Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Την πήρα 899 και 6 ατοκες.
Όσο για τα παζάρια το πλαίσιο δέχτηκε να την δώσει στην ίδια τιμή με την χαμηλότερη μη ιντερνετική...Microland δηλαδή.
Δωρεάν παράδοση σπίτι μου σε μία μέρα.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Είδες...???...ότι κόβεις καλό είναι....;)...αν και η ποιο χαμηλή μη ιντερνετική είναι 880 - ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ..... ( http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=12 )...δεν πειράζει όμως σιγά τα ωά..:flipout:

Καλορίζικη και με το καλό να τη παραλάβεις...περιμένουμε εντυπώσεις, για να γίνει και η εγγραφή σου στο λίστα club ....-bye-

Μην ξεχνάς τα μεταφορικά για Θεσσαλονίκη!

Δυστυχώς πρόβλημα!
Η παραγγελία για την τηλεόραση του πατέρα μου έγινε από το shop21 23/9 και του παραδόθηκε στις 25/9 . Την ανοίξαμε το Σάββατο 27/9 που κατέβηκα Βόλο και την στήσαμε για να διαπιστώσουμε ότι έχει πρόβλημα το 2ο scart της (δείχνει χωρίς χρώμα και με πολλά χιόνια) ότι πηγή και καλώδιο να συνδέσω. Κατευθείαν τηλέφωνο στην Astra Βόλου να ρωτήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση (μήπως είναι τίποτα που διορθώνεται εύκολα) και μου λέει ότι το scart είναι πάνω στην κεντρική πλακέτα και δεν μπορεί να μου πει αν διορθώνεται ή όχι ("τουλάχιστον σίγουρα δεν διορθώνεται εύκολα" ήταν τα ακριβή του λόγια). Μου είπε πάντως ότι εφόσον είναι καινούργια εντελώς πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση.
Κάλεσα στο shop21 (το οποίο όμως ήταν κλειστό) οπότε ξανακάλεσα σήμερα. Μου είπανε ότι δεν γνωρίζαν αν η Intertech καλύπτει με αντικατάσταση τα ολοκαίνουργια ελαττωματικά προϊόντα ή αν απλά τα επιδιορθώνει και ότι θα επικοινωνούσε μαζί τους να μάθει και στη συνέχεια ξανά μαζί μου.
Γνωρίζετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Δυστυχώς πρόβλημα!
Η παραγγελία για την τηλεόραση του πατέρα μου έγινε από το shop21 23/9 και του παραδόθηκε στις 25/9 . Την ανοίξαμε το Σάββατο 27/9 που κατέβηκα Βόλο και την στήσαμε για να διαπιστώσουμε ότι έχει πρόβλημα το 2ο scart της (δείχνει χωρίς χρώμα και με πολλά χιόνια) ότι πηγή και καλώδιο να συνδέσω. Κατευθείαν τηλέφωνο στην Astra Βόλου να ρωτήσω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση (μήπως είναι τίποτα που διορθώνεται εύκολα) και μου λέει ότι το scart είναι πάνω στην κεντρική πλακέτα και δεν μπορεί να μου πει αν διορθώνεται ή όχι ("τουλάχιστον σίγουρα δεν διορθώνεται εύκολα" ήταν τα ακριβή του λόγια). Μου είπε πάντως ότι εφόσον είναι καινούργια εντελώς πρέπει να ζητήσω αντικατάσταση.
Κάλεσα στο shop21 (το οποίο όμως ήταν κλειστό) οπότε ξανακάλεσα σήμερα. Μου είπανε ότι δεν γνωρίζαν αν η Intertech καλύπτει με αντικατάσταση τα ολοκαίνουργια ελαττωματικά προϊόντα ή αν απλά τα επιδιορθώνει και ότι θα επικοινωνούσε μαζί τους να μάθει και στη συνέχεια ξανά μαζί μου.
Γνωρίζετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Να ζητήσεις αντικατάσταση! Επιδιόρθωση σε ολοκαίνουργιο κομμάτι; Μας κοροϊδεύουν;

Στο 1ο scart λειτουργούν όλα ρολόϊ...????...με το ίδιο καλώδιο και την ίδια πηγή...????

Χιόνια και ασπρόμαυρο εε???...δεν θυμάμαι αν η ΡΧ80 έχει κάποια ρύθμιση για PAL / NTSC ανά είσοδο ή γενικά ρυθμίζεται για όλη τη τηλεόραση...

Αν υπάρχει πρόβλημα αντικατάσταση φυσικά...!!!!

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Στο 1ο scart λειτουργούν όλα ρολόϊ...????...με το ίδιο καλώδιο και την ίδια πηγή...????

