Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αντε να μπω και εγω στη λιστα της επιτυχιας...
Την 37αρα τσιμπησα λιγο πριν...

dscf2580ml4.jpg

Μολις συντονισα τα καναλια και ειναι ολα ευκολα και ομορφα οπως το περιμενα...
Την αφηνω ανοικτη τωρα που θα λειπω κανα 3ωρο με το DVD να "ζεσταθει" λιγο...

ΥΓ. Ο κολλημενος με LCD... -bye-

και εγω LCD ΠΡΟΒΟΛΙ θα παρω:flipout:

σου ευχομαι να μεινεις ικανοποιημενος απο την αγορα σου και καλες θεασεις.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Αγαπητέ LCDάκια eNeRGy! καλορίζικη και καλοθέατη!!
(από έναν plasmaτάκια!)
...ουάου!!

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Mονο μην μας αρχισεις και εσυ το γνωστο παραμυθι "πηγα και ειδα την ταδε LCD που εχει 3 χιλιαρικα αλλα δεν μου αρεσε ενω η PΧ80 των 900 ευρω ηταν πολυ καλυτερη".-bye-

Mονο μην μας αρχισεις και εσυ το γνωστο παραμυθι "πηγα και ειδα την ταδε LCD που εχει 3 χιλιαρικα αλλα δεν μου αρεσε ενω η PΧ80 των 900 ευρω ηταν πολυ καλυτερη".-bye-

Mα συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ? :flipout:

Αυτό το παραμύθι είναι μόνο δικό μου. :p ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

παιρνεις σειρα σιγα-σιγα-bye-

Εγώ δεν ξερω τιποτα ένας απλός δασκαλος είμαι, απλά μπήκα σε αυτό το φόρουμ και με χαλάσετε :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκο

Εγώ δεν ξερω τιποτα ένας απλός δασκαλος έιμαι, απλά μπήκα σε αυτό το φόρουμ και με χαλάσετε :flipout:

ποιος χαλασε ποιον ειναι ενα ερωτημα

απλα μερικοι εχουν(δεν λεμε ονοματα) μεγαλυτερα ορια αντοχης,τελικα βεβαια θα τους κερδισει και αυτους το μεγεθος των καινουριων tv.

:BDGBGDB55:

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Nα ευχαριστησω κατ'αρχην τον czoun για το κατατοπιστικοτατο review της PX80E.
Αναμεσα σε αυτην και την PZ80 υπαρχει μια διαφορα τιμης 500+ ευρω αυτη τη στιγμη.
Η ερωτηση μου λοιπον ειναι:δινοντας αυτα τα εξτρα 500 και αγοραζοντας την full hd μηπως πληρωνω για να εχω:

α)χειροτερη απεικονιση τηλεοπτικου αναλογικου σηματος;
β)χειροτερη απεικονιση ριπαρισμενου υλικου(πχ ΗDTV rips με αναλυσεις SD);
γ)μια εκφραση απογοητευσης παρακολουθωντας οτιδηποτε χαμηλοτερο σε αναλυση απο 1280Χ720;

(Μακαρι να μπορουσα να τις δω να παιζουν αλλα προς το παρον δυσκολο γι'αυτο και ρωταω)...

Last edited:

Γιατί όταν κλικάρω ένα attachment απο τα παραπάνω μου βγάζει "Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" ????

κατι εχω κανει λαθος :bang:θα ανεβασω αλλες φωτο.

Λίστα κατόχων PX80:

czoun------------42PX80------13/3/08 (OK)
geogoust---------37PX80------16/3/08 (OK)
gzoun------------42PX80------18/3/08 (OK)
pz107------------42PX80------20/3/08 (πιθανό πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή 21/3/08 – δεν έχει ενημερώσει για τη λύση που δόθηκε από το service)
Δημοκηδής-------42PX80------26/3/08 (ΟΚ)
Const------------42PX80------26/3/08 (OK)
vastsar-----------42PX80------27/3/08 (OK)
lorry6204---------42PX80------27/3/08 (OK)
GK1964-----------42PX80------27/3/08 (OK)
kapoera-----------42PX80-------27/3/08 (OK)
gorgor------------37PX80------27/3/08 (OK)
Preve-------------37PX80------29/3/08 (OK)
Διονύσης---------42ΡΧ80------30/3/08 (ΟΚ)
kparis-------------37PX80------02/4/08 (OK)
tasio550----------42PX80------04/4/08 (πιθανό πρόβλημα με pictureoverscan 03/5/08 – εν αναμονή των εξελίξεων)
perd--------------42PX80------06/4/08 (OK)
Jacob------------42PX80------18/4/08 (OK)
Stellios papa------42PX80------19/4/08 (OK)
Panosxgr---------42ΡX80------20/4/08 (OK)
ppage------------42PX80------24/4/08 (OK)

