Σίγουρα υπάρχουν σοβαρότερα θέματα, αλλά ασχολούμαστε με τα μικρά για να ξεχνιόμαστε :smile:
...επίσης υπάρχει και η παρα (-λληλη, όχι -νομη) εισαγωγή (εκτός Ελληνικής Αντιπροσωπείας), όπου μπορεί να πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή ...αλλά από εγγύηση πάπαλα, αν συμβεί κάτι πακετάρισμα και ταξίδι στη χώρα απ' όπου έγινε η παραεισαγωγή...εξαιρούνται παλαιόθεν η PHILIPS και προσφάτως η SONY, όπου οι Ελληνικές Αντιπροσωπείες τους εγγυώνται για οποιοδήποτε είδος έχει αγοραστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όσοι ήταν για 50άρα πήγαν σε LG...![]()
Χμμμμμμ.......
Λοιπόν !
Καλώδιο κεραίας παίρνω από τον τοίχο (κεραία πολυκατοικίας), παιρνάει από παλιό αποκωδικοποιητή Filmnet, αλλά δεν αλλάζει το σήμα που το έχω τσεκάρει...
Ρυθμίσεις αυτές που πρότεινες και συ, Cinema ,αντίθεση και φωτεινότητα κάτω απ το μισό, χρώμα και οξύτητα στο μισό , ισορροπία χρώματος κανονική...
Ειδα την 42 plasma και την 37 lcd panasonic η lcd πιο καθαρη και πιο φωτεινη , η plasma δεν εχανε καθολου στην κινηση και ηταν πιο...απαλη... εσεις τι λετε?:BDGBDGB53:
Το "και" είναι που μας χαλάει λίγο! Σίγουρα έχουμε αρκετοί εδώ την plasma, δεν είναι σίγουρο ότι έχουμε *και* την LCD όμως για άμεση σύγκριση! Παρεμπιπτόντως, στο προηγούμενο μήνυμά σου μάλλον ξέχασες μια λέξη, εκεί που λες "δεν είχαν καθόλου .... στην κίνηση", υποθέτω εννοείς ότι δεν είχαν "σπάσιμο";
Το πιο "φωτεινή" το καταλαβαίνω, αν και σε συνθήκες δωματίου δεν νομίζω πως θα σου λείψει φωτεινότητα από την PX80.
Τι ακριβώς εννοείς με το πιο "καθαρή" ?
Μετά από δυο ημερών συμβίωση με την 42PX80 πρέπει να πω ότι είμαι λίγο απογοητευμένος από ένα και μόνο πράγμα. Το ότι παρατηρώ την εναλλαγή χρωμάτων στο φωσφόρο και φαίνεται σαν ελάχιστο pixeliασμα , "μυρμήγκιασμα" όπως έχει αναφερθεί , το PWM noise... Φαίνεται κυρίως σε χαμηλής ποιότητας σήμα, λιγότερο σε hd, όμως μένει μες στα μάτια μου και με ενοχλεί ......
Με έχει προβληματίσει κάπως το συγκεκριμένο γεγονός, γιατί δυστυχώς δεν το είχα εντοπίσει όταν έκανα τις βόλτες στα μαγαζιά....Πιστεύω ότι από τα μειονεκτήματα είναι το χειρότερο (Burn-in, χρόνος ζωής, Phosphor trails είναι πραγματικά αμελητέα)
Μήπως έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία με την συγκεκριμένη TV για να μου πει αν το συνήθισε ?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.