Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

5)¨ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ¨ εννοω αμεσως αντιληπτες

PZ80????

Γιατί το Σάββατο που πέρασα είχαν μια PZ70

ΈΕΕΕΕΕΕτσιιιιι ντεεεεεεεεεεε ...... !!!!

Preve είσαι ωραίος, Czoun τώρα κατάλαβες ???

μιας και τις "μετρατε" εδω, την περασμενη Παρασκευη ειχανε* μια plasma panasonic 103". Εχω και φωτος....

*στο Changi βεβαια, οχι στο πλαισιο...

μιας και τις "μετρατε" εδω, την περασμενη Παρασκευη ειχανε* μια plasma panasonic 103". Εχω και φωτος....

*στο Changi βεβαια, οχι στο πλαισιο...

Αυτά είναι.... :music-smiley-005:

Δεν ξερω με τι επαιζε, αλλα σε αποσταση του ενος μετρου (καλα, εννοειται οτι δεν μπορεις να σταθεις καν τοσο κοντα) η εικονα ηταν μουφα)

Θα σας ανεβασω κανα 2 φωτος ετσι για τον χαβαλε που λενε

Πλαισιο ΡΧ80-Samsung
Public ΡΧ80-ΡΖ80.
:captain:
-bye--bye--bye-

Δεν ξερω με τι επαιζε, αλλα σε αποσταση του ενος μετρου (καλα, εννοειται οτι δεν μπορεις να σταθεις καν τοσο κοντα) η εικονα ηταν μουφα)

Θα σας ανεβασω κανα 2 φωτος ετσι για τον χαβαλε που λενε

Σε αυτές τις ίντσες θα πρέπει να παρακολουθείς από το....απέναντι διαμέρισμα! :D

και δεν εχω και κανα γειτονα ...

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

δεν προσεξα

κρίμα ρε Ντίνο....γιατί μπορεί να ενδιέφερε κανένα που παρακολουθεί, από αυτή την απόσταση....:idea:

5)¨ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ¨ εννοω αμεσως αντιληπτες
δηλαδή οι διαφορές είναι άμεσα αντιληπτές από τα 2 μέτρα (σε μένα που μάλλον έχω μισό βαθμό μυωπία, σε ανάλογη σύγκριση ΡΧ70 και ΡΖ70 42ρες το όριο ήταν τα 1,8μέτρα)
επομένως να υποθέσω ότι από τα, ας πούμε, 2,2 μέτρα οι διαφορές μάλλον δεν γίνονται αντιληπτές!

Καλημέρα σας κύριοι και τα σέβη μου...

Νέος στο site, νέος στα panel.

Προχθές παρήγγειλα την 80άρα (εννοώ την TH42PX80) από το ΠΛΑΙΣΙΟ στη Λάρισα έναντι του ποσού των 1099 και την αναμένω σήμερα. Βέβαια μάλλον θα την παραλάβω Δευτέρα καθότι προτιμώ το Σ/Κ να το περάσω με τσιπουράκια και καφέδες δίπλα στην παραλία στο εξοχικό στον Πλαταμώνα, παρά να βγάλω τα ματάκια μου. Εάν την πάω σπίτι σήμερα δεν με βλέπω να ξεμυτίζω…

Έχω διαβάσει με όσο προσοχή γίνεται τον κυκεώνα πληροφοριών που βρίσκονται σε 1 και μόνο thread και ομολογώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Βέβαια τα πρώτα καλά λόγια μετά την (ευχάριστη) φάπα που έφαγα κατά τα Χριστούγεννα σχετικά με την τιμή της συγκεκριμένης TV στο shop21 ήρθανε από συντάκτη του Hi Tech.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου μου παιχνιδιού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για θέαση ταινιών από ένα Pioneer DV-444 και λιγότερο για τηλεοπτικά προγράμματα (no no no…η μπουμπού δεν κάνει να βλέπει τηλεόραση…)

Το «πρόβλημα» που έχω τώρα είναι οι συνδέσεις. Διαθέτω και ένα σετ πολυκάναλου της Yamaha και αναμένεται να μπλέξω με τα καλώδια…

Φιλικά Πασχάλης

Υ.Γ. 1 Θα προτιμούσα ο Χρήστος να με συμπεριλάβει στους κατόχους από την Δευτέρα και μετά….προληπτικός γαρ….

