Panasonic Plasma PZ70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

1780 απο κωτσοβπλο μετα απο μεγαλεσ προσπαθειεσ αλλα κ σε 48 ατοκεσ δοσεις....πως ακουγετε?

οταν μου ερθει με το καλο τι στρωσιμο πρεπει να κανω κ με ποιο τροπο?κατι για cd ακουω κατι για Χ1 τι ακριβως παιζει με το στρωσιμο?

κ υποψιν 1780 μαζι με τραπεζικα εξοδα κ ολα τα παρεμφερει τελικη τιμη ειναι αυτη αλλα μαλλον θα ειναι δυσκολο να ξαναβρεθει τετοια ευκαιρια νομιζω

Re: Απάντηση: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

κ υποψιν 1780 μαζι με τραπεζικα εξοδα κ ολα τα παρεμφερει τελικη τιμη ειναι αυτη αλλα μαλλον θα ειναι δυσκολο να ξαναβρεθει τετοια ευκαιρια νομιζω

Στις τηλεοράσεις μόνο προς τα κάτω πάνε οι τιμές .. απλά είναι θέμα χρόνου.

Ναι αυτό να μου πεις!
Πού θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία...:award:

Ναι αυτό να μου πεις!
Πού θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία...:award:

Τώρα να σας απαντήσω σε αυτό ή να σας αφήσω να περιμένετε μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη???????

Τώρα να σας απαντήσω σε αυτό ή να σας αφήσω να περιμένετε μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη???????
Δε παίζεσαι … :grinning-smiley-043:firstprize:

Σημ. χωρίς παρεξήγηση καλό είναι να αναγράφεις κάπου (υπογραφή η avatar κλπ) την εταιρεία / κατάστημα που συνεργάζεσαι…είναι καλό και για εσένα αλλά και για τους φίλους που συνομιλούν στα διάφορα thread μαζί σου…

Δε παίζεσαι … :grinning-smiley-043:firstprize:

Σημ. χωρίς παρεξήγηση καλό είναι να αναγράφεις κάπου (υπογραφή η avatar κλπ) την εταιρεία / κατάστημα που συνεργάζεσαι…είναι καλό και για εσένα αλλά και για τους φίλους που συνομιλούν στα διάφορα thread μαζί σου…

Χμμμμμ....έχω πεί πως εδώ γράφω γιατί είμαι fun κ γουστάρω τις LCD.
Τυχαίνει να είναι κ η δουλειά μου το συγκεκριμένο είδος....δεν θέλω να θεωρούμε όμως έμπορος η ευκαιριακός σας "φίλος" που θα μοιράζει τιμές κτλ κτλ...

Όπου βλέπω ότι μπορώ να σας βγάλω μάγκες χώνομαι, σε powerbuy κτλ ή σας συμβουλεύω εκ των έσω για να μην την πατήσετε....

Μην με βλέπετε ως ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά ώς PSIXAKIA

Χμμμμμ....έχω πεί πως εδώ γράφω γιατί είμαι fun κ γουστάρω τις LCD.
Τυχαίνει να είναι κ η δουλειά μου το συγκεκριμένο είδος....δεν θέλω να θεωρούμε όμως έμπορος η ευκαιριακός σας "φίλος" που θα μοιράζει τιμές κτλ κτλ...

Όπου βλέπω ότι μπορώ να σας βγάλω μάγκες χώνομαι, σε powerbuy κτλ ή σας συμβουλεύω εκ των έσω για να μην την πατήσετε....

Μην με βλέπετε ως ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά ώς PSIXAKIA

…κοίτα δεν σου είπα ότι κάνεις κάτι κακό…:worshippy: αυτό που γράφω και εννοώ είναι ότι σαφώς και έχει άλλη βαρύτατα κάτι που λες όντας άνθρωπος της αγοράς από εμένα η κάποιον άλλο που η σχέση του με το αντικείμενο είναι καθαρά hobbyστικη… συν ότι όπως βλέπεις και οι υπόλοιποι φίλοι μέλη με σχέση στο χώρο το κάνουν γνωστό στη παρέα ;) (παλιά έθιμα που έχουμε διατήρηση από παλιό avforum.gr )… να στο πω διαφορετικά κάποιος θα σε παρεξήγηση αν δεν έχει καταλάβει τη σχέση σου με ένα κατάστημα όταν το καταλάβει κάποια στιγμή…:argue:

…Τέλος από μένα με το θέμα It’s Your Call… η άποψη μου είναι προσωπική και πάγια στο συγκεκριμένο θέμα και δεν υπάρχει κάτι προσωπικό μαζί σου…
-bye-

…κοίτα δεν σου είπα ότι κάνεις κάτι κακό…:worshippy: αυτό που γράφω και εννοώ είναι ότι σαφώς και έχει άλλη βαρύτατα κάτι που λες όντας άνθρωπος της αγοράς από εμένα η κάποιον άλλο που η σχέση του με το αντικείμενο είναι καθαρά hobbyστικη… συν ότι όπως βλέπεις και οι υπόλοιποι φίλοι μέλη με σχέση στο χώρο το κάνουν γνωστό στη παρέα ;) (παλιά έθιμα που έχουμε διατήρηση από παλιό avforum.gr )… να στο πω διαφορετικά κάποιος θα σε παρεξήγηση αν δεν έχει καταλάβει τη σχέση σου με ένα κατάστημα όταν το καταλάβει κάποια στιγμή…:argue:

…Τέλος από μένα με το θέμα It’s Your Call… η άποψη μου είναι προσωπική και πάγια στο συγκεκριμένο θέμα και δεν υπάρχει κάτι προσωπικό μαζί σου…
-bye-

Συγνώμη αν παρεξηγήθηκα με την απάντησή μου....έχεις απόλυτο δίκιο ρεσύ με αυτό που προτείνεις παραπάνω αλλά δεν θέλω να βλέπουν ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί μετά ποιος με σώζει ....καταλαβαίνεις φίλε μου

Έχω πρόβλημα .... μεγάλο .....

Οπως εχει αποδειχθει ειναι καλο να εχουμε ανθρωπους απο καταστηματα AV στο φορουμ. Και αυτοι πιανουν τον παλμο της αγορας και βλεπουν προς τα που κινειται και εμεις μπορουμε να επωφεληθουμε απο προσφορες , γνωμες κτλ.

Οποτε ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε psixakia.-bye-

Re: Tην πήρα! Panasonic TH42-PZ70

Εγώ ευχαριστώ εσάς που με έχετε βοηθήσει άπειρες φορές στην δουλειά μου αλλά και στις προσωπικές μου αγορές...

psixakia για απαντα ....ισως αποκομοισουμε κατι καλο απο αυτο που θα πεις.....αναμενουμε απαντηση

παντως δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη τιμη απο οσο κθκλοφορουν σημερα στην αγορα αλλα εγω την θεωρω καλη αγορα για αυτο που θα παρω.

Μπορείς να μας απαντήσεις όποτε εσύ θέλεις...

αυριο αλλωστε εχουμε αρχες δεκεμβρη....αντε πεσ το μας εσκασες psixakia