Preve είσαι ωραίος, Czoun τώρα κατάλαβες ???
μιας και τις "μετρατε" εδω, την περασμενη Παρασκευη ειχανε* μια plasma panasonic 103". Εχω και φωτος....
*στο Changi βεβαια, οχι στο πλαισιο...
Δεν ξερω με τι επαιζε, αλλα σε αποσταση του ενος μετρου (καλα, εννοειται οτι δεν μπορεις να σταθεις καν τοσο κοντα) η εικονα ηταν μουφα)
Θα σας ανεβασω κανα 2 φωτος ετσι για τον χαβαλε που λενε
Που είναι το Public m8?Public ΡΧ80-ΡΖ80.
:captain:
![]()
.... αλλα σε αποσταση του ενος μετρου ..... η εικονα ηταν μουφα)
δεν προσεξα
δηλαδή οι διαφορές είναι άμεσα αντιληπτές από τα 2 μέτρα (σε μένα που μάλλον έχω μισό βαθμό μυωπία, σε ανάλογη σύγκριση ΡΧ70 και ΡΖ70 42ρες το όριο ήταν τα 1,8μέτρα)5)¨ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ¨ εννοω αμεσως αντιληπτες
Καλημέρα σας κύριοι και τα σέβη μου...
Νέος στο site, νέος στα panel.
Προχθές παρήγγειλα την 80άρα (εννοώ την TH42PX80) από το ΠΛΑΙΣΙΟ στη Λάρισα έναντι του ποσού των 1099 και την αναμένω σήμερα. Βέβαια μάλλον θα την παραλάβω Δευτέρα καθότι προτιμώ το Σ/Κ να το περάσω με τσιπουράκια και καφέδες δίπλα στην παραλία στο εξοχικό στον Πλαταμώνα, παρά να βγάλω τα ματάκια μου. Εάν την πάω σπίτι σήμερα δεν με βλέπω να ξεμυτίζω…
Έχω διαβάσει με όσο προσοχή γίνεται τον κυκεώνα πληροφοριών που βρίσκονται σε 1 και μόνο thread και ομολογώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Βέβαια τα πρώτα καλά λόγια μετά την (ευχάριστη) φάπα που έφαγα κατά τα Χριστούγεννα σχετικά με την τιμή της συγκεκριμένης TV στο shop21 ήρθανε από συντάκτη του Hi Tech.
Εν αναμονή λοιπόν του νέου μου παιχνιδιού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για θέαση ταινιών από ένα Pioneer DV-444 και λιγότερο για τηλεοπτικά προγράμματα (no no no…η μπουμπού δεν κάνει να βλέπει τηλεόραση…)
Το «πρόβλημα» που έχω τώρα είναι οι συνδέσεις. Διαθέτω και ένα σετ πολυκάναλου της Yamaha και αναμένεται να μπλέξω με τα καλώδια…
Φιλικά Πασχάλης
Υ.Γ. 1 Θα προτιμούσα ο Χρήστος να με συμπεριλάβει στους κατόχους από την Δευτέρα και μετά….προληπτικός γαρ….
Υ.Γ. 2 Προηγούμενη τηλεόραση κάποια Sony CRT 28άρα…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.