Υ.Γ. 2 Προηγούμενη τηλεόραση κάποια Sony CRT 28άρα…

Καλημέρα σας κύριοι και τα σέβη μου...

Νέος στο site, νέος στα panel.

Προχθές παρήγγειλα την 80άρα (εννοώ την TH42PX80) από το ΠΛΑΙΣΙΟ στη Λάρισα έναντι του ποσού των 1099 και την αναμένω σήμερα. Βέβαια μάλλον θα την παραλάβω Δευτέρα καθότι προτιμώ το Σ/Κ να το περάσω με τσιπουράκια και καφέδες δίπλα στην παραλία στο εξοχικό στον Πλαταμώνα, παρά να βγάλω τα ματάκια μου. Εάν την πάω σπίτι σήμερα δεν με βλέπω να ξεμυτίζω…

Έχω διαβάσει με όσο προσοχή γίνεται τον κυκεώνα πληροφοριών που βρίσκονται σε 1 και μόνο thread και ομολογώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Βέβαια τα πρώτα καλά λόγια μετά την (ευχάριστη) φάπα που έφαγα κατά τα Χριστούγεννα σχετικά με την τιμή της συγκεκριμένης TV στο shop21 ήρθανε από συντάκτη του Hi Tech.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου μου παιχνιδιού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για θέαση ταινιών από ένα Pioneer DV-444 και λιγότερο για τηλεοπτικά προγράμματα (no no no…η μπουμπού δεν κάνει να βλέπει τηλεόραση…)

Το «πρόβλημα» που έχω τώρα είναι οι συνδέσεις. Διαθέτω και ένα σετ πολυκάναλου της Yamaha και αναμένεται να μπλέξω με τα καλώδια…

Φιλικά Πασχάλης

Υ.Γ. 1 Θα προτιμούσα ο Χρήστος να με συμπεριλάβει στους κατόχους από την Δευτέρα και μετά….προληπτικός γαρ….

Υ.Γ. 2 Προηγούμενη τηλεόραση κάποια Sony CRT 28άρα…

BadCarma....και προληπτικός????....καλά που δεν την πήρες την Τρίτη και 13...όπως ο eNeRGy....:flipout:

Καλώς ήρθες .....-bye-

Υ.Γ.: Πήγαινε για τα τσιπουράκια σου και μην σε απασχολεί...από Δευτέρα, εδώ είμαστε....:a0210:.....αναμένουμε εντυπώσεις.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

καλά τσίπουρα @BadCarma και από Δευτέρα μας τα λες!!

Χρήστο άμα δεν μου αρέσει ΕΣΥ θα φταις :violent-smiley-030: :worshippy: (και ο ξάδελφος από το περιοδικό)

Η αλήθεια είναι ότι την τηλεόραση την αγοράζω σχετικά στα "τυφλά" αφού την είδα μόνο μια φορά στο ΠΛΑΙΣΙΟ όπου έπαιζε ένα DVD επίδειξης της Samsung. Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα αλλά τουλάχιστον μου άρεσε περισσότερο από άλλες LCD και PLASMA αντίστοιχης τιμής. Επίσης με χάλασε λίγο ότι δεν μπόρεσα να δω τηλεοπτικό σήμα εκεί. Θα έπρεπε να υπάρχει ΚΑΙ αυτή η επιλογή. Πιστεύω ότι επάνω στο έπιπλο, στον πραγματικό χώρο δλδ και με τις προσωπικές μου ρυθμίσεις, σύμφωνα και με τις υποδείξεις που διάβασα εδώ μέσα, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Από τα Χριστούγεννα και μετά έχω πάει 2-3 φορές στο Media Markt της Λάρισας και έχω τηλεφωνήσει άλλες τόσες αλλά η τηλεόραση δεν έχει έρθει ακόμα ώστε να παρακολουθήσω τηλεοπτικό σήμα (τουλάχιστον δεν είχε έρθει μέχρι την Παρασκευή που πέρασε). :furious3:
Πολύ σπρώξιμο σε στόκ πρέπει να παίζει....

Φιλικά Πασχάλης