Panasonic Plasma PZ70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Eγω πιστευω οτι φταιει το Pioneer. Eιναι γνωστο οτι δεν βγαζει καλα προιοντα αυτη η εταιρεια...:FSGSFGS4:

Καλα πλακα κανω ρε Γιωργο (Χατζηδάκη) , μην βαρας.:slapface:

Re: Απάντηση: Re: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Eγω πιστευω οτι φταιει το Pioneer. Eιναι γνωστο οτι δεν βγαζει καλα προιοντα αυτη η εταιρεια...:FSGSFGS4:

Καλα πλακα κανω ρε Γιωργο (Χατζηδάκη) , μην βαρας.:slapface:

Εμεις θα λογαριαστούμε στην έκθεση (1-4 του Νοέμβρη)

θέμα ρύθμισης ειναι μάλλον ...

Re: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Παρεπιπτοντως, καποιος πριν εκανε μια παρατηρηση για την μη αναγραφη του ρυθμου ανανεωσης :P

P1000575.jpg

με συγχωρεις αλλα ειναι απο αλλη τηλεοραση

τι εγινε τελικα?

αμα θελεις σου λεω τι ακριβως ρυθμισεις εχω επειδη πανω κατω ειμαστε τα ιδια

Last edited:

Ας παμε στην TV επιτελους και ας πουμε δυο λογια. Θα μιλησω σε σχεση με την PX70 γιατι εχω καθημερινη προσβαση σε αυτη.

-Το τηλεκοντρολ απεκτησε σκληρα κουμπια και με πολυ μικρες διαδρομες κατι που το βρηκα πιο ξεκουραστο.(Παραμενει τεραστιο ομως)

-Η απεικονιση του μαυρου ο διαχωρισμος του απο τις αποχρωσεις κοντινες σε αυτο μου φανηκε ανωτερη. Οχι οτι η PX ειχε προβλημα, το αντιθετο μαλιστα, παραειναι καλη.

-Ενα φαινομενο που προσεξα στην PX ηταν ο πιο εντονος φωτισμος στις ακρες της οθονης οταν αυτη απεικονιζε το μαυρο η εντονα σκουρα χρωματα(το προσεξα σε καλοστρωμμενη PX με καλες κατα την αποψη μου ρυθμισεις).
Στην PZ αυτο δεν υφισταται.

Αν εχετε αλλες ερωτησεις πειτε μου :D

Θα κανω post φωτογραφιες λιγο αργοτερα γιατι απο την χαρα μου δεν εχω φαει ακομη :p

με συγχωρεις αλλα ειναι απο αλλη τηλεοραση

τι εγινε τελικα?

αμα θελεις σου λεω τι ακριβως ρυθμισεις εχω επειδη πανω κατω ειμαστε τα ιδια

Στειλε με PM

ποιο ειναι απο αλλη τηλεοραση?? η φωτο???

Στειλε με PM

ποιο ειναι απο αλλη τηλεοραση?? η φωτο???

κανε μου μια χαρη και κοιταξε απο av διαλεξε HDMI >MENU>ΗΧΟΣ>EIΣΟΔΟΣ HDMI

πλακα κανω για τα 100hz

1ον επρεπε να βάλεις μουσική απο τα σαγώνια του καρχαρία
2ον πρέπει να σφουγγαρίσεις και λίγο το πάτωμα..
3ον με γεια..καλές θεάσεις κτλπ... και ποτε θα μας καλέσεις;;; :Ppp

1ον επρεπε να βάλεις μουσική απο τα σαγώνια του καρχαρία
2ον πρέπει να σφουγγαρίσεις και λίγο το πάτωμα..
3ον με γεια..καλές θεάσεις κτλπ... και ποτε θα μας καλέσεις;;; :Ppp

1ον δεν μου αρεσουν τα σαγονια του καρχαρια ουτε οπτικα, ουτε ακουστικα :p θα προτιμουσα το "The Hall of the mountain king" (OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΕΙΑ :smash:)

2ον το πατωμα ειναι της αποθηκης με τα ανταλλακτικα και δεν μπαινει κανεις :p

3ον ευχαριστω ευχαριστω :Banane0:

Απάντηση: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

Δυσκολεύτηκα να πιστέψω την κατανάλωση για 42άρα οθόνη αλλά τελικά κάπου εκεί κυμαίνεται. Το Cnet.com είναι το μόνο που δίνει βάση στην κατανάλωση και στο review της 42PZ700 έχει ένα πίνακα που δείχνει την κατανάλωση εκεί γύρω και μείωση 30% περίπου μετά από calibration.

Συμπέρασμα ... κάνε ένα calibration και εκτός από την καλύτερη δυνατή εικόνα θα κάνεις και οικονομία χρημάτων :D

Υ.Γ Μάλλον καμιά ρύθμιση θα είναι το πρόβλημα και όχι το καλώδιο.

Αυτο ειναι λογικο, αφου στο calibration παντα θα χασεις φως . Κατα συνεπεια θα πεσει και η καταναλωση !

:ernaehrung004:

Ας παμε στην TV επιτελους και ας πουμε δυο λογια. Θα μιλησω σε σχεση με την PX70 γιατι εχω καθημερινη προσβαση σε αυτη.

-Το τηλεκοντρολ απεκτησε σκληρα κουμπια και με πολυ μικρες διαδρομες κατι που το βρηκα πιο ξεκουραστο.(Παραμενει τεραστιο ομως)

-Η απεικονιση του μαυρου ο διαχωρισμος του απο τις αποχρωσεις κοντινες σε αυτο μου φανηκε ανωτερη. Οχι οτι η PX ειχε προβλημα, το αντιθετο μαλιστα, παραειναι καλη.

-Ενα φαινομενο που προσεξα στην PX ηταν ο πιο εντονος φωτισμος στις ακρες της οθονης οταν αυτη απεικονιζε το μαυρο η εντονα σκουρα χρωματα(το προσεξα σε καλοστρωμμενη PX με καλες κατα την αποψη μου ρυθμισεις).
Στην PZ αυτο δεν υφισταται.

Αν εχετε αλλες ερωτησεις πειτε μου :D

Θα κανω post φωτογραφιες λιγο αργοτερα γιατι απο την χαρα μου δεν εχω φαει ακομη :p

Παρατήρησες τίποτα προβλήματα Buzzing κτλ. ?

Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα τι λέει (σε σχέση με την PΧ70 ή ακόμα καλύτερα με κάποια καλή CRT)?

Παρατήρησες τίποτα προβλήματα Buzzing κτλ. ?

Για να ειμαι ειλικρινης, με το που ειδα τα ανεμιστηρακια πισω κολλησα το αυτι μου με την τηλεοραση σε λειτουργια για να δω αν πραγματικα ακουγονται............

..........δεν ακουγεται ΤΙΠΟΤΑ :grinning-smiley-043

Τοποθετησα την Τηλεοραση κολλητα σε τοιχο, εκλεισα παραθυρα/ενταση ηχου κλπ κλπ............

.......και παλι ΤΙΠΟΤΑ :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043