komninos i
AVClub Enthusiast
- 14 July 2006
- 948
εγω σημερα την εκλεισα πολυ ποιο κατω απο τις τιμες που ειδα κ σε 48 δοσεις κιολας
κ υποψιν 1780 μαζι με τραπεζικα εξοδα κ ολα τα παρεμφερει τελικη τιμη ειναι αυτη αλλα μαλλον θα ειναι δυσκολο να ξαναβρεθει τετοια ευκαιρια νομιζω
κ υποψιν 1780 μαζι με τραπεζικα εξοδα κ ολα τα παρεμφερει τελικη τιμη ειναι αυτη αλλα μαλλον θα ειναι δυσκολο να ξαναβρεθει τετοια ευκαιρια νομιζω
Ναι αυτό να μου πεις!
Πού θα ξαναβρεθεί τέτοια ευκαιρία...:award:
Δε παίζεσαι …Τώρα να σας απαντήσω σε αυτό ή να σας αφήσω να περιμένετε μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη???????
Δε παίζεσαι …:firstprize:
Σημ. χωρίς παρεξήγηση καλό είναι να αναγράφεις κάπου (υπογραφή η avatar κλπ) την εταιρεία / κατάστημα που συνεργάζεσαι…είναι καλό και για εσένα αλλά και για τους φίλους που συνομιλούν στα διάφορα thread μαζί σου…
Χμμμμμ....έχω πεί πως εδώ γράφω γιατί είμαι fun κ γουστάρω τις LCD.
Τυχαίνει να είναι κ η δουλειά μου το συγκεκριμένο είδος....δεν θέλω να θεωρούμε όμως έμπορος η ευκαιριακός σας "φίλος" που θα μοιράζει τιμές κτλ κτλ...
Όπου βλέπω ότι μπορώ να σας βγάλω μάγκες χώνομαι, σε powerbuy κτλ ή σας συμβουλεύω εκ των έσω για να μην την πατήσετε....
Μην με βλέπετε ως ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά ώς PSIXAKIA
…κοίτα δεν σου είπα ότι κάνεις κάτι κακό…:worshippy: αυτό που γράφω και εννοώ είναι ότι σαφώς και έχει άλλη βαρύτατα κάτι που λες όντας άνθρωπος της αγοράς από εμένα η κάποιον άλλο που η σχέση του με το αντικείμενο είναι καθαρά hobbyστικη… συν ότι όπως βλέπεις και οι υπόλοιποι φίλοι μέλη με σχέση στο χώρο το κάνουν γνωστό στη παρέα(παλιά έθιμα που έχουμε διατήρηση από παλιό avforum.gr )… να στο πω διαφορετικά κάποιος θα σε παρεξήγηση αν δεν έχει καταλάβει τη σχέση σου με ένα κατάστημα όταν το καταλάβει κάποια στιγμή…:argue:
…Τέλος από μένα με το θέμα It’s Your Call… η άποψη μου είναι προσωπική και πάγια στο συγκεκριμένο θέμα και δεν υπάρχει κάτι προσωπικό μαζί σου…
![]()
Τώρα να σας απαντήσω σε αυτό ή να σας αφήσω να περιμένετε μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη???????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.