Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ααααααααα.....εσύ δεν παίζεσαι....ναι βρε αλλά πρέπει να καταλήξω γιατί δεν έχω καθόλου τηλεόραση στο σπίτι κι όσο πάει κουράζομαι όλο και πιο πολύ κατάλαβες;....να κάνω και μια τελευταία ερώτηση; αν ο μη γενοιτο....μου πάθει τίποτα, πώς πάμε από σέρβις στην Πανασόνικ; θα με βγάλει το λάδι μου;....
που να δεις και τους αναποφάσιστους, έχουν κάνει και κόμμα εδώ μέσα, έχουν και ιδεολογικό υπόβαθρο...

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

που να δεις και τους αναποφάσιστους, έχουν κάνει και κόμμα εδώ μέσα, έχουν και ιδεολογικό υπόβαθρο...

Είχαμε μερικές διαρροές τελευταία, αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα ακάθεκτοι -bye-

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ναι ναι...το είδα:fahne90::D δεν πειράζει όμως ψάξε ψάξε εσείς, βοηθάτε κι εμάς που είμαστε άσχετοι σιγά σιγά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

υποψιάζομαι ότι ο BadCarma με δουλεύει αλλά το αντιπαρέρχομαι:silly:;)

ΑΝ δούλευα κάποιον θα δούλευα τον φίλο σου που έδεσε την τηλεόραση με αλυσίδες. Το μόνο δούλεμα που έκανα ήτανε στο γραφείο όπου έπηζα κι όλας οπότε είπα να πω καμιά μαμακία να περάσει η ώρα. :joker:

Και μια συμβουλή (όσο μπορώ να το κάνω αυτό), αναφορικά με τις TV να ξέρεις ότι size does count. Αν έχεις χώρο πάρε 42άρα. Ζούμε μόνο μια φορά Λιζάκιιιιιιιι -bye- :BDGBGDB55:

Φιλικά Πασχάλης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

ΑΝ δούλευα κάποιον θα δούλευα τον φίλο σου που έδεσε την τηλεόραση με αλυσίδες. Το μόνο δούλεμα που έκανα ήτανε στο γραφείο όπου έπηζα κι όλας οπότε είπα να πω καμιά μαμακία να περάσει η ώρα. :joker:

Και μια συμβουλή (όσο μπορώ να το κάνω αυτό), αναφορικά με τις TV να ξέρεις ότι size does count. Αν έχεις χώρο πάρε 42άρα. Ζούμε μόνο μια φορά Λιζάκιιιιιιιι -bye- :BDGBGDB55:

Φιλικά Πασχάλης

φαντάζομαι είδες τα εικονιδιάκια οπότε κατάλαβες πώς το είπα....-bye-... πάντως μη φανταστείς, κι ο φίλος μου δεν την έχει αλυσοδέσει με βαρίδια, αλλά αφού λέτε δε χρειάζεται i believe you!!!!

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το έγραψα σε άλλο thread...αλλά ίσως να ενδιαφέρει και τους κατόχους της ΡΧ80, που παρακολουθούν το παρών νήμα.....

Κατανάλωση 42ΡΧ80.....top energy saver....(η χαμηλότερη από τις 49 plasma 42" που έχουν μετρήσει)...

http://www.sust-it.net/energy_saving...icity=23&id=69

Οι μετρήσεις προκύπτουν από τον Ελληνικό Εθνικό Μ.Ο.-Ιανουαρίου 2007....σύμφωνα με το.....

http://www.berr.gov.uk/energy/statis...ces/index.html

να σας στειλω και εγω τον λογαριασμο της ΔΕΗ

Annual Power Consumption: 470.85 kWh/year
Televisions 6 hours viewing per day, 365 days a year

με βαση τα παραπανω και τιμη KWH στα 10 λεπτα ειναι περιπου 47 τον χρονο για την PX80.
εαν ειναι ετσι μιλαμε για αστεια ποσα.

Λοιπόν…μείνανε μόνο λίγες ώρες πριν να στολίσει η Panasonic το έπιπλό μου. Τώρα αυτό που με απασχολεί είναι το καλώδιο σύνδεσης με την (κεντρική) κεραία. Μια που θα την παραλάβω από το ΠΛΑΙΣΙΟ θέλω να πάρω και ένα καλώδιο RF που βρήκα εκεί (Clicktronic Καλώδιο RF M/F). Ελπίζω να το έχει και σε 15 μέτρα γιατί τα 10 δεν βλέπω να μου φτάνουν…

Να είναι καλό άραγες?

Φιλικά Πασχάλης

Υ.Γ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

. Μια που θα την παραλάβω από το ΠΛΑΙΣΙΟ θέλω να πάρω και ένα καλώδιο RF που βρήκα εκεί (Clicktronic Καλώδιο RF M/F). Ελπίζω να το έχει και σε 15 μέτρα γιατί τα 10 δεν βλέπω να μου φτάνουν…

Να είναι καλό άραγες?

Να είναι ''καλό'', χωρίς υπερβολές.

Πρόσεξε το αυτό γιατί στα καλώδια υπάρχουν πολλές τιμολογιακές υπερβολές.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.

Φιλικά Πασχάλης

'Around 25% of the members of a Greek avforum that bought a 42PX70 had to send it back to the shop for panel replacement as green lines showed up after a few months.

Also a owner of a 42PX80 had the exact same problem after only 50 hours of use.

What i 'm saying is that faulty panels are a common problem with Panasonics.'