Χιόνια και ασπρόμαυρο εε???...δεν θυμάμαι αν η ΡΧ80 έχει κάποια ρύθμιση για PAL / NTSC ανά είσοδο ή γενικά ρυθμίζεται για όλη τη τηλεόραση...

Αν υπάρχει πρόβλημα αντικατάσταση φυσικά...!!!!
Στο 1ο scart ρολόι. Για καλή μου τύχη έχω ακριβώς το ίδιο configuration και Θεσσαλονίκη (τηλεόραση, αποκωδικοποιητής, DVD) και δουλεύουν τέλεια οπότε δεν χρειάζεται να μπω σε σκέψης ασυμβατότητας.
Ρωτάω αν γνωρίζουμε πως λειτουργεί το θέμα σε αυτή την περίπτωση γιατί από το shop21 μου τα μασούσε λιγάκι ότι δεν ξέρει αν γίνεται αντικατάσταση και ότι πχ τα Acer και προβληματικό να είναι το ολοκαίνουργιο laptop δεν κάνουν αντικατάσταση αλλά παίρνεις refurbished και να μην πιστεύω ότι γράφεται και κάτι τέτοια.
Θα έπαιρνε τηλέφωνο την Intertech να του πούνε και θα με ξαναέπαιρνε αλλά ακόμη δεν με έχει καλέσει.

Απ' ότι θυμάμαι, σε μια 37ΡΧ80 που είχε πρόβλημα (όχι ίδιο με το δικό σου) εκ κατασκευής (lisaki2004) την είχαν αλλάξει με καινούρια...νομίζω ότι την είχε πάρει από το FNAC...δεν παίρνεις κι εσύ ο ίδιος την INTERTECH, δεν έχεις να χάσεις τίποτα..

Ρε παιδιά αύριο που έρχεται να δω τον αγωνα Cl η να βάλω το dvd στρωσίματος?

Σας παρακαλώ πείτε να δω τον αγώνα...-bye--bye-

Φυσικά να τον δεις...-bye-..δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (εκτός από το αποτέλεσμα του αγώνα)..

Ρε παιδιά αύριο που έρχεται να δω τον αγωνα Cl η να βάλω το dvd στρωσίματος?

Σας παρακαλώ πείτε να δω τον αγώνα...-bye--bye-

Ξηρούς καρπούς ... ποτάκι .. και άσε το DVD για άλλη μέρα :D

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Απαραίτητα αξεσουάρ...-bye-

Ε ναι ... -bye-

Το δισκάκι μπορεί να το βάλει όταν θα έχει ελληνικό πρωτάθλημα, που με τόσους "αεικίνητους" υπάρχει κίνδυνος για burn in :flipout:

Εγώ (στις 85 ώρες) έχω ήδη ξεκινήσει τις νέες σεζόν αμερικάνικων σειρών σε 720p (ο κύριος λόγος για τον οποίο την πήρα) και ξεχνάω σιγά σιγά το άγχος για το αχνό logo των αμερικάνικων καναλιών...
Είδαμε και formula 1 και γουστάραμε νυχτερινό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Το δισκάκι μπορεί να το βάλει όταν θα έχει ελληνικό πρωτάθλημα, που με τόσους "αεικίνητους" υπάρχει κίνδυνος για burn in

*****.....:flipout::flipout:...:a0210:.... :flipout: :flipout: :flipout:

Παιδια καλησπερα,
θελω να ρωτησω το εξης:
Γιατι αφου ο ALPHA προβαλει την F1 σε 16:9 στην px80 υπαρχουν μπαρες πανω κατω? Η ρυθμιση της ειναι 16:9.Αν τη βαλω στο zoom1 απο aspect χανονται οι μπαρες αλλα παραμορφωνει πολυ.

Ευχαριστω,κατα τα αλλα βεβαια η οθονη σκιζει!!!!!!!!!!!:ciao:

Παιδια καλησπερα,
θελω να ρωτησω το εξης:
Γιατι αφου ο ALPHA προβαλει την F1 σε 16:9 στην px80 υπαρχουν μπαρες πανω κατω? Η ρυθμιση της ειναι 16:9.Αν τη βαλω στο zoom1 απο aspect χανονται οι μπαρες αλλα παραμορφωνει πολυ.

Ευχαριστω,κατα τα αλλα βεβαια η οθονη σκιζει!!!!!!!!!!!:ciao:

Βάλτην στο "αυτόματα" και θα βγάλει άκρη μόνη της :a0210:

Βάλτην στο "αυτόματα" και θα βγάλει άκρη μόνη της :a0210:

Και εκει παραμορφωνει φιλε μου.Μηπως ξερει κανεις το γιατι?
Αφου ο σταθμος προβαλει 16:9.
Μυστηριο.