Panasonic Plasma PX80 / ΡΧ8 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Τώρα με μπέρδεψες περισσότερο Γιάννη ...

... θα τα μηδενίσω όλα και θα επανέλθω :D

Τι έγινε??

Πείραξα τις τιμές και δεν άλλαξε κάτι στην HDMI. Τα μηδενίζω όλα και ξαναγυρίζω στην HDMI. Τότε θυμήθηκα ότι δεν είχα τσεκάρει τη Σάρωση. Μπαίνω στο μενού, πατάω όχι και......

VOILA!!!!!!!!!!!!

Αυτό θα πει DNA calibrator.........:flipout::flipout::flipout:

Re: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Γιάννη είμαι σχεδόν σίγουρος πως με το Μέγεθος Σάρωσης στο Όχι είχα περίπου 2.5% overscan από το BD35, χωρίς να πειράξω τίποτα από το SM.

Όπως είπα θα το ξανατσεκάρω από την αρχή γιατί άλλαξε από εδώ, άλλαξε από εκεί μπορεί να έκανα κάποιο λάθος.

Ενταξει το ψαχνω οσο μπορω,δεν θελω συνεχως να διατυπωνω ερωτησεις αλλα αυτο το χαος με τις τιμες αλλαζει τα δεδομενα απιστευτα γρηγορα,και μολις ειδα το link στο Πλαισιο, η ερωτηση-απορια ερχεται αυτοματα.
Ιδια χρηματα η 42pz8 με τη 42px80.
Αν θελει καποιος ας πει τη γνωμη του γιατι μεσα απο αλλες αποψεις ειχα καταληξει στο συμπερασμα οτι FHD ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ με χειροτερη εικονα τηλεοπτικου σηματος.Αυτο ισχυει η οχι?
Επισης η αυξημενη αντιθεση της pz8 εχει ουσιαστικο αντικρισμα στην ποιοτητα της εικονας?

Ευχαριστω

βαλτε με και εμενα στην λιστα....μολις σημερα αγορασα σαν νεος αγοραστης και νεο μελος PANASONIC TH-46PZ85E.ελπιζω να εκανα καλα....γιατι εφαγα τελευταια στιγμη κολημα πριν την παραγγελια οσον αφορα το dvb-t mpeg4 κτλπ...αλλα δεν αντεχα να μην την παρω.καλο βραδυ.αγγελος.

βαλτε με και εμενα στην λιστα....μολις σημερα αγορασα σαν νεος αγοραστης και νεο μελος PANASONIC TH-46PZ85E.ελπιζω να εκανα καλα....γιατι εφαγα τελευταια στιγμη κολημα πριν την παραγγελια οσον αφορα το dvb-t mpeg4 κτλπ...αλλα δεν αντεχα να μην την παρω.καλο βραδυ.αγγελος.

Δεν μπαίνεις στην λίστα εσύ, είναι φουλχουντου η δικιά σου :D

Καλές θεάσεις φίλε -bye-

Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Εμείς είμαστε club χαμηλής ανάλυσης....:flipout:

Καλορίζικη Άγγελε....-bye-...δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι έκανες πολύ καλή επιλογή...:a0210:

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX80E: Ξανατριπλάρει και ξανασκοράρει!!!

Βλεπω οτι ο "προφεσορας" Χρηστος συνεχιζει να παραδιδει μαθηματα PX-oλογιας (μανιουλ βλαβων κτλ.)...

Καλημερα Χρηστο...-bye-

ΥΓ. Γιωργο καλη επιτυχια στην νεα σου ασχολια με το calibration.

Καλημέρα Γιάννη...-bye-

Υ.Γ.: Όλα χρειάζονται...ότι μαθαίνουμε καλό είναι!!!

Υ.Γ.: Όλα χρειάζονται...ότι μαθαίνουμε καλό είναι!!!

Απλως το ανεφερα γιατι η δουλεια που εχεις κανει στο νημα αυτο ειναι αξιοσημειωτη.-bye-

Νήμα 3000+ μηνυμάτων με όλες τις σημαντικές πληροφορίες μαζεμένες στο πρώτο μήνυμα.