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?p=6958149#post6958149

POST # 5 (3-5-08)

Καλά με τις ΡΧ70...είναι γνωστό το θέμα με τις γραμμές.:grandpa:

Ρε παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με γραμμή σε panel της ΡΧ80....και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι????:nounder:

....στις 50 ώρες, ο φίλος Πάυλος (pz107)....δεν είπε για γραμμές και για panel....η τηλεόραση δεν άνοιγε.... πιθανόν από τροφοδοσία....δεν ενημέρωσε από τότε για το είδος της επισκευής.....

....χάσαμε κανένα επεισόδιο...........λέει ο καθένας ότι θέλει............ή υπάρχουν πράγματα κρυφά και φανερά.......????

Όχι τίποτα άλλο άμα πήρα ελαττωματικό panel....να το αλλάξω τώρα που είναι νωρίς!!!!!!!!!!!!

Μπααα...σε καλό μου....ψάξε ψαξε όλο και κάτι ενδιαφέρον βρίσκεις.................................................................................................................................................................................................................................................................................

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Aυτος ο Yannis που γραφει αυτες τις ανακριβειες στο avforums Ελληνας ειναι?:nounder:

Κριμα που ειμαστε και συνονοματοι.

Κριμα που εχετε και το ιδιο configuration :BDGBGDB55:

αχ ναι...έχεις δίκιο...η αλήθεια είναι ότι το κουράζω κοντά ένα μήνα+...τις βλέπω, τις ματαξαναβλέπω.... πάντως όχι, δεν ξέχασες τίποτα...
ευχαριστώωωω....

Mόνο ?
Εδώ υπάρχουν μερικοί μερικοί (δεν λέμε ονόματα) που το παλεύουν πάνω από 2 χρόνια :flipout::flipout:

Δες εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthre...CF%E9+%E1%ED%E1%F0%EF%F6%DC%F3%E9%F3%F4%EF%E9

Α, welcome to the club και κουράγιο με τους παλαβούς εδώ μέσα..

Ααααααααα....και ο tasio550....με τις πλαϊνές γραμμές .....που την έχει πάρει πίσω από το SERVICE.....αλλά δεν ξέρω αν του αλλάξαν το panel....ούτε αυτός έχει ενημερώσει....

...εγώ θα υποθέσω (όπως είχα υποθέσει - ότι οι γραμμές είναι τέρμα δεξιά και αριστερά-και τότε που είπε για τη βλάβη)....ότι του την flashαραν με το SW και συνήλθε....για να δούμε...το αλλάξαν το panel ....ακούει κανείς ?????

...για λύστε μας καμιά απορία γιατί αρχίσαμε και αγχωνόμαστε!!!!

Οι ρομαντικές εποχές ανταλλαγής πληροφοριών περάσαν ανεπιστρεπτί....

...ο Θεός βοηθός.....!!!!!

τετοιοι ανθρωποι που κανουν τετοια σχολια και δημιουργουν προβληματα υπαρχουν παντου ακομη κιαι εδω μεσα.
τι κανουμε εμεις? τους γραφουμε και συνεχιζουμε να απολαμβανουμε αυτο που εχουμε η αγοραζουμε συμφωνα με τις γνωμες αυτων που εχουν αποδειξει την αξιοπιστια τους.

τετοιοι ανθρωποι που κανουν τετοια σχολια και δημιουργουν προβληματα υπαρχουν παντου ακομη κιαι εδω μεσα.
τι κανουμε εμεις? τους γραφουμε και συνεχιζουμε να απολαμβανουμε αυτο που εχουμε η αγοραζουμε συμφωνα με τις γνωμες αυτων που εχουν αποδειξει την αξιοπιστια τους.

Βασίλη, έχεις απόλυτο δίκιο,..:SFGSFGSF:

... εγώ προσωπικά κάτι τέτοιους τους έχω γραμμένους κανονικά....αλλά άλλο εγώ κι εσύ....και άλλο οι άλλοι.....το forum το διαβάζουν χιλιάδες....πόσοι έχουν την εμπειρία να ξεχωρίσουν τα καλόβουλα και τα κακόβουλα σχόλια...????

......είτε πρόκειται για μια κ@λ@τηλεόραση ή για άλλα πράγματα....

...πόσοι έχουν την άνεση και τη θέληση να ψάξουν ....???

...δυστυχώς ή ευτυχώς τα forum κατευθύνουν ...και τους τυφλούς...και τους μονόφθαλμους....και τους ανοιχτομάτηδες .... τον καθένα με διαφορετικά αποτελέσματα..

Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα λάθος......αλλά εκεί πάμε σε άλλα χωράφια....και είναι θέμα χαρακτήρα...δεν έχει καμιά σχέση με forum κ.λ.π.

.... σε αυτή τι περίπτωση υπάρχει η λέξη ΚΟΤΣΙΑ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΜΑΓΚΑΣ, ΚΥΡΙΟΣ....κ.λ.π....όπως θες πέστο....οπότε βγαίνεις και λες μία από αυτές και καθάρισες....δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα....και όλα καλά , όλα ωραία.....με αυτό όμως γεννιέσαι, δεν γίνεσαι......

......και δεν περιμένεις να σου το πεί ο κάθε czoun, vasdar....κ.λ.π.

....αλλιώς φοράς ένα φουστάνι .....και κατά προτίμηση να είναι μίνι.......για να μην περδικλωθείς στις σκάλες...

Εντάξει ρε σεις, χαλαρώστε, ο φίλος Rivers πέταξε μια ανακρίβεια σε ένα αγγλικό φόρουμ, δεν σκότωσε άνθρωπο.

Εντάξει ρε σεις, χαλαρώστε, ο φίλος Rivers πέταξε μια ανακρίβεια σε ένα αγγλικό φόρουμ, δεν σκότωσε άνθρωπο.

Ποιοοοοοοοοοοοός...............??????????????????????????????