Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Χρηστάρα ...άντε με το καλό να έρθει....και θα δεις όλα θα πάνε καλά....κι όπως είπε ο Γιώργος ...καλύτερα να μη το γκαντεμιάζουμε...-bye-

Το χειρότερο είναι ότι δεν θα δεις το σημερινό ημιτελικό ...αλλά θα αποζημιωθείς με το παραπάνω το Σ/Κ..:award:

Υ.Γ.: Αν θυμάμαι Γιώργο καλά, έχουμε προβλέψει/ψηφίσει την ίδια ομάδα για Πρωταθλήτρια...(Άσπρο, Κόκκινο, Μπλέ)...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Υ.Γ.: Αν θυμάμαι Γιώργο καλά, έχουμε προβλέψει/ψηφίσει την ίδια ομάδα για Πρωταθλήτρια...(Άσπρο, Κόκκινο, Μπλέ)...:2thumb22sup:

Δεν θυμάσαι καλά, αλλά από αυτές που έμειναν μαζί είμαστε :ernaehrung004:

russia_2008_6_21_18_14_23_b.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

μια που εχεις καλη φωτογραφικη ποσταρε καμια εικονα απο το πλαστασιον 3 απο μεταλ γκιαρ κλπ ξερεις εσυ γαιτι πηξαμε με τα τηλεοπτικα σηματα:smash:

Φίλε Trisalon....μπορεί να έχω PS3...αλλά δεν έχω κανένα παιχνίδι....και η αλήθεια είναι ότι δεν νομίζω ότι πρόκειται να αποκτήσω (εκτός κι αν αξίζει το επερχόμενο Civilization)...ποτέ δεν ήμουν fan των παιχνιδιών (εξαιρείται το Civ III για PC)...το PS3 το πήρα κυρίως για το BD σε συνδυασμό με τις δικτυακές του ικανότητες και το ψευτο HTPC....όχι για παιχνιδομηχανή...:nounder:

Δεν θυμάσαι καλά, αλλά από αυτές που έμειναν μαζί είμαστε :ernaehrung004:

Ποιους είχε ψηφίσει Γιώργο...???....(είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι ήταν Ρωσία...:stupid:)...

Δεν μου λες, το υπόλοιπο μισό από το κάτω μέρος της φωτο.... γιατί το έκοψες..???...:eek:

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιδια βαλτε με και μενα στη λιστα!!! εδω και 1 μηνα περιπου ειμαι κατοχος της 42PX8Ε . Ολα καλα μεχρι πριν μια βδομάδα....οποτε και μου εμφανιστηκε ενα προβληματακι. Αν παιζει η τηλεοραση ,την κλεισω και μετα την ξαναανοιξω ,δεν πιανει τα καναλια(δειχνει χιονια).Μονο το ΝΕΤ παιζει. Πρεπει να την κλεισω και να την ξαναανοιξω απο τον διακοπτη 3-4 φορες για να συντονιστει....Μήπως ειχε κανεις αλλος παρομια εμπειρια? Κριμα και ειχα ενθουσιαστει τοσο μαζι της.....

Δεν μου λες, το υπόλοιπο μισό από το κάτω μέρος της φωτο.... γιατί το έκοψες..???...:eek:

Το έκοψε, γιατί το πάνω μέρος είναι "από τη Ρωσσία" και το κάτω είναι "ΜΕ ΑΓΑΠΗ". :grinning-smiley-043 :love:

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Παιδια βαλτε με και μενα στη λιστα!!! εδω και 1 μηνα περιπου ειμαι κατοχος της 42PX8Ε . Ολα καλα μεχρι πριν μια βδομάδα....οποτε και μου εμφανιστηκε ενα προβληματακι. Αν παιζει η τηλεοραση ,την κλεισω και μετα την ξαναανοιξω ,δεν πιανει τα καναλια(δειχνει χιονια).Μονο το ΝΕΤ παιζει. Πρεπει να την κλεισω και να την ξαναανοιξω απο τον διακοπτη 3-4 φορες για να συντονιστει....Μήπως ειχε κανεις αλλος παρομια εμπειρια? Κριμα και ειχα ενθουσιαστει τοσο μαζι της.....

Δεν έχει ξανααναφερθεί κάτι τέτοιο...κάπου είχα διαβάσει σε ξένο forum για ένα τύπο που είχε συνδέσει PC στη HDMI και όταν έκλεινε τη τηλεόραση με το PC συνδεμένο...στο ξεκίνημα της την επόμενη φορά δεν έβρισκε τα κανάλια..

..έχεις συνδέσει μόνιμα κανένα PC..???

a055.gif
a055.gif
a055.gif

εντιτ .......το γελιο παει στο " με αγαπη"

Λίστα κατόχων PX80 & ΡΧ8:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2008
------------------------------------------------------
01.czoun--------------42PX80---13/3/08 (OK)
02.geogoust-----------37PX80---16/3/08 (OK)
03.gzoun--------------42PX80---18/3/08 (OK)
04.pz107--------------42PX80---20/3/08 (πιθανό πρόβλημα με ηλεκτρική παροχή 21/3/08)
05.Δημοκηδής---------42PX80---26/3/08 (ΟΚ)
06.Const--------------42PX80---26/3/08 (OK)
07.vastsar-------------42PX80---27/3/08 (OK)
08.lorry6204-----------42PX80---27/3/08 (OK)
09.GK1964-------------42PX80---27/3/08 (OK)
10.kapoera-------------42PX80---27/3/08 (OK)
11.gorgor--------------37PX80---27/3/08 (OK)
12.Preve---------------37PX80---29/3/08 (OK)
13.Διονύσης-----------42ΡΧ80---30/3/08 (ΟΚ)

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008
------------------------------------------------------------------
14.kparis--------------37PX80---02/4/08 (OK)
15.tasio550------------42PX80---04/4/08 (πιθανό πρόβλημα pictureoverscan 03/5/08)
16.perd----------------42PX80---06/4/08 (OK)
17.Stelliospapa---------42PX80---9/4/08 (OK)
18.Jacob---------------42PX80---18/4/08 (OK)
19.Panosxgr------------42ΡX80---20/4/08 (OK)
20.ppage---------------42PX80---24/4/08 (OK)
21.gsar10--------------42PX80---30/4/08 (OK)

ΜΑΪΟΣ 2008
---------------------------------------------------------------------
22.dimogrec------------42PX80---06/5/08 (OK)
23.nikos.s--------------42PX80---06/5/08 (OK)
24.axaios---------------42PX80---08/5/08 (OK)
25.eNeRGy--------------37PX80---13/5/08 (OK)
26.nikos1671------------42PX80---16/5/08 (OK)
27.Nikos Arvanitakis-----42PX80---19/5/08 (OK)
28.BadCarma------------42PX80---19/5/08 (OK)
29.MAVROS-------------42PX80---21/5/08 (OK)
30.tacolla---------------42PX80---22/5/08 (OK)
31.Χρήστος Ιωαννίδης---42ΡΧ80---23/5/08 (ΟΚ)
32.
chrppgr--------------42PX8----26/5/08 (πρόβλημα 26/6/08 με συντονισμό καναλιών κατά το άνοιγμα της TV)
33.makis_p--------------37ΡX80---30/5/08 (OK)
34.lisaki2004------------37PX80---31/5/08 (ελαττωματική εκ κατασκευής, άμεσο πρόβλημα όμοιο με το cnet 01/6/08 -αντικατάσταση συσκευής με νέα)
35.mitsos_athens--------42PX8----31/5/08 (OK)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
-------------------------------------------------------
36.Trisalon---------------42PX80----03/6/08 (OK)
37.sapporo---------------37PX8-----04/6/08 (OK)
38.stefan123-------------37PX8-----04/6/08 (OK)
39.G.K.------------------42PX80----04/6/08 (OK)
40.jimp------------------42PX80----05/6/08 (OK)
41.aragorn---------------37PX80----06/6/08 (OK)
42.Busoni----------------37PX8-----10/6/08 (OK)
43.alaz------------------37PX80----11/6/08 (OK)
44.Age4greeks-----------42PX80----12/6/08 (OK)
45.Messenger------------37PX8-----16/6/08 (OK)
46.sotos65--------------42PX80----17/6/08 (OK)
47.ALEXF----------------37PX80----20/6/08 (OK)
48.Ripclaw07------------37PX80-----24/6/08 (OK)

49.zoser-----------------42PX80----25/6/08 (OK)
50.malwnakos-----------37ΡΧ80-----26/6/08 (ΟΚ)

Για κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων ....

..ΜΕΝΟΥ=>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=>ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

..για να ξαναψάξει τα κανάλια.....!!!!

Δεν έχει ξανααναφερθεί κάτι τέτοιο...κάπου είχα διαβάσει σε ξένο forum για ένα τύπο που είχε συνδέσει PC στη HDMI και όταν έκλεινε τη τηλεόραση με το PC συνδεμένο...στο ξεκίνημα της την επόμενη φορά δεν έβρισκε τα κανάλια..

Yeap!! Το κάνει κι εδώ αν έχω ανοιχτό τον δορυφορικό δέκτη (σύνδεση HDMI) και ανοίξω την τηλεόραση (αν έχει μείνει κλειστή κάποιο διάστημα). Αντιθέτως δεν το κάνει στην επίσης σύνδεση με HDMI με το pc. Αν κλείσω τον δέκτη (από τον κεντρικό διακόπτη power, όχι το stand by) και μετά ανοίξω την τηλεόραση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για κάποιο λόγο όταν έχει αυτή τη σύνδεση και ανοίξει δεν μπορεί να συντονιστεί σωστά πάνω από το κανάλι 23. Κάτι σαν bug μου κάνει περισσότερο στο λογισμικό της παρά ελάττωμα..

ΥΓ. Τα κανάλια δεν χάνονται από τη μνήμη, και δεν χρειάζεται ξανά scan, αρκεί να μην βρει ανοιχτό τον δορυφορικό δέκτη όταν ανοίξει και τα κανάλια που υπάρχουν ήδη φαίνονται κανονικά. Αν χρειαζόταν ξανά scan κάθε φορά θα υπήρχε όντως πρόβλημα...

Last edited:

Γεια σου ρε Σωτήρη...-bye-...καλά θυμόμουν την αναφορά στο ξένο forum..κι εκείνοι σε bug είχαν αναφερθεί και την ίδια λύση με σένα είχαν προτείνει..οπότε ας ακολουθήσει ο φίλος τη συμβουλή σου...

..ο δικός μου δορυφορικός δέκτης δέκτης είναι με scart..οπότε αν τον ανοίξω πριν την τηλεόραση (το ίδιο ισχύει και για το DVD)...τότε με το άνοιγμά της ...με πάει κατευθείαν στην ενεργή είσοδο scart...πράγμα το οποίο δεν γίνεται με την HDMI του PS3,(αν το ανοίξω πριν την τηλεόραση)..

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Οχι. Αλλα εχω μονιμα συνδεμενο το dvd με scart και το pc(laptop) to συνδεω μονο για να δω καμια ταινια(με svhs).

Έτσι ακριβώς Χρήστο! Με scart ή component δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο, μόνο στη σύνδεση HDMI και όπως είπα στη δική μου περίπτωση μόνο στον δορυφορικό δέκτη, με το pc δεν παρουσιάζεται, κι όπως λες ούτε και με το δικό σου ps3. Είναι κατά περίπτωση φαίνεται, κάπου έχουν διαφωνίες μεταξύ τους!
:twoguns::rifle:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Yeap!! Το κάνει κι εδώ αν έχω ανοιχτό τον δορυφορικό δέκτη (σύνδεση HDMI) και ανοίξω την τηλεόραση (αν έχει μείνει κλειστή κάποιο διάστημα). Αντιθέτως δεν το κάνει στην επίσης σύνδεση με HDMI με το pc. Αν κλείσω τον δέκτη (από τον κεντρικό διακόπτη power, όχι το stand by) και μετά ανοίξω την τηλεόραση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Για κάποιο λόγο όταν έχει αυτή τη σύνδεση και ανοίξει δεν μπορεί να συντονιστεί σωστά πάνω από το κανάλι 23. Κάτι σαν bug μου κάνει περισσότερο στο λογισμικό της παρά ελάττωμα..

ΥΓ. Τα κανάλια δεν χάνονται από τη μνήμη, και δεν χρειάζεται ξανά scan, αρκεί να μην βρει ανοιχτό τον δορυφορικό δέκτη όταν ανοίξει και τα κανάλια που υπάρχουν ήδη φαίνονται κανονικά. Αν χρειαζόταν ξανά scan κάθε φορά θα υπήρχε όντως πρόβλημα...

Εμενα μου το κανει και οταν την κλεισω απο τον διακοπτη power...ας πουμε το βραδυ πηγαινοντας για υπνο. Το πρωι οταν την ανοιγω δεν βρισκει με τη μια τα καναλια....θελει 2,3,4, φορες ανοιξε-κλεισε.
Παντως οντως δε χανει τα καναλια.
Λετε να απευθυνθω στο καταστημα απ'οπου την πηρα?

Στη δική μου περίπτωση όλα είναι ΟΚ και δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα ούτε με υπολογιστή μέσω hdmi ούτε με δορυφορικό δέκτη.
Ο humax 2000 είναι μόνιμα ανοικτός και συνδεδεμένος στη 2η hdmi και ποτέ δε χρειάστηκε να ανοιγοκλείσω την τηλεόραση για βρει τα κανάλια.

υπαρχει μηπως καποια λειτουργια που να κανει κατι σαν reset ας πουμε?

Το ανέφερε κι ο Χρήστος σε προηγούμενο μήνυμα...

ΜΕΝΟΥ=>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=>ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το ανέφερε κι ο Χρήστος σε προηγούμενο μήνυμα...

ΜΕΝΟΥ=>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ=>ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

ok.thanks. Δεν το ειχα προσεξει. Θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.

υπαρχει μηπως καποια λειτουργια που να κανει κατι σαν reset ας πουμε?

Υπάρχει...ένας συνδυασμός σαν την είσοδο στο secret menu...

..το είχα διαβάσει σε κάποιο ξένο forum...και βάζει τη τηλεόραση σε διαδικασία αυτοδιάγνωσης κάνοντας reset τις εργοστασιακές ρυθμίσεις....το είχαν κάνει σε ένα κομμάτι στην Αγγλία, δεν θυμάμαι για ποιο λόγο...και είχε επαναφέρει τη τηλεόραση σε κανονική λειτουργία.....

...εγώ την έχω δοκιμάσει σε εκθεσιακό κομμάτι ΡΧ80 καταστήματος...όταν είχε ελευθερωθεί ο χώρος από πωλητές , πελάτες κ.λ.π....που, πως και πότε δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους...

...βέβαια η τηλεόραση εκεί δεν είχε τίποτα...οπότε δεν ξέρω διαφορές πριν και μετά...

..τεσπα, κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων...και να έχεις κλειστές τις συσκευές πριν κλείσεις τη τηλεόραση...αν διορθωθεί το πρόβλημα έχει καλώς ..αλλιώς θα πρέπει να αναφερθείς στο service....οπότε μας ενημερώνεις και εμάς..