Panasonic Plasma PZ70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

δλδ να την τσιμπησω αφοβα μου λες???την παιτνω 2.000ε μετρητα.δεν με πειραζουνε τα χρηματα απλα θελω να παρω μια τιβι και να την απολαυσω.

Απάντηση: Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

δλδ να την τσιμπησω αφοβα μου λες???την παιτνω 2.000ε μετρητα.δεν με πειραζουνε τα χρηματα απλα θελω να παρω μια τιβι και να την απολαυσω.

Δεν την έχω αγοράσει, αλλά την ζαχαρώνω.....

Πιστεύω, ότι πρόκειται για πολύ τίμιο μηχανάκι.

Κάτσε γιατί γίνεται χαμός εδώ και πήζω....

Μαζευτείτε εσείς για pz70 και όταν έχετε καταλήξει πόσοι & πόσα θέλετε να μου το πείτε ....

το e-mail μου είναι
[email protected]

Εγώ την έχω πάρει ήδη....! :BDGBGDB55:

Τι βάζω στις ρυθμίσεις χρώματος μετά την πάροδο των 200 ωρών?

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΚΑΘΟΤΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΡΖ70Ε. ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (1.899Ε). ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ WEBOFFER ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

:afro::fahne90:

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΚΑΘΟΤΙ ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΡΖ70Ε. ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (1.899Ε). ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ WEBOFFER ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

:afro::fahne90:

Καλορίζικη φιλαράκο....200 ώρες την αφήνεις και σε zoom ρύθμιση!

Καλορίζικη και από εμένα τον "παλιό"...
Ακόμη να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις εικόνας μετά τις 200 ώρες..
Συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός

Καλορίζικη και από εμένα τον "παλιό"...
Ακόμη να μου πει κάποιος τις ρυθμίσεις εικόνας μετά τις 200 ώρες..
Συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός

Φίλτατε συνιδιοκτήτη, θα ξεκινήσω να σου πώ με τι ρυθμίσεις δοκίμασα εγώ και´είδα Lord of the Rings the Return of the King στα 1080ι (φυσικά με μεγενθυση Χ 1 να μην έχουμε μπάρες) και πραγματικά χάρηκα για τα λεφτά που έδωσα. Λοιπόν, Cinema οπωσδήποτε και Θερμό χρώμα (έχει πολύ καλύτερο λευκό), υπόλοιπες ρυθμίσεις περίπου στο μισό με τα φίλτρα ενεργοποιημένα. Για τηλεόραση φαίνεται καλύτερα το Κανονικό και μετά τα υπόλοιπα έιναι θέμα γούστου και εκπομπής καναλιού.

Ποια φίλτρα?
Άσχετος είμαι ακόμη ρε γαμώτο! :(

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΠΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 3D COMB, MOSQUITO KAI NOISE REDUCTION (ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ 100HZ).

Είμαι και εγώ πλέον ένας ευτυχής κάτοχος της Panny 42PZ70, την έχω 4 ημέρες, είμαι σε συνθήκες στρωσίματος και θέλω να θέσω 2 ερωτήματα:
  • Πως μπαίνουμε στο service menu της συγκεκριμένης τηλεόρασης; (για να δούμε ώρες παιξίματος κτλ.).
  • Ποια η διαφορά της 42PZ70E με την 42PZ70EA; (η δική μου είναι η ΕΑ, έχουν το ίδιο manual και δεν αναφέρει κάποια διαφορά μεταξύ τους).
p.s. Η πρώτη εντύπωση από την TV είναι καλή, ειδικά σε σχέση με τις μεγάλες LCD, αλλά δυστυχώς αναπόφευκτα την συγκρίνω με την CRT 36" 100HZ Progressive scan που είχα πριν, με ότι αυτό συνεπάγεται...
:grinning-smiley-043

Στο μυστικό μενού μπαίνεις πατώντας: -/V & 3 φορές το 0
Η δική μου είναι η PZ70E , δεν ξέρω τις διαφορές να σου πω
Είναι με εγγύηση Intertech ή παράλληλη?

Είναι εισαγωγή κανονικά από την intertech, αλλά και στο avforum που είχε συζητηθεί το θέμα δεν είχαν καταφέρει να βρούν τις διαφορές...
Ευχαριστώ πολύ για το tip του μυστικού μενού!-bye-

Παιδιά παρατηρείτε-αι το φαινόμενο green ghosting ,αν το λέω καλά, στις plasma σας??

Απάντηση: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

εγω σημερα την εκλεισα πολυ ποιο κατω απο τις τιμες που ειδα κ σε 48 δοσεις κιολας

Δηλαδή πόσο φίλε μου?
Καλορίζικη! Είναι Φανταστική!