Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα σε ολους, Χριστος Ανεστη.
Ειμαι καινουργιος στο forum και επειδη η CRT που ειχα χαλασε λεω να παρω μια τηλεοραση καινουργια FLAT.
Επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις απο TV's θελω τη βοηθεια σας.
Βλεπω μονο τα κλασικα καναλια, δηλαδη τα αναλογικα (Ερτ, Μεγκα, Αντ1 κτλ), αρκετες εκπομπες με αθλητικο περιεχομενο και ελαχιστα DVD.
Εχω γυρισει ολα τα μαγαζια. Οπως σας ειπα γνωσεις δεν εχω.
Σιγουρα δεν θα διαλεξω Full HD γιατι η εικονα στα αναλογικα ειναι χαλια. Και το λεω αυτο και σε γνωστους που εχω παει και για διαφορετικες μαρκες, οχι μονο σε μια συγκεκριμενη.
Θα παω σιγουρα σε HD Ready και θελω να παω και στα 100Hz.
Απο ολες οσες κοιταξει μου αρεσαν Panasonic TX-37PX80E η οποια ειναι PLasma (Και δεν ξερω τι εστι Plasma) και στην toshiba R3500PG LCD.
Σιγουρα θα εχουν διαφορες. Η μια Plasma, η αλλη LCD. Η μια 1024x768 αναλυση η αλλη 1366x768 και σιγουρα θα εχουν και αλλες. Η καταναλωση εχω ακουσει οτι ειναι μεγαλυτερη της Plasma απο την LCD.
Γενικα δεν ξερω τι να κανω. Εχω ακουσει οτι σιγα σιγα θα σταματησουν την παραγωγη των Plasma TVs και θα υπαχουν μονο LCD.
Τι θα με συμβουλευατε? Ποια να διαλεξω και εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο πανω σε αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτες τις τιμες.
Επισης για τις Plasma λενε οτι εαν αφησεις ενα DVD σταματημενο σε μια εικονα μαλλον αφηνει σημαδια (δεν ξερω και πως να το πω) στην οθονη τα οποια δεν φευγουν (αυτο ειναι το λεγομενο burn in?)
Αξιζει μια Plasma ή ειναι πεταμενα χρηματα γιατι σε λιγο καιρο θα τα φτησει?
Ευχαριστω πολυ
Με εκτιμηση
Αιαντας