεν θα διαλεξω Full HD γιατι η εικονα στα αναλογικα ειναι χαλια. Και το λεω αυτο και σε γνωστους που εχω παει και για διαφορετικες μαρκες, οχι μονο σε μια συγκεκριμενη.
Θα παω σιγουρα σε HD Ready και θελω να παω και στα 100Hz.
Απο ολες οσες κοιταξει μου αρεσαν Panasonic TX-37PX80E η οποια ειναι PLasma (Και δεν ξερω τι εστι Plasma) και στην toshiba R3500PG LCD.
Σιγουρα θα εχουν διαφορες. Η μια Plasma, η αλλη LCD. Η μια 1024x768 αναλυση η αλλη 1366x768 και σιγουρα θα εχουν και αλλες. Η καταναλωση εχω ακουσει οτι ειναι μεγαλυτερη της Plasma απο την LCD.
Γενικα δεν ξερω τι να κανω. Εχω ακουσει οτι σιγα σιγα θα σταματησουν την παραγωγη των Plasma TVs και θα υπαχουν μονο LCD.
Τι θα με συμβουλευατε? Ποια να διαλεξω και εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο πανω σε αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτες τις τιμες.
Επισης για τις Plasma λενε οτι εαν αφησεις ενα DVD σταματημενο σε μια εικονα μαλλον αφηνει σημαδια (δεν ξερω και πως να το πω) στην οθονη τα οποια δεν φευγουν (αυτο ειναι το λεγομενο burn in?)
Αξιζει μια Plasma ή ειναι πεταμενα χρηματα γιατι σε λιγο καιρο θα τα φτησει?

Ευχαριστω πολυ

Με εκτιμηση

Αιαντας

Last edited: