Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!
Στη ΡΧ80 άμα κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο MENU στο τηλεκοντρόλ, κρατώντας πατημένο και το -V στη πρόσοψη...η τηλεόραση μπαίνει σε διαδικασία αυτοδιάγνωσης...ένα είδος επαναφοράς ρυθμίσεων, αλλά όχι τόσο απλό όσο η επαναφορά από τις 'Ρυθμίσεις' στο MENU της τηλεόρασης....
...όπως έχω αναφέρει παλαιότερα ...το έχω δοκιμάσει σε DEMO κομμάτι σε stand καταστήματος...χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη τηλεόραση μετά το τέλος αυτής της διαδικασίας.....τουλάχιστον από ότι είδα μετά...
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, εκτός κι αν ήταν έτοιμη να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, ως έσχατη λύση πριν το service και φυσικά αν είχε παρέλθει ο χρόνος της εγγύησης...
Τώρα που το αναφέρει ο Δημήτρης για τον μηδενισμό των ωρών....να πω την αλήθεια δεν μπήκα μετά από αυτή τη διαδικασία στο service menu για να δω αν μηδενίζουν οι ώρες....για να είχα σίγουρη κάποια πληροφορία...
...θυμάμαι όμως μια αναφορά στο νήμα της ΡΧ70, όπου μετά από αλλαγή panel από το service (λόγω της γνωστής πράσινης γραμμής), η τηλεόραση είχε επιστρέψει με αλλαγμένο το panel, αλλά χωρίς να έχουν μηδενίσει τις ώρες...και μάλιστα το είχαν επιβεβαιώσει και άλλα παιδιά...
τεσπα...ποτέ μη λες ποτέ...και όλα γίνονται...'άγνωσται αι βουλαί' της τεχνολογίας....και της αρβύλας...