:grinning-smiley-043 στον Χρήστο που τα συμμάζεψε και σε όσους άλλους έχουν βοηθήσει γράφοντας τις εμπειρίες τους.

Μετα ενα μηνα σχεδον χρησης της τηλεορασης και εχοντας βαλει τις ρυθμισεις του czoun για την μετα τις 200 ωρες θεαση ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και δεν εχω λογια να ευχαριστησω ολους εδω που μας βοηθανε να βγαλουμε μια ακρη με μια αγορα που λογικα πολλοι δεν θα εχουν την δυνατοτητα να κανουν καθε λιγο και λιγακι.
Προσωπικα δεν πιστευα ποτε οτι θα αγοραζα μια τηλεοραση που δεν θα ηταν full hd αλλα με την ασχοληση μου εδω και το διαβασμα των πληροφοριων σας ειδα οτι τελικα οτι διαφημιζεται δεν ειναι και σωστο.
Ευχαριστω και παλι.

από ότι έχω καταλάβει θεωρείται αυτή η τηλεόραση λαβράκι..όμως ρωτάω..
1)καταρχήν ειναι τα μοντέλα 80e και 8e ίδια?
2)το ότι δεν έχει full hd πως και καλά δεν έχει τοση σημασία?(για tv σαφώς είναι καλύτερα, για ταινία όμως τι γίνεται?η ευκρίνεια δεν παίζει ρόλο?πραγματικα εξηγείστε μου γιατι δεν καταλαβαίνω.....)
3)σε σχέση με την sony w4000 την θεωρείτε καλύτερη και γιατί??(ανεξαρήτως τιμής)
4)τέλος αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα τιμή απόδοση..πως κρίνεται σε απόλυτες τιμες σε σχεση με τις καλύτερες plasma Lcd...thanks μάγκες.

Χρήστο δυστυχώς επέστρεψα με άσχημα νέα.

Νεότερα δεν έχω. Η ΤV λόγω ξεζουμίσματος στην δουλειά αναπαύεται ακόμα πάνω στο έπιπλο.

Σήμερα θα την πακετάρω αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να την παραδώσω. Ευτυχώς κράτησα το κουτί της, τα φελιζόλ αλλά και την απόδειξη αγοράς. Η TV βέβαια από φθορές…ούτε σκόνη δεν έχει επάνω.

Φοβάμαι όμως ότι θα κάνω γιορτές με την 14άρα CRT της κρεβατοκάμαρας.

Anyway για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ξαναενοχλήσω.

από ότι έχω καταλάβει θεωρείται αυτή η τηλεόραση λαβράκι..όμως ρωτάω..
1)καταρχήν ειναι τα μοντέλα 80e και 8e ίδια?
2)το ότι δεν έχει full hd πως και καλά δεν έχει τοση σημασία?(για tv σαφώς είναι καλύτερα, για ταινία όμως τι γίνεται?η ευκρίνεια δεν παίζει ρόλο?πραγματικα εξηγείστε μου γιατι δεν καταλαβαίνω.....)
3)σε σχέση με την sony w4000 την θεωρείτε καλύτερη και γιατί??(ανεξαρήτως τιμής)
4)τέλος αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα τιμή απόδοση..πως κρίνεται σε απόλυτες τιμες σε σχεση με τις καλύτερες plasma Lcd...thanks μάγκες.

Σε σχεση με την W4000 ειναι καλυτερη σε τηλεοπτικο σημα (με οχι μεγαλη διαφορα παντως) και χειροτερη σε υλικο HD.

Τωρα για τις συγκρισεις με πολυ ακριβοτερες τηλεορασεις ας μιλησουν οι κατοχοι που ξερουν την τηλεοραση καλυτερα.

Σε σχεση με την W4000 ειναι καλυτερη σε τηλεοπτικο σημα (με οχι μεγαλη διαφορα παντως) και χειροτερη σε υλικο HD.

:flipout:

δικες σου θεωρειες , οσο γραφεις τετοια μαργαριταρια τοσο θα εκτειθεσαι περισσοτερο -bye-

δικες σου θεωρειες , οσο γραφεις τετοια μαργαριταρια τοσο θα εκτειθεσαι περισσοτερο -bye-

Το ποιος γραφει μαργαριταρια ας το κρινει ο φιλος...-bye-