gsar10-----------42PX80------30/4/08 (OK)
dimogrec---------42PX80------06/5/08 (OK)
nikos.s-----------42PX80------06/5/08 (OK)
axaios------------42PX80------08/5/08 (OK)
eNeRGy-----------37PX80------13/5/08 (OK)

eNeRGy.....καλορίζικη!!!!

Ευχαριστω czoun! Σε αφησα εσενα τον πρωτο ακριβως 2 μηνες να την κανεις test και την πηρα!
Ειδα και την ημερομηνια και θυμηθηκα οτι εχθες ηταν τριτη και 13!!!
Χαχαχαχαχα καλο!
Οχι οτι ειμαι προληπτικος αλλα ετσι για να λεμε μωρε...

Μια ασυμβατοτητα βρηκα!... δε συνεργαζεται καλα με το κ@λο-DVD player (schaub lorenz) μεσω ΟΝΚΥΟ (σε HDMI), και μονο αυτο εχει προβλημα... οχι οτι το χρησιμοποιω πλεον (θα φυγει εξοχικο τωρα το καλοκαιρι εξ'αλλου), απλα του εβαλα το "στρωτηρι DVD" να μην ανοιγω ολοκληρο htpc για απλα στατικα χρωματα... Σκετο το player δουλευει μια χαρα!

Last edited:

Για λύστε μου μια απορία. Χθες πήγα να δω ένα DVD. Το DVD μου είναι ένα normal Pioneer το οποίο συνδέω με scart. Η ταινία είχε πιο "στενό" aspect ratio" από 16:9 οπότε είχα μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Αυτές μπορώ να τις κάνω κάπως γκρι γιατί δεν βρήκα κάτι. Τώρα για την περίοδο στρωσίματος μόνο. Επειδή δεν το κατάφερα έβαλα μεγέθυνση με αποτέλεσμα να μου κόβονται οι υπότιτλοι.

Καλήμερα από έναν νεοπα, μετά από μελέτη όλου του νήματος που αφορά την px80e κατέληξα να πάω να την δω από κοντά,χτες πήγα στο πλαίσιο (Σύνταγμα) και την είδα....”απογοητευτικα “ λίγο με αυτό που είδα σε σχέση με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα,έπαιζε ένα BR από ότι είπε το παιδί εκεί άλλα έβλεπα μια πανάδα κάτι σαν ένα απαλό σύννεφο σε όλη την οθόνη,βέβαια από απόδοση χρώματος μου άρεσε αρκετά σε σχέση με της άλλες που έβλεπα εκεί, επίσης όταν έπαιζε μεγάλα γράμματα στην px80e πιξελιαζε πάρα πολύ, το λάθος που έκανα ήταν ότι προσπαθούσα να την συγκρίνω με μια samsung 40 lcd αξίας 1800 ευρώ (μεγάλο σφάλμα) Στόχος μου ήταν να μην ξεπεράσω τα 1000 ευρώ για ΤV και επίσης προτίμησα panasonic λόγου ότι 18 χρόνια έχω μια crt 25'' panasonic και με έβγαλε τόσα χρόνια χωρίς προβλήματα (θα μου πείτε άλλο crt και άλλο plasma). Τέλος για να μην πολύλογο την παρήγγειλα και περιμένω να μου την φέρουν ελπίζω να μην μετανιώσω για την κίνηση μου.
Δεκτά κάθε σχόλια
Ευχαριστώ το Forum για τις πολύτιμες πληροφορίες.